![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Si talibanii isi apara ograda si Bin Laden la fel.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E o noua zi, hai sa ne impacam ![]() Insa daca vei continua sa vorbesti in acest fel eu nu iti voi mai raspunde P.S. Vezi ca ai atacat-o si pe Jane Says crezand ca-i un barbat si probabil ca e si „sectar”. Jane este o doamna/domnisoara si mai e si ortodoxa. Poate ar fi fain sa-ti ceri scuze de la ea. Last edited by penticostalulmantuibil; 07.05.2010 at 09:50:58. |
|
||||
|
||||
![]()
Cine-i dom'le bin a lu laden asta ? James bond cu turban ?...de nu-l prind maretii de americani cu fbi-ul si nsa-ul si cia-eul, mamii lor ? A ? Nu cumva sta la o cafeaua cu safu di la america si mai puni la cale o noua vrajeala ?
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Obama si Osama stau in fiecare dimineata la o cafea planuind cum sa subjuge lumea ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Eodor, avatarul ti se potriveste de minune. :)) Dai culoare forumului.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc.
|
|||
|
|||
![]()
iti multumesc dle.dumitru ce ideie geniala mi-ai dat oare fie vorba intre noi nu observi cita asemanare este intre talibani si voi cei ce nu prea aveti treaba pe aci.din acea trupa speciala ce ati enumerat-o aseara nu crezi ca ar fi nimerit sa alegeti seful ca de e nevoie si de asa ceva si vorba ardeleanului "no multam fain" de ideie ca" o fost tare no
|
|
|||
|
|||
![]()
doamna sau dsoara jane o zis penticostaluvesel sa iti cer scuze si iata o facui ca si pe dumnealui am suparat si acu il alint.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|