![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
confirm pt 2 iunie..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bunul Dumnezeu sa primeasca rugaciunile noastre spre folosul celor aflati in suferinta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Urmeaza la rugaciune:
3 iunie- D- Glykys 4 iunie- L- Cristiboss 5 iunie- Ma- Heurtebise 6 iunie- Mi- Silvia55 |
|
||||
|
||||
![]()
Confirm si eu pentru 3 iunie.
|
||||
|
||||
![]()
Cand este ultima zi randuita?
Poate vom reusi sa ne rugam mai multi impreuna...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
3 iunie- D -Vassy
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa m-am gandit si eu, am zis ca voi face propunerea cat mai aproape de 10 iunie. Eventual la o ora mai potrivita pentru toata lumea, seara la ora 21, credeti ca e bine? Cine doreste poate sa-si programeze de pe acum. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Confirm pentru astazi 4 iunie !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
Rugaciune pentru Mihaela | t_a_pirvu | Umanitare | 8 | 28.11.2011 17:38:52 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
Imparateasa Teodora | cristiboss56 | Diverse Sarbatori | 1 | 11.02.2009 23:34:03 |
TEODORA DE LA SIHLA | floaredecolt | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 14.03.2008 18:56:25 |
|