![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu sunt sigur dar alta era plangerea. Cati crestini crezi ca sunt crestini nu doar pentru ca sunt botezati?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu exista partera duhovniceasca a comunismului.Asta pentru ce nu exista viatza dupa moarte in comunism.Ma intreb cum de mai exista oameni care sa-si puna intrebarea daca era mai bine inainte de revolutie sau acum.Cred ca sunt numai nostalgici care au peste 50 de ani.Din punctul meu de vedere ,cel care am copilarit in comunism si am crescut in debandada din anii 90,acum se moare de foame cam la fel de rau ca si atunci..numai ca acum se poate spune asta,avem alte optiuni..putem merge sa lucram in alta tara..sau putem fura aici..depinde de constiinta fiecaruia.Comunismul per ansamblu cred ca a distrus ce era mai sfant in noi,a pervertit cateva generatii de intelectuali ,a lasat in urma lui o clasa de conducatori care sunt veniti de la coada vacii si au ajuns sus doar pentru ca au stiut sa fie oportunisti si au avut "spatele" necesar.Asi pun bine banii..iar dupa aceea pot da lectii de viata,morala,politica,economie..ori-ce..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci: in comunismul avut au fost si parti bune si parti rele. Inclin sa cred ca mai multe bune, de ce? toti aveau casa, serviul era garantat, nu a murit nimeni de foame, nu traia nimeni cu stresul daca maine totusi va mai avea servici sau nu(ca sa nu mai zic cati s-au imbolnavit din cauza asta de depresie, de diabet, samd), nu era atata destrabalare si nici atatea divorturi, nu se faceau avorturi, eram aproape egali deci nu exista lacomie, invidie, rautate, la nivelul care exista acum, evident pe tema aceasta se poate discuta la infinit... Last edited by ingerul_pazitor; 19.08.2010 at 01:51:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
fii sincera: daca tu esti bogata probabil ca iti place viata de acum, dar majoritatea nu suntem, totusi te intreb : iti place ce se intampla acum, nu are rost sa iti enumar vreo 400 motive care se dau mereu la stiri ptr care eu si 3 sferturi din tara suntem afectati, mai grav este ca nu mi se pare un provizorat... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu aveam ce mânca,aveam casă,serviciu,funcție eam respectată. Într-un cuvânt nu am motive de nemulțumire legate de vechiul regim. Și totuși nu aș vrea să se întoarcă acele vremuri NICIODATĂ! Aveam anii pe care îi ai tu acum și eram pe culme.Când ești tânăr nimic nu este greu. Habar nu ai după ce tânjești. Dacă totuși ești atât de convins că era bine și că acel sistem ar mai putea funcționa intră în politică și schimbă tu ceva. |
|
|||
|
|||
![]()
Am scris destul de des ca sunt ateu. Nu era greu sa te prinzi ca nu sunt fata!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Acum ar trebui sa fim mai responsabili si sa nu mai asteptam sa vina totul de sus. Dar n-ai cu cine! Situatia pe care o critici este din vina oamenilor nu a sistemului. De cand nu mai vin dispozitii de sus unii s-au ratacit. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casatoria intre cumnati | COSMINA | Generalitati | 18 | 26.02.2019 02:13:29 |
Comunism¡? | CristArg | Generalitati | 32 | 07.01.2011 14:51:01 |
Socialsim si comunism crestin | Stefan500 | Generalitati | 7 | 11.10.2010 00:54:10 |
intre cer si pamant | floaredecolt | Generalitati | 1 | 31.03.2008 13:24:00 |
Diferente intre B.O. si B.C. | Laurentiu | Biserica Romano-Catolica | 44 | 11.12.2007 19:15:09 |
|