![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sandu: dar eu nu inteleg de ce eshti atat de impotriva pentru ca eu nu cred in icoane shi in sfintiz?
Sandu: i* Sandu: cui fac rau prin asta? Ioana maria Ioana: tu scrie Ioana maria Ioana: sa vedem ce o sa spuna ceilalti Ioana maria Ioana: oricum nu mai conteaza ce spun eu Sandu: cum sa nu conteze? Sandu: imi raspuzi la intrebare? Ioana maria Ioana: o sa-ti raspunda ceilalti Ioana maria Ioana: tu scrie pe forum Sandu: eu vreau raspunsul tau Ioana maria Ioana: da ma deranjeaza Sandu: de ce? Ioana maria Ioana: asta iti raspund cei de pe forum Sandu: dar te rog Sandu: spune_mi tu Ioana maria Ioana: nu Sandu: de ce nu imi zici? Sandu: care e motivul? Sandu: itzi ceri raspunsuri Sandu: de ce nu vrei sa mi le dai? Ioana maria Ioana: ai rabdare Sandu: ............................. Ioana maria Ioana: stii cum a aparut prima icoana? Sandu: din cate shtiu eu...s_a imprimat chipul lui Iisus pe un prosop...shi a ramas conturul fetei Lui... Ioana maria Ioana: da Ioana maria Ioana: si at de ce nu crezi in icoana lui? Ioana maria Ioana: dar despre religie nu mai vb Sandu: pentru ca eu nu cred in lucruri palapabile Ioana maria Ioana: intreaba si parerile altora Ioana maria Ioana: daca vrei sa aflii adevarul Sandu: dar Ioana Sandu: nu vreau sa aflu nici un adevar Sandu: vreau doar sa ma iubeshti Sandu: atat Sandu: asha cum sunt Sandu: nu itzi fac nici un rau daca nu te urmezpe drumul tau... Ioana maria Ioana: deci ai ales..asta e hotararea ta...... Sandu: Ioana Sandu: am 19 ani Sandu: am o viatza inainte sa ma schimb Sandu: de ce nu intelegi? Ioana maria Ioana: nu mai vreau sa inteleg nimic Sandu: nu pot sa cred Sandu: dar tu crezi ca vei avea rabdare sa ma schimb? Ioana maria Ioana: Sandu: nu vreau sa aflu nici un adevar Sandu: in momentu de fatza nu ma intereseaza asta Ioana maria Ioana: tre sa intelegi asta Sandu: ce? Ioana maria Ioana: pt mn asta conteaza cel mai mult Sandu: deci iubirea pentru mine e mai prejos de idealul tau? Ioana maria Ioana: ............... Sandu: da sau nu? Ioana maria Ioana: nu mai vreau sa rasp nimic Ioana maria Ioana: este alegerea ta Ioana maria Ioana: faci ce vrei cu viata ta Sandu: deci nu vrei sa ma intelegi shi pe mine Sandu: ca schimbarea asta nu poate avea loc peste noapte Ioana maria Ioana: asta stiu Ioana maria Ioana: dar cand spui ca nu vrei....nu mai stiu Sandu: dar nu vreau acum Sandu: pentru ca nu simt nevoia Ioana maria Ioana: ............. Sandu: potzi sa intelegi ca nu potzi sa faci ceva daca nu ai chemare pentru acel ceva? Sandu: de ce vrei sa ma schimbi? Sandu: sunt atat de rau de trebuie sa vin atata de repede pe calea credintei? Ioana maria Ioana: ti-au demonstrat multi chestia asta ce inseamna a vrea si a incerca Sandu: Ioana Sandu: am incercat Sandu: am venit cu tine la biserica Sandu: dar nu mi_a placut Sandu: shtii bine Sandu: cum sa imi placa daca merg din obligatie? Ioana maria Ioana: eu nu te oblig Ioana maria Ioana: tu faci ce vrei Ioana maria Ioana: ce-ti dicteaza inima Sandu: mie imi dicteaza sa te iubesc Sandu: dar ata? Sandu: dar inima ta? Ioana maria Ioana: depinde de vointa ta Sandu: dar vointa mea nu se manifesta neaparat prin mersul la biserica Ioana maria Ioana: dar nici sa te documentezi..nu.... Ioana maria Ioana: nici sa ceri parerea unui duhovnic....... Sandu: crezi ca daca ma documentezi shi daca vorbesc cu un duhovnic imi va aprea sentimentul acela divin? Sandu: crezi ca o carte te poate schimba? Ioana maria Ioana: incearca si ai sa vezi Sandu: tu chiar crezi asta? Sandu: tu asha ai reusit sa il descoperi pe Dumnezeu? Sandu: citind? Ioana maria Ioana: nu Ioana maria Ioana: mergand la biserica Ioana maria Ioana: si ascultand ce se spune acolo am invatat Ioana maria Ioana: si din rugaciunui Ioana maria Ioana: rugaciuni* Sandu: dar Ioana Sandu: tu asha ai fost crescuta Sandu: de la 1 an Sandu: eu am crescut cu lego shi Tom shi Jerry Ioana maria Ioana: si de ce nu vrei sa cresti altfel de acum in colo? Ea: sa incerci sa mergi si pe alt drum Ea: poate cu timpul o sa-ti placa Ioana maria Ioana: dar m-am saturat de atatea ore cu aceeasi conversatie Sandu: shi daca cu timpul nu imi va placea? Sandu: daca vor trece ani buni? Sandu: atunci iar ma vei parasi? Ioana maria Ioana: incercarea moarte n-are Ioana maria Ioana: ai primit atatea raspunsuri si idei pe forum Ioana maria Ioana: alege ce vrei tu |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt pierdut definitiv...
|
|
|||
|
|||
![]()
foarte savanta discutia voastra..n-am ce zice!Ioana ...eu zic sa te relaxezi oleaca ce-ti veni fata draga asa de maritat?No ca n-au intrat zilele-n sac!Va sa zica tu de la un an esti asa credincioasa impatimita..wow!mai precocilor!manca-v-ar raiul!inainte sa discutati despre casatorie ati incercat macar sa va cunoasteti..sa puneti pe hartie ce stiti despre celalalt..faceti asa pe o coal de hartie trageti o linie pe mijloc verticala intr-o parte rele si in una bune sau calitati si defecte..si incepeti sa le insirati...veti constata cu stupoare cat de putin va cunoasteti..pentru ca sunteti niste copii!Luati-va de mana si plimati-va prin parc,minunati-va de un asafintit de soare,plimbati-va cu bicicletele ..mi-e greu sa cred ca pasiunea e atat de mare incat nu poate fi tinuta in frau.
|
|
|||
|
|||
![]()
oameni buni nu se mai "poarta "romantismul?
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta am facut shi eu de cand suntem impreuna...am scos_o in orash..ne_am plimbat in parc...am facut ce fac doi oameni obishnuitzi...dar duminica totul se schimba...
|
|
|||
|
|||
![]()
Am ashteptat_o cu trandafiri cand iesea de la liceu...i_am compus poezii...am dat tot ce am avut mai bun...
|
|
|||
|
|||
![]()
WOW......oare ce crede despre atei?Scary.......
|
|
|||
|
|||
![]()
apai nu stiu ce crede Ioana dar Indira Ghandi zicea ca cei mai periculosi oameni sunt cei fara nici un Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Erau zile cand nu aveam bani sa merg cu maxi taxi pana la ea...dar ma imprumutam shi ma duceam...erau zile cand nu mancam nimic...dar ma duceam...in timp ce dadeam bacul stateam cu ea pe messenger pana la 4 dimineatza iar eu la 8 trebuia sa intru in examen....dar am fost langa ea...
|
|
|||
|
|||
![]()
end...visatorule Sandu..,.. draga prietene calca-ti si tu pe suflet mergi o data la Biserica urmand ca si ea sa mearga intr-un loc care tie iti place sambata ea organizeaza diminetile de duminica urmand ca tu sa organizezi dupa amiezele(dar nu la tine acasa!0)..eu vad f.simpla rezolvarea:ea sa nu mai fie asa batoasa,aproape habotnica (daca vrem ca un copil sa fie ascultator nu -l batem ci ii captam atentia cu ceva ce lyui ii place un discurs "viu" si tu sa nu fii ignorant sa nu zic superficial,fii mai profund.Ce mare branza?!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dragostea de Hristos ! | iustin10 | Rugaciuni | 1 | 18.03.2010 14:21:52 |
dragostea | lore86 | Nunta | 166 | 09.11.2009 13:59:12 |
dragostea | iuda | Generalitati | 3 | 20.09.2007 19:51:09 |
dragostea | verona | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 127 | 23.11.2006 00:41:00 |
dragostea | Saurian | Generalitati | 16 | 24.10.2006 16:34:48 |
|