![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate n-ai aflat încă: eu sunt adventist, nu baptist.
|
|
||||
|
||||
![]()
stiam, insa am vazut ca ai luat apararea baptistilor si penticostalilor, considerandu-i un fel de frati ai adventistilor, sau colegi de breasla.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt gata să iau apărarea oricărui creștin nedreptățit prin minciuni grosiere spuse la adresa lor.
|
|
||||
|
||||
![]()
pai pana acum cam tu esti cel care ai mintit, trebuie sa recunosti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am "mințit" pentru că așa spune sad story, ori ai vreun exemplu concret?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
la fel si baptistii, Bill Clinton a fost baptist si cu toate astea a autorizat trimiterea acelor rachete distrugand niste baze ale vecinilor nostri de la Dunare. cred ca ar trebui sa-ti ceri scuze. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
cu totii am citit ce apare pe site-ul penticostal oficial, ca au fost laudati ca buni soldati, ai citit si tu, nu? atunci de ce vii cu cioace din astea care nu-ti fac cinste?
|
|
|||
|
|||
![]()
"Lăudați ca buni soldați" înseamnă neapărat că au ucis? Ai auzit de Desmond Doss -veteran al războiului din Pacific, decorat cu cea mai înaltă distincție a Congresului American pentru eroism? Nu întâmplător, acest "bun soldat" nu a ucis în război, fiind necombatant. A "mers la război", nu a ucis, și totuși a fost decorat ca erou! Tot nu întâmplător a fost (a murit acum vreo doi ani)adventist...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
retine ca in acel text se scrie ca penticostalii au fost buni soldati, nu buni medici sau buni sanitari, ori buni bucatari. Rolul soldatului nu este decat unul singur. acel adventist decorat pentru ca a fost un bun sanitar sau un bun medic pe frontul de lupta, apartine unei alte categorii. am intervenit, pentru ca nu-mi place cand pocaitii sunt mereu cu nasul pe sus, nu raspund la salut, de parca ar fi niste personalitati, laudandu-se cu lucruri false, mincinoase, asa cum incerci si tu sa faci. iar pocaitii din America sunt niste destrabalati si pacatosi ordinari, stiu cazuri! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|