![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Să nu mîncați porcul, care are unghia despicată și copita despărțită, dar nu rumegă; să-l priviți ca necurat." (Lev.11,7) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
vreti sa va aduc versete din Noul, unde scrie sa mancam orice si sa nu consideram nimic necurat fiind sfintit prin rugaciune si multumiri catre Dumnezeu ? |
|
|||
|
|||
![]()
Mă întreb cum de n-ați ars încă toate aceste versete "depășite". Și mă întreb de asemenea cum de respectați atâtea versete "depășite" din acest Vechi Testament...
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg ce vreti sa spuneti, dar in fine, oricum, mie imi place foarte mult carnea de porc, carnati, costita, muschi afumat etc. etc. - ce poate fi mai bun !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu spune "să nu!", iar omul spune "nu pot, mi-e poftă!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ceea ce scrieti mie imi pare fanatism religios. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce anume? Faptul că vreau să ascult de Dumnezeu? |
|
|||
|
|||
![]() Atunci ascultati de Dumnezeu si impliniti ce scrie in Biblie: 1 Corinteni 10:25 *Să mâncați din tot ce se vinde pe piață, fără să cercetați ceva din pricina cugetului. 26 *Căci „al Domnului este pământul și tot ce cuprinde el.” 27 *Dacă vă poftește un necredincios la o masă și voiți să vă duceți, să mâncați din tot ce vă pune înainte, fără să cercetați ceva din pricina cugetului. va recomand ceafa de porc, este extrem de gustoasa. Pofta buna ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hiper si super marketurile instrumentele Satanei de omorat sufletul si trupul | mihailt | Generalitati | 26 | 13.03.2010 23:01:16 |
A omori sau a fii omorat ? | elenavioletacocos | Generalitati | 3 | 09.10.2009 15:48:08 |
De ce a fost omorat Cain? | Iustin | Din Vechiul Testament | 14 | 12.01.2009 20:41:20 |
|