![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sau cipuiesti doar bunicuta si o pui sa faca bani sa intretina familia ortodox-cipofoba.
Ea oricum are zilele numarate si mintea slaba.. Solutie de la fanii lui Saccsiv, colegul vostru de echipa.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 03.01.2014 at 00:45:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cica le mai ziceau si "bani" sau "ochiul dracului", ptiu ce scorneala sataniceasca mai e si asta? Noroc ca s-au obisnuit repede si progeniturile lor au supravietuit, cu tot cu gena cu problema, altfel isi pierdeau urma prin istorie si nu mai aveam cu cine ne distra pe topicul asta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am card, nu e asta problema. Scot toti banii odata si gata. Dar asta nu inseamna ca e neaparat un progres. Un sistem totalitar e mult mai usor de construit intr-o lume super tehnologizata. Si ne aruncam si noi cu capul inainte pentru ca ne e mai comod. Problema de baza e : Avem nevoie in lumea de astazi de si mai multa securitate ? Avem nevoie sa platim miile de boi pe care-i numim jandarmi si care ne mai iau si la bataie ? Avem nevoie sa platim securisti care stau toata ziua si asculta si procurori care nici nu ies din birou ? Care sunt exact amenintarile alea de care ne temem ? Ca eu vad ca tara e pusa pe butuci, am facut imprumuturi uriase ca sa dam bancilor straine bani si ne bucuram ca-l bagam pe un fost PM la parnaie pentru ca ar fi primit 10.000 spaga...plus ca se cheltuie 100.000 ca sa ajunga ala in parnaie. Chiar nu intelegem pe ce lume traim ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
bajbaiala = lumina habarnism demascat = cunoastere neoprotestantism = crestinatate fantezii lumesti = democratie crestina teologie ortodoxa = fals gnosticism Da-ne nene si noua un dictionar sa nu ne mai chinuim atat cu descifratul.
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca am citit vreodata un singur articol pe site-ul respectiv si nici nu m-a interesat sa aflu cine-i persoana. Vorbesti prostii...ca de obicei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt pe felie dar sunt aprape sigur ca talmesbalmesul de idei fara legatura dar care sunt servite ca argument unele pentru altele e o problema care in manuale de psihologie are un nume specific.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te-am prins cu felina in poseta.
|
|||
|
|||
![]()
Aveți o perspectivă extrem de simpatică asupra lucrurilor. Masa monetară de mult timp nu mai are acoperire reală în economia reală, în bunurile și serviciile din economie. De mult timp, încă de pe vremea schimbătorilor de bani, banii au devenit "acoperiți" de credit, de "încredere", fără să mai aibă în mod necesar o legătură și acoperire reală în economie. Asta și este una dintre cauzele fundamentale ale crizelor absolut inevitabile ale capitalismului sau economiei de piață liberă, în care bancherii sunt cei mai protejați de legi, de politicieni și de poliție. Masa monetară este în această tradiție la mâna și decizia guvernatorilor băncilor naționale ori a celor private, știut fiind că Federal Reserve nu este o bancă publică, ci una cu capital privat. Dacă Ițak Isărescu vrea mâine să crească masa monetară a banilor virtuali, o crește fără probleme din pix, și chiar fără să dea de fapt socoteală în fața nimănui. La noi cel puțin BNR este stat în stat. Zicea cineva: "dați-mi pe mână banii unei națiuni, și voi face ce voi vrea cu acea națiune".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca ma pui tu intr-o anumita echipa/secta. Eu am secta mea, daca spun prostii le spun pe alea gandite de mine nu le repet pe cele spuse de altii asa cum faci tu.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|