![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu are un plan divin. In acesta suntem inclusi toti. Sa zicem, daca noi ne rugam la el si ne dorim ceva care nu face parte, sau e contrar planului sau divin, ce-o sa faca dumnezeu?
O sa schimbe planul sau perfect si frumos pentru tine un amarat? Pai logic ca nu ! Care e rostul in a fi dumnezeu, daca fiecare cersetor cu o carticica de rugaciuni de doi dolari poate veni sa-ti strice planul? Am intrebat asa: "si daca rugaciunile nu-ti sunt ascultate?" Mi s-a raspuns: " e voia lui, sa se faca voia lui" Apai bine, dar daca e voia lui, atunci va face ce vrea el pana la urma, de ce naiba te mai obosesti sa te rogi? Mi se pare o mare pierdere de timp. N-am putea trece peste rugaciuni, direct la voia lui? E foarte confuza treaba, nu? Nu vreau replici la adresa mea vreau raspunsuri. Daca nu stiti nu comentati. De fapt stiti ceva? Faceti ce vreti, numai sa va simtiti bine ca v-ati spus oful. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O simpla intrebare... | Sebastian.Seby | Intrebari utilizatori | 3 | 20.02.2011 22:31:50 |
O simpla intrebare ! | nomansland | Generalitati | 14 | 19.07.2010 15:24:05 |
O simpla intrebare | Alexandr_Bazil | Generalitati | 12 | 09.03.2007 10:26:59 |
O intrebare simpla catre administrator | SCORPIUS | Generalitati | 5 | 06.12.2006 15:11:04 |
|