![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
S-au bagat banane la Cotroceni. Si grapefruit. In Piata Victoriei au ramas doar lamai. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu poți să-i compari pe cei din stradă cu minerii din '90. :)
Last edited by simpllu; 06.02.2017 at 20:30:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Păi dacă la guvern au băgat "lămâi" gen Iordache, ce pretenții ai de la stradă? :))
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Altă întrebare ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]()
Golanilor
A fost odata ca-n povesti, a fost in Romania* O gasca mare de golani ce-au alungat sclavia* Noi nu ne-am confundat nicicind cu oamenii de bine* Veniti si neocomunisti si fara de rusine. Refren:* Mai bine haimana decit tradator,* Mai bine huligan decit dictator,* Mai bine golan decit activist,* Mai bine mort decit comunist,.* Vrem libertate, nu comunism si nici schimbari de forma* Si de aceea, securisti, sa nu ne puneti norma.* Noi nu vrem neocomunism nici neolibertate* Democratii originale si nici minciuni sfruntate.* Ne-ati intrebat ce vrem aici, dar stie toata tara* Noi sustinem punctul 8 de la Timisoara.* A cazut 473, ce tinea TVR* Legata in lanturile ei, dar tot degeaba e. Alegeri fara comunisti, fara nomenclatura* Si nu va temeti de golani fara coloratura.* Din cei care-au murit aici, ne-am reintors naluci* Sa nu mai fie cum a fost, macelul de atunci.*
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuia sa mai spui si ca omul care canta asta a ajuns sa cante la Adrian Paunescu in emisiune. Desi probabil a fost anticomunist pana la sfarsit. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sfanta Libertate, noi Te-am scris cu sange Si durerea insasi a privit spre noi, Iar sarutul marii lacrima isi frange Cand atinge glezna zeilor eroi... Libertate te iubim, ori invingem ori murim... Muntii se inclina sa-Ti sarute trupul, Pomii dau in floare doar in cinstea Ta, Sfanta libertate nuTi intoarce chipul Caci sudoarea fruntii inapoi te vrea... Libertate te iubim, ori invingem ori murim... Te-asteptam cu roua, Te-asteptam cu dor, Si cu buze arse noptile iti cant, Sfanta libertate genele imi mor Hai intinde-Ti mana si pe-acest pamant... Libertate te iubim, ori invingem ori murim...
|
|||
|
|||
![]()
Știi părerea mea, sunt speriat de procentul luat. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
E tare sa vrei libertate dar sa te indignezi doar cand schimba unii codul penal, nu cand altii dau puteri nemasurate procurorilor. :)
|
|