![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Din pacate draga Gabriela acel reportaj mult asteptat nu stiu daca se va mai face. Dl.editor Catalin Apostolul este foarte ocupat, pleaca in strainatate cu probleme de serviciu si am senzatia ca se va intarzia...
Am vorbit cu dansul, are mare dorinta sa-l ajute pe Nicusor, dar nu poate decide singur. D-na Sanziana Pop are in vedere situatia acestui tanar dar o coplesesc problemele de zi cu zi. Am nadejdea ca vor interveni la Primaria orasului Sinaia pentru a obtine un mic spatiu unde sa se mute Nicusor sa nu mai doarma prin pivnite unde am inteles ca este vizitat de persoane necajite care-i fura hainutele ce i-au fost trimise de credinciosi. Poetul din gara Sinaia ar fi foarte fericit in acest moment daca i s-ar publica ultimele patru poezii pe care le-a scris chiar in cinstea Sfantului Nicolae, protectorul sau, in revista Formula As. Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Numarul de telefon de la Valea Plopului este (244) 280695 poate parintele nicolae Tanase il va ajuta pe acest tanar. Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Dragi forumisti, cei care sunteti interesati sa cititi noi poezii ale " Poetului din gara Sinaia ", cumparati dimineata revista Formula As, in care editorul a promis sa apara, de ziua onomasticii a tanarului NICOLAE, ultimele patru poezii pe care acesta le-a scris, tocmai pentru aceasta editie.
Sfantul Nicolae sa-l ajute pe acest tanar, sa apara un sponzor sau un om cu suflet care sa reuseasca sa influienteze conducerea Primariei din orasul Sinaia pentru a-i oferi un spatiu cat de mic unde sa locuiasca, sa scape de frigul naprasnic care se anunta in aceasta iarna si de ce nu, chiar si de un loc de munca, sa se poata intretine. Sper din tot sufletul sa se intample o minune, acum in pragul sarbatorilor de iarna! Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]()
Imi pare rau ca am facut anuntul pe Forum ieri seara, fiind convinsa ca dl.Catalin Apostolul se va tine de cuvant.
N-au aparut cele 4 sau macar 2 din poeziile trimise de Nicusor la redactia revistei Formula As. A aparut intradevar pe doua pagini o poveste despre tatal lui Nicusor si o poezie care de fapt nu-i apartine lui Nicusor. Acum doua saptamani, am reusit sa iau legatura in Bucuresti cu dl.Apostolul care ne-a promis ca pe data de 3 dec.2010 ( sau peste o saptamana ), vor aparea doua din cele patru poezii trimise, una din poezii fiind compusa special Sfantului Nicolae, protectorul a 33 de ani al "Poetului din gara Sinaia ". Am insistat sa se incerce sa apara pe data de 3 dec.2010 ca sa fie ca un cadou de ziua onomasticii- SFANTUL NICOLAE- Sunt profund dezamagita, trista ca nu i s-a implinit aceasta dorinta tanarului poet. De ziua onomasticii, speram ca merita acest lucru! Pacat! Sa ma iertati cei care ati cumparat revista la indemnul meu, chiar speram sa apara niste poezii in aceasta revista, pentru a-i mangaia sufletul trist al poetului si un cadou simbolic mai potrivit, nici ca se putea!
|
||||
|
||||
![]()
LA MULTI ANI draga Nicusor! Sa-ti ajute Sfantul Nicolae sa scri cat mai multe poezii si sa-ti inlesneasca editarea unui volum de versuri iar Maica Domnului sa te acopere sub Sfantul Ei Acoperamant, sa te mangaie si sa te ocroteasca!
O preabunule Parinte Nicolae 15 noiembrie 2010 O preabunule Parinte Nicolae O preabunule Parinte Nicolae Pastorul si invatatorul Care ne arata noua adevarata cale In rugaciuni catr-e Iisus Mantuitorul Doamne Dumnezeu cel sfant Preamarite parinte Nicolae Ma rog din suflet cu un singur gand Stinge-mi focul de pacate cu ploaie Atatea fapte rele am facut Si in cele din urma ......mi-au placut Sfinte Nicolae azi vreau sa fiu o oaie in a ta turma Esti sfantul meu cel ce ma ocroteste De acel vrajmas care este un ateu Si de pacate ma fereste Dragostea ta mare de Dumnezeu Si ma binecuvanteaza in a mea rugaciune Sa intampin nasterea lui Iisus Hristos Pe 25 decembrie e o minune E Craciunul , un cuvant asa de frumos Sfinte Nicolae , copiii cuminti ofera daruri La copiii rai cateva nuiele Pentru ca cand o sa fie majori o sa stea prin baruri Rugandu-se la statui sau stele Si roaga-te la toti pacatosii de pe pamant Ca pacatuim fara sa ne dam seama Uitam de orice lucru sfant In sufletul nostru rece ca Iarna Atatea minuni sfinte ai facut in aceasta lume Bucurii prin a darui si a salva de la moarte pe cei neajutorati Asa cum un Preot in Biserica spune Ca moartea cand vine sa ne gaseasca curati Fara pacate , si plini de credinta Sa ne bucuram alaturi de Domnul in raiul cel sfant Ca daca suntem rai avem parte de sedinta Judecata care intr-o zi o sa se mute si pe pamant. Parinte Nicolae incalzeste-ne cu a ta iubire Protejeaza orice familie de atatea greutati si de pacat Ca al tau locas sfant e o zidire Si sufletele noaste spre rai au plecat Asa cum rugaciunile noastre spre Domnul se duc Stau in ghenuchi cuminte Si spun Tatal nostru inainte sa ma culc Iti multumesc in rugaciuni sfinte Nicolae Parinte. Avand permisiunea de la "Poetul din gara Sinaia", am transcris poezia pe care el si-ar fi dorit sa apara in data de 3 dec.2010 in revista Formula As. Este o dedicatie din partea lui Nicusor, tuturor celor ce-si serbeaza azi, ziua onomastica, a Sfantului Nicolae! LA MULTI ANI, multa sanatate si Sarbatori fericite tuturor!
" Fiti buni intre voi si milostivi, iertand unul altuia, precum si Dumnezeu v-a iertat voua in Hristos " ![]() Last edited by icamilin; 06.12.2010 at 00:14:32. |
|
|||
|
|||
![]()
LA MULTI ANI, Nicusor! Sa ne traiesti si sa ne bucuri si pe mai departe cu poeziile tale izvorate din inima. Dumnezeu sa te ajute sa realizezi ceea ce ti-ai propus, iar anul viitor sa fii la casa ta, cu un acoperis sigur deasupra capului. Pastreaza intotdeauna speranta in suflet si cu ajutorul Domnului si pentru rugaciunile Sf.Nicolae va rasari soarele si pe strada ta.
Inca odata LA Multi Ani! |
|
|||
|
|||
![]()
e acum in reluare la 10tv : poetul din gara sinaia , invitat la mbela
|
||||
|
||||
![]()
Draga Nicusor, fiind sfanta zi de Craciun, nu ma pot abtine sa nu-ti urez, asa cum se cuvine la o asa sarbatoare mare, cele mai dragi ganduri care sa-ti incalzeasca macar sufletul, ca stiu sigur ca hoinaresti pe strazile pline de zapada si ma tot mir cum poti suporta si rezista la frigul din frumosul oras SINAIA ?!
Maica Domnului sa te acopere sub Sfantul ei Acoperamant iar Sfantul Nicolae sa-ti trimita inger pazitor, ca in toti acesti ani de trista amintire! " Aripi de ingeri sa-ti atinga sufletul si sa ia cu ei toate supararile, lasand in schimb lumina, speranta, iubire si credinta! CRACIUN FERICIT draga Nicusor! "
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multe s-au schimbat in aceste zile in viata tanarului poet, in sensul ca a primit zeci de zeci de telefoane fiind felicitat de sarbatori ( cum n-a fost niciodata pana acum ) si pentru continutul poeziilor publicate. A primit ceva banuti si pachete cu haine, asternut de pat si paturi ( sa-i tina de cald in casa parasita unde sta de atatia ani ). Unde sa si le depoziteze, sa si le aseze, sa se poata bucura de ele, daca tanarul nostru poet nu are o camaruta, cat de mica??? Totusi e fericit de tot ce a primit si multumeste tuturor celor care si-au facut putin timp si l-au sunat, felicitat si din putinul lor i-au facut si lui parte, acum de sfintele sarbatori. Si-a pastrat lucrurile care i se potrivesc pe masura lui, iar restul le-a impartit cu multa dragoste, altor persoane cu siguranta la fel de necajite, singure si fara adapost ca si el. E o vorba din batrani, care zice ca: " dar din dar se face Raiul! " Doamne ajuta! Sa traim cu nadejdea ca aceste daruri nu vor fi singurele bucurioare pe care le traieste in aceste zile, tanarul nostru poet.
" Fiti buni intre voi si milostivi, iertand unul altuia, precum si Dumnezeu v-a iertat voua in Hristos " ![]() Last edited by icamilin; 01.01.2011 at 04:46:26. |
|
||||
|
||||
![]()
Intamplator, intrand pe Youtube, am dat de aceste doua videoclipuri care au un numar imens de vizualizari si care m-au impresionat foarte tare.
M-a miscat credinta acestui om care toata viata a fost pe strada, care de doi ani nu se mai drogheaza, cerseste, care este multumit cu cativa centi si se bucura daca primeste si cativa dolari. O ora pe zi i-o dedica bunului Dumnezeu , prin rugaciuni si multumindu-i pentru ziua ce a trecut. Are o voce patrunzatoare, perfecta pentru a fi prezentator de stiri sau alte emisiuni la radio ( asa cum isi dorea de mic ). Cineva, in trafic, l-a zarit cum cersea, si vazand tablita ce-i atarna la gat, in care spunea ca poate imita un prezentator de radio, s-a oprit si l-a filmat. Ce s-a intamplat mai departe puteti urmari in videoclip. Acest simplu gest, l-a redat societatii. Cat de multe am putea realiza fiecare dintre noi, printr-un simplu gest catre aproapele nostru! Prima parte: http://www.youtube.com/watch?v=uTysXITBCmk&feature=aso A doua parte: http://www.youtube.com/watch?v=JiT3S...eature=related Nadajduiesc sa se intample o minune si in cazul "Poetului din gara Sinaia! "
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poetul si omul ADRIAN PAUNESCU | dorinastoica14 | Generalitati | 560 | 15.11.2010 15:44:51 |
Muzica la manastirea Sinaia | Micky | Muzica Bisericeasca | 0 | 28.05.2007 14:09:31 |
Imagini din biserica cea noua a Manastirii Sinaia | cod_gabriel | Intamplari adevarate | 8 | 27.04.2007 15:03:35 |
|