![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
X milioane in 2000 ani la catolici. Y milioane in 2000 ani la ortodocsi. Ar fi interesant de vazut cat reprezinta X si Y si cati convertiti pe an sunt. Si apoi ce concluzii se pot trage. Nu cred ca aduce ceva bun astfel de atacuri, nu demonstreaza nimic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
daca exista o stituatie de auto-aparare, deci nu se pune pb. ca mori ptr. credinta, ci pur si simplu te aperi de un psihopat, atunci daca te spovedesti, primesti canon, nu e trecuta cu vederea, dar este inteleasa-multi cand se apara nu au neaparat intentia sa ucida, ci sa scape.-canonul e putin mai usor fata de canonul dat cand ucizi cu intentie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In cazul asta, ti-a scapat in totalitate. Citat:
Repet, crezi ca acei crestini ar fi stat cu bratele incrucisate daca familia lor ar fi fost atacata pe strada de un borfas sau chiar altcineva ar fi fost atacat pe strada? Cred ca faci confuzie intre crestinism si cine stie ce moda hippie. Oricum, neavand nici familie nici responsabilitati directe fatza de o alta persoana poti sa-ti pui in practica orice fantezii vrei, oricum e mai comod asa, nu? "Vremea Vechiului Testament a trecut" - la ce capitol? Conform carei interpretari? Nu se mai intampla violenta in lume? Crestinul este obligat sa fie pasiv fatza de violenta si sa inghita tot de la toti si de la toate? Daca s-ar fi procedat dupa cum ai tu impresia ca ar trebui, acum nu-ti mai faceai semnul crucii, ci te inchinai spre Mecca. Pai sa gasim domnule politisti care sa fie musulmani (ca ei fac bumbum si pacpac, nu-i asa?) ca sa-i apere pe bietii crestini de hoti si criminali, ca ei nu-si pot purta de grija. Last edited by AlinB; 06.08.2012 at 16:11:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ritmul de creștere este dintre cele mai mari, totuși pământul nu poate fi umplut cu adventiști așa cum ați crede căci suntem o minoritate. Și Hristos vă mai spune ceva: cei mulți (majoritarii - știți din ce confesiune fac parte aceștia...) merg pe calea cea largă...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
Unde ai auzit această inepție teologică? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Când am afirmat "contrariul"!? De fiecare dată am spus că adventiștii condamnă uciderea, chiar și în caz de război; dar se pare că am vorbit cu pereții forumului... Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS Facind regula de 3 simpla pentru X si Y veti vedea ca rezultatul adventistilor e insignifiant in comparatie cu celelalte culte. |
|
||||
|
||||
![]()
deci tu stai si te uiti in timp ce un derbedeu INARMAT iti violeaza sotia?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|