![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
În prealabil postat de Adriana Cluj
Cine imi poate spune cum pot edita un mesaj mai vechi? Nu mai are decat buton de "Quote", cel de "Edit" apare doar cand mesajul este in ultima pozitie la thread... Mai sus de "data inregistrarii", oras si toate cele, aveti semnul diez si un numar, urmat de semnul exclamarii. Dati click pe acel numar si va va aparea intr-o fereastra noua numai mesajul dvs. cu optiunea de edit. Am descoperit si eu recent...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Adriana Cluj; 23.03.2012 at 20:50:03. |
|
||||
|
||||
![]()
Ati dat click pe semnul exclamarii. Dati click pe numarul postarii (122 la ultimul dvs. mesaj).
|
|||
|
|||
![]()
Gata, rezolvat, asa e, am dat pe !, apoi am dat pe numar! Multumesc!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aceasta dorinta m-a framantat si pe mine o lunga perioada de timp. Cu ajutorul lui Dumnezeu, m-am mai linistit, spun asta pentru ca facusem o obsesie din acest lucru, imi pierdusem pacea. Nu pot sa spun ca acum nu imi mai doresc, dar m-am impacat cu situatia (nu pe deplin) si mi-am pus toata nadejdea in Dumnezeu, altfel nu vad o rezolvare. Ceream insistent in rugaciune o casa, o visam cu ochii deschisi, imi facea bine doar sa ma uit pe anunturi, gaseam in asta o oarecare mangaiere. Dar intr-o zi, pe cand ma framanta aceasta dorinta, mi-au rasunat in minte aceste cuvinte: Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si dreptatea Lui si celelalate se vor adauga voua si atunci am inteles, toate se vor aranja la momentul potrivit, stiu ca vom avea casa noastra, dar mai intai de toate trebuie sa avem grija de ce este mai important si mai valoros: sufletul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am luptat foarte mult sa ma realizez profesional si nu am reusit...asa ca o dorinta lumeasca ar fi sa am un loc de munca bun, de preferat in domeniul protectiei mediului.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
24. Cele mai de seamă lucruri în viața omului sunt apa, pâinea, haina și o casă, pentru adăpost.(Eccles29,24) |
|
||||
|
||||
![]()
Mie mi-au luat parintii o casa cand aveam 13 ani,au zis sa investeasca banii in ceva si deoarece aveam numai 13 ani,au cumparat-o si au facut actele pe numele matusii si unchiului mamei,pana implineam eu 18.
La putin timp au intervenit niste probleme in familie,matusa si unchiul s-au suparat pe noi,indeosebi pe mine caci nu am ramas sa locuiesc cu ei si pt ca aveau acum zarul in curtea lor au gasit niste oameni profitori care sa le asigure ajutor la batranete in schimbul casei.Niste necunoscuti. Apoi au renuntat la ei si au facut un aranjament cu o fiica adoptiva. Printr-o minune,casa mi-a revenit tot mie,insa nu m-am bucurat nici macar o zi de ea. Cand au murit rudele am vandut-o si am cumparat un apartament,l-am cumparat chiar in perioada cand ma desparteam de cineva cu care credeam ca ma voi casatori,asa ca nu m-a interesat deloc eventualitatea traiului singuratic. Parintii l-au inchiriat,apoi eu am plecat... In ultimii ani am locuit in chirie,nu ma intereseaza sa am o casa a mea caci deocamdata nu am altele...casa ce poate sa-mi ofere??? ***Si totusi,uneori cand visez cu ochii deschisi,ma visez la o casa de la tara,cu livada si o gradina imensa!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 10.08.2012 at 10:18:57. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casa ateilor si casa noastra | Man Teo | Alte Religii | 7 | 04.09.2011 01:54:53 |
Ce imi doresc de la sf nicolaie | ionut12 | Generalitati | 4 | 07.12.2010 09:20:38 |
Ce fel de religie sa imi doresc? | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 42 | 18.10.2010 02:17:29 |
doresc un sfat | mikiuasa | Rugaciuni | 13 | 03.08.2007 21:26:29 |
doresc un sfat | mikiuasa | Rugaciuni | 0 | 20.01.2007 08:33:31 |
|