![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mantuirea nu e pe baza de pile si de jocuri de culise, ca in politica. Acolo se stie ca arma cea mai buna pentru aparare este atacul. Nu-ti place mutra unui adversar politic, ii atarni o tinichea de coada, il calomniezei sau pandesti o ocazie si-l pui in lumina proasta si gata. Aici insa nu e asa.
Poate ca unora li s-au impietrit inimile si asteapta sa fie anuntati la televizor de catre Basescu, despre faptul ca acceptarea documentelor electronice constituie o cadere pe plan duhovnicesc. Au incercat cativa si au fost intimidati. Sa ne punem genunchii la rugaciune pentru ca Dumnezeu sa ne arate Calea, Adevarul si Viata. Sa ne punem apoi si capul la contributie, caci surse de informare exista. Pe calea cea buna nu ne putem situa ironizandu-i pe Sfintii Parinti. Au mai fost vremuri in istorie cand sfintii i-au mustrat pe politicieni si uneori au izbutit sa-i determine sa conduca poporul in ascultare de Dumnezeu. Acum, spre sfarsit, sfintii sunt redusi la tacere. Unii mor de inima, altii schingiuiti, altii sunt mutati cine stie pe unde, altii sunt dusi la inchisoare pentru vreun fleac, altii sunt dicreditati. Iar glasul lor se aude din ce in ce mai slab. Vai de noi cu desteptaciunea noastra, caci ne vom duce in iad, neavand povatuitori. Cine va ramane intelept va prefera sa taca decat sa arunce margaritare porcilor. Last edited by antoniap; 06.08.2011 at 04:26:02. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Totodata, degeaba respingi actul biometric doar pentru ca iti spune parintele X , omul de cultura Y sau Basescu, daca tu nu patrunzi in profunzimea problemei, nu o constientizezi, inseamna ca gestul tau e unul pur formal, ce nu are legatura cu instruirea duhovniceasca, iar in lupta cu antihristul vei cadea la fel de usor, chiar mai facil decat ceilalti, pentru ca tu nu ti-ai folosit deloc exercitiul gandirii, ci doar ai acceptat mecanic opiniile. Eu am card bancar cu cip, insa asta nu inseamna ca am nesocotit vorbele parintelui Justin Parvu despre timpurile grele ce le traim si cele care vor veni, din contra, datorita campaniei sale pot spune ca preocuparile mele au devenit (si) legaturi spirituale, am inceput sa “redescopar” textul biblic, sa citesc Evanghelia, lucru pe care nu-l mai facusem de mult timp, preferand doar sa o ascult la Biserica. Stiu ca e un adevar trist, insa daca nu era parintele Parvu, Biblia mea ramanea in continuare o carte in biblioteca, pe care o stergeam periodic de praf. Cardul mi l-am schimbat cand a expirat, cel nou fiind cu cip, iar asta s-a intamplat dupa ce dansul a lansat mesajul si dupa ce am recitit Evanghelia, deci eu sunt linistita in privinta asta. Ce va fi pe viitor, ce va mai aparea, numai Dumnezeu stie, insa sper sa-mi dea atunci puterea si intelepciunea de a discerne intre bine si rau. Citat:
Last edited by ioanna; 06.08.2011 at 12:35:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am fost informata la timp de un duhovnic care a platit scump pentru ca a vorbit despre toate astea. (In multe biserici se vorbeste in soapta sau deloc despre aceasta problema. In altele , crestinii sunt incurajati sa accepte aceste documente chiar de preoti.) Am citit si carti, am studiat aceasta problema, asadar nu am acceptat cardul bancar. Institutia imi vireaza banii intr-un cont bancar, de unde mi-i ridic cand vreau. Intr-adevar eu nu as avea nicio scuza daca as accepta asa ceva. Exista insa multi care acum afla. Unii ard cardurile si se informeaza cu seriozitate, altii rad asa cum radea poporul de Noe care-si construia corabie! Dar corabia a fost necesara, din pacate. Daca ai citit ,,Intoacerea la Hristos'' de Ioan Ianolide, ai putut observa cum a decurs ,,experimentul'' Pitesti. Atunci cand exista un control total al fiintei umane (prin cip), cu posibilitati multiple de a ne influenta comportamentul, mai putem noi sa ne pregatim pentru Imparatia Cerurilor? Citeste ca exista microcipuri sofisticate, capabile sa influenteze comportamentul uman. Acum crestinii care au reactionat au fost luati in ras, dar daca totul se desfasoara conform tehnologiilor existente si conform Apocalipsei, atunci vor suferi si unii si altii. Pentru guvern, omul va fi ,,individ'', va fi tratat la fel ca o marfa oarecare. Cine isi ia cip este mai vulnerabil la reeducare antihritica, la furturi si la accidente regizate in scopul obtinerii organelor pentru transplanturi. Cine nu-si ia, risca sa moara de foame daca nu are un pamant pe care sa-l cultive sau sa fie prigonit. Cipul permite controlul total asupra fiintei umane. Visul masoneriei de reducere a populatiei se va realiza. Daca evitam aceste documente, trecerea la etapa urmatoare va fi intarziata sau chiar stopata. E bine sa ne trezim din timp, caci dupa ce ne vom simti oriunde am merge ca intr-o uriasa inchisoare, orice reactie a noastra va fi controlata si penalizata cu mijloacele moderne pe care noi le-am acceptat! Last edited by antoniap; 06.08.2011 at 13:10:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Last edited by Nenumitul; 18.11.2011 at 12:55:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Mie mi se pare tare ciudat,ca foarte multi din acestia de zic de actele biometrice ca ar fi lepadare de Hristos au mare evlavie la tot ce a zis Sfantul Nicodim Aghioritul.
Sfantul Nicodim Aghioritul a luat legatura cu niste scrieri ale fericitului Augustin (care sustine predestinatia,talcuind prestiinta lui Dumnezeu ratacit) si a introdus fara a consulta Sfantul Sinod,din cate se pare,pe fericitul Augustin in dipticele Patriarhiei Ecumenice. Modul de interpretare a acestora ,vis-a-vis de Apocalipsa pare foarte apropiat de cum inselau dracii pe fericitul Augustin sa talcuiasca despre prestiinta lui Dumnezeu. Daca o sa cautati,o sa vedeti,ca desi fericitul Augustin a fost introdus mai demult in dipticele Patriarhiei Ecumenice,in Bisericile ortodoxe nu a fost praznuit pana la anul 1968,cand a fost introdus in calendarul BO Greaca si apoi si la alte Biserici ortodoxe. Vis-a-vis de modul in care dracii inselau pe fericitul Augustin sa talcuiasca despre prestiinta lui Dumnezeu,mai multi au scris,ca e necrestin,printre cei care au scris despre aceste idei ratacite fiind si Sfantul Ioan Cassian,Sfant de neam roman,care isi facuse ucenicia duhovniceasca la Sfintii Parinti ai desertului. Vedeti mai multe despre fericitul Augustin de la parintele Michael Azkoul,preot crestin ortodox (desi face parte acum dintr-o biserica schismatica,HOCNA,a fost multi ani preot in ROCOR iar unele din articolele cucerniciei sale sunt luate de unii din Bisericile ortodoxe oficiale),poate articolul o fi avand mult exagerari,dar are si multe care foarte probabil reflecta ceea ce au inselat dracii pe fericitul Augustin sa scrie: http://www.reocities.com/Heartland/5...ugustine8.html
|
|||
|
|||
![]()
Last edited by Nenumitul; 18.11.2011 at 12:55:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu unul nu inteleg cum se poate praznui in BO zamislirea Maicii Domnului, zamislirea Sfantului Ioan Botezatorul dar si fericitul Augustin de Hipo,care a zis de copii,ca sunt rai,ca se nasc prin impreunare,ca actul sexual e ca o mica criza de epilepsie ?Pai e rea curvia,adica impreunarea in afara casatoriei,da impreunarea sa faci prunci,in casatorie, e rea?Praznuieste atunci BO ceva rau?
Ca doar Maica Domnului si Sfantul Ioan Botezatorul au fost conceputi pe calea fireasca,unde sunt absurditatile acestea,de copii ca sunt rai ca s-au nascut prin impreunare,ca doar Sfantul Arhanghel Gavriil privind la Maica Domnului ii zice:"Bucura-te ceea ce esti plina de har",adica ca era plina de har,fiind nascuta pe calea fireasca,Maica Domnului. De aceea in BC,ca dracii i-au inselat sa puna la mare valoare dogmatica ce au inselat dracii pe Augustin de Hipo sa zica despre impreunare,s-a scos despre "imaculata conceptie" a Maicii Domnului. Oare nu de la inselatii de draci fanatici de prin BC,pe care ii inseala duhurile rele sa faca dogma din spusele pe care dracii l-au inselat pe fericitul Augustin sa le zica vine aceasta cu actele biometrice?
|
||||
|
||||
![]()
Antonia , eu am inteles ce ati spus, insa personal nu ma voi opune niciodata dezvoltarii stiintei, atata timp cat inovatiile tehnice sunt pozitive pentru om. Ar fi si culmea sa o fac tinand cont de domeniul in care lucrez. Daca derivatiile tehnice au implicatii negative am sa ma opun, insa nu pot sa resping un lucru bun in virtutea urmatorului care s-ar putea sa fie negativ. Deci, eu una, n-am de ce sa resping o cartela de acces , care creste gradul de siguranta in scoli, sau sa resping nanotehnologia, doar aceasta are multe implementari pozitive in practica curenta. Nu impiedic eu progresul tehnic si stiintific opunandu-ma unor inovatii care nu-s nocive, cineva, la un moment dat, tot va putea crea molecule inteligente, care implantate creierului uman ii vor da acestuia capacitatea de calcul bazata pe computere cuantice :) Acestor hibridizari om-masina ma voi opune, sau oricarei inovatii care ingradeste libertatea de gandire si miscare potrivit propriei vointe.
N-am sa sustin o campanie "anti-cip" daca aceasta pune semnul egalitatii intre cip si diavol ( asa la modul grosier, doar nu toate cip-urile sunt nocive), insa pot sa sutin o campanie pentru dreptul de a alege , prin legea cultelor garantandu-se libertatea religioasa, deci voi sutine orice demers care are temei dogmatic,mai putin ideologii personale. Repet, eu am card bancar cu cip, tu nu trebuie sa-l ai daca nu doresti, nu trebuie sa ti-l impuna. Vorba lui Ion Ratiu, " voi lupta pana la ultima mea picatura de sange ca sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine ". Noi suntem considerati de multi monahi si de voi pierduti, insa vom lupta in continuare pentru ca voi sa fiti salvati. p.s Multi editeaza carti "anti-cip" si cu tot respectul pentru acei oameni, se vede ca au pregatirea teologica nu si una stiintifica temeinica. Comportamentul iti este influentat si acum de mass-media, de tv, de absolut tot ce este in jurul tau, nu doar de un posibil cip implantat. Poti fi aservit total utilitarismului tehnologic, materialismului si sa abandonezi valorile crestine si sensul spiritual si fara sa ai acte biometrice. Cu sau fara cip exista o indepartare vizibila a omului de Dumnezeu, o dezvoltare a gandirii pe orizontala, nedublata de una spre verticala. Unii oameni sunt manipulati, iar manipularea si controlul s-au facut constant de-a lungul istoriei prin sistemul politic ,dar de multe ori si prin religie (clerici). Last edited by ioanna; 06.08.2011 at 19:51:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Exista cercetatori care demonteaza pas cu pas teoria evolutionista: O carte extraordinara(in... Dumnezeu sa ne ajute si pe noi sa le urmam acestora. La televizor, sunt libera sa aleg programul care-mi place. Manipularea intr-o directie neplacuta lui Dumnezeu este vizibila, asa ca televizorul meu sta mult timp inchis. Niciodata de-a lungul istoriei politicienii nu au dispus de atatea modalitati de a efectua un control total asupra fiintei umane lasate de Dumnezeu cu vointa libera de a alege intre bine si rau. Manipularea prin cipul implantat permite transformarea lumii intr-o uriasa inchisoare. Iar daca la conducere apar genii rele precum Hitler sau Stalin, atunci toti oamenii vor avea de suferit. Asupra acestui fapt, prin descoperiri dumnezeiesti, sfintii, fara a fi oameni de stiinta, ne-au avertizat din timp. Reintoarcerea la valorile crestine este absolut necesara, caci altfel omenirea se autodistruge prin stiinta. Last edited by antoniap; 06.08.2011 at 22:41:01. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 07.08.2011 at 00:26:44. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O problema legata de pasapoartele electronice | Laura19 | Generalitati | 221 | 18.06.2016 23:13:06 |
Buletine electronice in Germania | bmd | Stiri, actualitati, anunturi | 73 | 27.07.2011 18:22:23 |
2011 - carti de identitate electronice pt romani | podolski_2 | Stiri, actualitati, anunturi | 35 | 04.12.2010 13:17:26 |
Carti de identitate electronice | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 28 | 11.07.2010 17:30:37 |
|