![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Barbatii care sunt asa cum spuneti dumneavoastra sunt asa din multe motive nu numai ereditar sau din cauza educatiei. Da, sunt si cazuri in care femeile poarta vina in scandalurile din familia lor. Calmati-va un pic, nu va aprineti chiar asa... Vedeti, daca faceti asa cu sotul dvs si ii interpretati spusele gresit, si in pripa si mai si exagerati reprosandu-i ca a zis ceea ce n-a zis, asa cum faceti cu mine, cum sa va mai iubeasca? Daca mai este si iute la manie... Sa va invat ceva: In viata, in orice situatie, la serviciu, acasa, in autobuz sau la vreo coada, pastrati-va calmul. Daca va simtiti jignita sau nedreptatita sau treburile nu merg asa cum doriti, analizati cu discernamant si calm care este cauza. Cu calm lucrurile se vad mai clar. NU INCURAJEZ VIOLENTA SI ADULTERUL dar nici nu dau cu biciul in barbati doar pentru ca unii din ei isi bat nevestele sau le inseala. Un barbat violent si adulter se cunoaste de la inceput, din faza de prietenie. Si nu ti-l faci sot. Daca a devenit "rau" in timpul casniciei, atunci "e ceva putred"... Oare sotia n-are nici o vina? Si daca nu are nici o vina, atunci inseamna ca el este bolnav si nu-l lasi, il ajuti. Asa ca, fetelor, inainte de a va marita DESCHITETI BINE OCHII ! Pt finalul discursului meu, va rog, recititi ce am scris. Va rog sa ma iertati pentru indignarea pe care v-am provocat-o. Poate ca veti reusi sa treceti peste asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iertarea, însă, în cazul unui adulter, cred că este posibilă în unele cazuri, atunci când cel care o face nu din slăbiciune o face, ci din contră, pentru că e puternic în credință, pentru că nu se împiedică de slăbiciunea omenească a celui de lângă el, și este în stare să treacă, cu putere dumnezeiască, peste ea. Cazul pe care îl știu este în legătură cu un bărbat care, întorcându-se acasă după mai mulți ani, găsește un copil în plus față de cei pe care îi lăsase. Soția era casnică. Poate că ar fi putut să o repudieze și să preia el copiii. Ea s-a pocăit, iar el a iertat. Poate nu a mai iubit-o ca la început; poate i-a fost milă. În orice caz, atmosfera din casa lor a fost bună, fără tensiuni. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oricit de grava ar fi o greseala , rezolvarea ei in duh (in duhul canoanelor , al evangheliei si al poruncilor hristice) si in adevar (iubind pe Dumnezeu si pe aproapele tau) la care sa consimta ambii parteneri , este defapt singura rezolvare si si cea mai buna . Mai mult , nici un cuvint !
|
|||
|
|||
![]()
Domnule Zaharia, nu incetati sa ma surprindeti.:-)
Extraordinar mesajul dumneavoastra! @AlinB, orice raspuns ti-as mai da la ultimul tau mesaj, ar fi insignifiant in raport cu "reportajul" despre UN BARBAT ADEVARAT pe care si eu il impartasesc, expus de domnului Zaharia. Ca atare te rog sa citesti inca o data aceste pasaje si sa consideri asa cum am spus, ca subscriu: Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
După aceea a avut un comportament impecabil. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-daca era pe vremea comunismului, cred ca erau probleme politice. Dar daca era PSD-ist de exemplu si a ajuns la inchisoare, nu e de vina PD-ul( deci motive politice) ci faptul ca EL a fraudat statul roman sau a incalcat legea intr-un alt mod..Am mai auzit eu din astia cercetati "politic" de DNA pentru ca au furat cat au putut la contractele de achizitii publice.. Sa revenim..si de ce ar fi acest caz o speta si nu s-ar incadra la ce spunea domnul Zaharia despre barbatul care accepta adulterul? Mie mi se pare si mai crunt acest caz. El la necaz in inchisoare si ea in loc sa-i fie suport moral, se consola cu altul.. Dar fiecare face ce vrea si actioneaza cum crede de cuviinta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu siguranță n-a fost un bărbat slab. A iertat pentru că a avut această putere, pentru că soția își iubea foarte mult copiii și a considerat că nu e bine să-i despartă. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Edit : ai spus inchisoare(pe motive politice), ceea ce nu inseamna neaparat "inchisoare politica", ci poate insemna si ce am spus eu. Last edited by Melissa; 08.06.2011 at 16:17:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar după Scriptură, divorțul este îngăduit în caz de adulter, nu este neapărat recomandat. Cât mă privește pe mine... nu cred că aș putea ierta adulterul. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un sfat? | silent assasin | Generalitati | 24 | 30.03.2011 22:24:41 |
Vasile cel Mare - un sfant intelept si milos | NECTARIE | Generalitati | 3 | 04.01.2011 16:20:48 |
un sfat intelept pentru tineri | teodora21 | Nunta | 12 | 05.01.2010 23:18:22 |
La multi ani prietenului nostru intelept cristiboss(Cristian) | tigerAvalo9 | Generalitati | 30 | 28.12.2008 15:49:41 |
Un Parinte intelept | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 16.09.2008 23:03:08 |
|