Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2008, 13:04:12
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Domnule, sfarshitul a inceput in 1955,

iar prostiile maiashe sunt dracoveniile unor astronomi diavoliceshti...

Iar textul nu e ushor de interpretat, adica sa-l pricepi in Har shi adevar la ce se refera.... ca dupa cum se vede se intinde foarte mult shi are shi o zi shi un ceas anume, dar poate ca se refera la momentul cand a fost Data Imparatzia in Mana lui Hristos, sau de apropierea Zilei Maniei din cauza pacatelor noastre shi Hotarata de Tatal, sau Inceputul shi Apropierea celei de a doua veniri intru Judecata lui Dumnezeu... Shi cataclismele sau evenimentele inconjuratoare au un sens Duhovnicesc shi deci nu este vorba despre un sfarshit ca un cataclism natural.

Deci pare a fi Ceasul shi Ziua cand pe Cer se va arata Semnul Fiului Omului, cand lumina Soarelui, a Lunii, a stelelor shi a puterilor cereshti se vor inchina in fatza slavei Sale. Shi asta pentru ca Nu vor trece Cuvintele Sale shi Neamul Acesta in timp ce toate celelate vor trece.

Deci nu e vorba de nici un 21.12.2012.... ci poate atunci ajunge fiara la loc sfant shi v-a fi vai de cei din Iudeea. Ca doar mayashi aveau calendare diabolice... ca puteau prevesti despre satan, adica satirul-hartan respectiv satarul sau toporul oamenilor..... iar un satir este un batjocuritor tragi-comic dar care te distruge.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2008, 13:10:49
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Din Apocalipsa lui Petru:
"Sfarsitul lumii este anuntat de venirea pe Pamant a 7 ingeri malefici. Ei vor veni in anii Fiarei. Acesti ingeri propagatori ai raului vor face copii cu acei oameni si inmultirea lor va pregati Armaghedonul sau batalia finala. Ingerii rai vor fura duhul oamenilor si vor pustii pamantul de spirit. Una din imparatiile ingerilor rai se va afla in Tara Lunii. Ei vor strica Soarele, Luna si toate vanturile pamantului. O mare seceta va ucide tot ce e viu. Toate apele vor fi inveninate de rasuflarea raului.
Venirea ingerilor celor rai va fi anuntata de intuneric si apoi de lumina din cer. Dar nu va fi o lumina buna. Oamenii vor crede ca a venit Domnul Iisus Hristos, dar se vor insela amarnic. Ei vor primi raul cu bratele deschise si speranta. Raul le va intra sub piele si in sange. Totul se va transforma in suferinta si distrugere. Anii nu vor avea valoare. Cu putin timp inaintea nimicirii. Hristos va taia cu lumina sa puterile raului."

...e cutremurator, caci se lucreaza deja.
eu stiu ca exista doar APOCALIPSA SFANTULUI IOAN TEOLOGUL,de apocalipsa lui Petru nu am auzit e sriere apocrifa?
Reply With Quote
Vechi 07.02.2008, 13:27:59
ancah
Guest

Implicit

Trebuie sa fie i scriere apocrifa, dar regret, dar nu mai stiu de unde am copiat acest text. M-a frapat faptul ca se vorbeste de ceva ce deja se intampla. Deja se nasc copii din femeie si barbat, precum si a treia persoana, care e in meditatie si se implica in actul de procreere. Ei fac acest lucru din intentia de a avea copii foarte destepti. Cred ca nu mai e necesar sa spun cui se roaga...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
INCENDIU PUTERNIC IN MUNTELE ATHOS in apropierea Man. Hilandar. Laura19 Stiri, actualitati, anunturi 0 15.08.2012 08:18:23
Stiinta si razboiul sfarsitului lumii JustNicol Generalitati 3 29.07.2012 22:04:18
Semnele sfarsitului Florin-Ionut Despre Sfanta Scriptura 114 17.09.2009 06:42:18