Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserici Protestante
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.08.2012, 15:58:29
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Suzana Vezi mesajul
"osuta", sa stii ca Harry Truman, care a aruncat cu bomba nucleara la Hiroshima si Nagasaki, era baptist, deci pocait ca tine.
Poate n-ai aflat încă: eu sunt adventist, nu baptist.
Vechi 11.08.2012, 16:10:39
Suzana's Avatar
Suzana Suzana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Poate n-ai aflat încă: eu sunt adventist, nu baptist.
stiam, insa am vazut ca ai luat apararea baptistilor si penticostalilor, considerandu-i un fel de frati ai adventistilor, sau colegi de breasla.
Vechi 11.08.2012, 16:31:08
Banned

Implicit

Citat:
stiam, insa am vazut ca ai luat apararea baptistilor si penticostalilor, considerandu-i un fel de frati ai adventistilor, sau colegi de breasla.
Sunt gata să iau apărarea oricărui creștin nedreptățit prin minciuni grosiere spuse la adresa lor.
Vechi 11.08.2012, 16:33:06
Suzana's Avatar
Suzana Suzana is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Sunt gata să iau apărarea oricărui creștin nedreptățit prin minciuni grosiere spuse la adresa lor.
pai pana acum cam tu esti cel care ai mintit, trebuie sa recunosti.
Vechi 11.08.2012, 16:34:26
Banned

Implicit

Citat:
pai pana acum cam tu esti cel care ai mintit, trebuie sa recunosti.
Am "mințit" pentru că așa spune sad story, ori ai vreun exemplu concret?
Vechi 11.08.2012, 16:36:50
Suzana's Avatar
Suzana Suzana is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Am "mințit" pentru că așa spune sad story, ori ai vreun exemplu concret?
ai spus ca penticostalii nu merg la razboi si s-a dovedit ca nu este asa, ca merg, si niciun penticostal nu a avut vreo problema de genul sa fie incarcerat pentru ca a refuzat sa puna mana pe arme.

la fel si baptistii, Bill Clinton a fost baptist si cu toate astea a autorizat trimiterea acelor rachete distrugand niste baze ale vecinilor nostri de la Dunare.

cred ca ar trebui sa-ti ceri scuze.
Vechi 11.08.2012, 16:42:51
Banned

Implicit

Citat:
ai spus ca penticostalii nu merg la razboi si s-a dovedit ca nu este asa, ca merg, si niciun penticostal nu a avut vreo problema de genul sa fie incarcerat pentru ca a refuzat sa puna mana pe arme.
Preiei iarăși informațiile eronate (ca să mă exprim galant) ale lui sad story. Am spus că nu știu ca penticostalii să ucidă în război, nu că nu ar merge (nu ar fi duși) la război. Dacă ai vreo acuzație la adresa mea, vino cu exemple concrete am spus. Postările acelea ale mele nu au fost șterse, există!

Citat:
la fel si baptistii, Bill Clinton a fost baptist si cu toate astea a autorizat trimiterea acelor rachete distrugand niste baze ale vecinilor nostri de la Dunare.

cred ca ar trebui sa-ti ceri scuze.
Aceleași autorizații au fost date și de românii ortodocși, nu văd care e problema. În dreptul baptiștilor, singura mea afirmație a fost că eu nu sunt baptist...Ce mai zici? Trebuie ca eu să-mi cer scuze? pentru ce și cui? Unde e minciuna?
Vechi 11.08.2012, 16:55:29
Suzana's Avatar
Suzana Suzana is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Am spus că nu știu ca penticostalii să ucidă în război, nu că nu ar merge (nu ar fi duși) la război.
cu totii am citit ce apare pe site-ul penticostal oficial, ca au fost laudati ca buni soldati, ai citit si tu, nu? atunci de ce vii cu cioace din astea care nu-ti fac cinste?
Vechi 11.08.2012, 17:30:40
Banned

Implicit

Citat:
cu totii am citit ce apare pe site-ul penticostal oficial, ca au fost laudati ca buni soldati, ai citit si tu, nu? atunci de ce vii cu cioace din astea care nu-ti fac cinste?
"Lăudați ca buni soldați" înseamnă neapărat că au ucis? Ai auzit de Desmond Doss -veteran al războiului din Pacific, decorat cu cea mai înaltă distincție a Congresului American pentru eroism? Nu întâmplător, acest "bun soldat" nu a ucis în război, fiind necombatant. A "mers la război", nu a ucis, și totuși a fost decorat ca erou! Tot nu întâmplător a fost (a murit acum vreo doi ani)adventist...
Vechi 11.08.2012, 17:58:44
Suzana's Avatar
Suzana Suzana is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
"Lăudați ca buni soldați" înseamnă neapărat că au ucis? Ai auzit de Desmond Doss -veteran al războiului din Pacific, decorat cu cea mai înaltă distincție a Congresului American pentru eroism? Nu întâmplător, acest "bun soldat" nu a ucis în război, fiind necombatant. A "mers la război", nu a ucis, și totuși a fost decorat ca erou! Tot nu întâmplător a fost (a murit acum vreo doi ani)adventist...
rolul unui soldat la razboi este sa ucida cat mai multi dusmani, pentru asta e trimis acolo, ori in document se spune ca penticostalii niciodata nu au avut probleme din partea statului, deoarece ei si-au satisfacut stagiul militar si au mers la razboi, dovedindu-se in ochii ofiterilor buni soldati, adica omorand, in al doilea razboi mondial situatia pentru Romania a fost foarte grava.

retine ca in acel text se scrie ca penticostalii au fost buni soldati, nu buni medici sau buni sanitari, ori buni bucatari. Rolul soldatului nu este decat unul singur.

acel adventist decorat pentru ca a fost un bun sanitar sau un bun medic pe frontul de lupta, apartine unei alte categorii.

am intervenit, pentru ca nu-mi place cand pocaitii sunt mereu cu nasul pe sus, nu raspund la salut, de parca ar fi niste personalitati, laudandu-se cu lucruri false, mincinoase, asa cum incerci si tu sa faci. iar pocaitii din America sunt niste destrabalati si pacatosi ordinari, stiu cazuri!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! laurastifter Alte Religii 24 05.04.2013 14:10:48
De ce romanii nu mai fac filme istorice. Theodor_de_Mopsuestia Generalitati 22 27.03.2012 17:53:00
Bisericile din Apocalipsa joseph_ben_iacob Secte si culte 36 01.01.2011 14:38:29
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? irina1f Umanitare 3 24.12.2008 08:47:09