![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
"Menirea omului nu este de a calcula timpul celei de A doua veniri a lui Hristos, de a face diferite scenarii pe aceasta tema, ci de a fi permanent pregatit pentru sfarsit."- cred ca aceasta idee puncteaza foarte bine atitudinea pe care ar trebui sa o avem ca si crestini- sfarsitul nostru- si cum ne va gasi acesta, cat de pregatiti vom fi pentru el.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Nu incap termeni de comparatie intre sfarsitul lumii asa cum este promovat pe cale stiintifica/mediatica si invatatura Bisericii cu privire la el, eshatologia.
Stiinta spune sa ne temem de meteoriti, in timp ce Biserica ne pune inainte Infricosatoarea Judecata. Daca la inceput Dumnezeu a spus "sa facem om dupa chipul si asemanarea Noastra", atunci, la sfarsit, va trebui sa gaseasca intru noi, nu doar chipul ci si asemanarea cu Sine". Va trebuie sa se recunoasca intru noi. Tot atunci, vom auzi ca un cuvant defintiv: "Mortii cu mortii, vii cu vii!". Toate teoriile cu privire la sfarsit sunt simple speculatii. Nu exista sfarsitul lumii, ci doar sfarsitul raului si al pacatului in lume. In rest, Cer Nou si Pamant Nou. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nici Fiul lui Dumnezeu nu stie cind v-a fi sfirsitul dar astia care tot scriu vezi si uscate pe net,asa s-au alarmat si inainte de 2000.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
La sfarsitul lumii,scriu Sfintii Parinti,o sa fie un razboi,o sa fie un potop,nu cum l-a dus Dzeu pt. pacatele oamenilor atuncea,cu apa.O sa fie un razboi,un potop de foc pe care-l va duce omenirea din cauza rautatilor ei celor mari.Si numai Dzeu stie unde or mai ramanea ceva suflete vii,ca sa nu se distruga omenirea de pe planeta noastra.Dar daca omenirea se pocaieste,alearga la pocainta inaintea lui Dzeu,Dzeu mai amana pedeapsa.De aceea,vezi,toate proorocirile nu spun ca in cutare timp o sa fie necazul,in cutare zi,in cutare ceas,nu spun.Putea Dzeu sa spuna,dar a ascuns asta,ca omul totdeauna sa fie pregatit:,,Mai,daca-i acuma sfarsitul?Ia sa ma pocaiesc!''Altii,daca ar sti ziua si ceasul,ar zice:,,Mai am inca zece ani de trait,acuma sa fac toate faradelegile si toate poftele mele,ca pot sa pier.''De aceea Dzeu a ascuns si pt. mine si pt. altii,tot pt. binele nostru.
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnul este luminarea mea si mintuirea mea;de cine ma voi teme?
Domnul este aparatorul vieti mele;de cine ma voi infricosa?...... de s-ar rindui impotriva mea ostire,nu se va infricosa inima mea; de s-ar ridica impotriva mea razboi,eu in el nadajduiesc iata ce spune psalmistul David nu va speriati de scenarii pregatite de slugoii celui rau care ar vrea sa aduca haosul pe intreg pamintul ca sa poata dicta ce vor ei sub amenintarea fricii.Domnul si Mintuitorul nostru Iisus Hristos a spus sa nu ne temem:Eu am biruit lumea.cu sau fara teama, se v-a intimpla doar ce va vrea Domnul. |
|
||||
|
||||
![]()
exact,insusi iisus spune acest lucru
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Eu stiu ca oamenii de stiinta nu au spus ca va fi sfarsitul lumii, doar ca se vor fi schimbari pe pamant. Am si eu o curiozitate, ce vor face toti preotii cu masini, vile, etc cand va venii vremea insemnarii semnului diavolului. Pentru ca nu ne va obliga nimeni sa ne insemnam, insa fara acel semn toata viata de lux pe care o traiesc ei nu va mai exista. Din pacate exista deja acel semn. Oare vor renunta ei la viata pe care o traiesc ?
|
|
|||
|
|||
![]()
2012 - ce stim despre asta?
- anul in care presedinte este Traian Basescu ; - anul in care va fi introdusa moneda EURO ca moneda nationala in tara noastra ; - anul in care se termina calendarul Mayas ; - anul in care se va sfarsi Ciclul Planetar prezent ; - anul in care va incepe un nou Ciclu Planetar ; - anul din care nu va mai exista intuneric ; - anul in care Terra va intra in Centura Fotonica ; - anul in care AND-ul uman va fi modificat ; - anul in care probabil asa zis-ul Antihrist va invia ; - anul in care probabil (sau mai mult ca sigur) incepe Apocalipsa! Ce va fi in 2012? Conform calendarului vechii civilizatie Maya, data de 21 a 12 2012 va avea un impact devastator asupra Terrei, datorita alinierii planetare care are loc odata la 640.000 de ani, fapt care duce la incheierea unui ciclu planetar, celin care ne aflam noi acum. Acest lucru va amplifica razele ultraviolete ale soarelui care va topi Pamantul de tot! Incalzirea globala va fi primul pas al inceputului sfarsitului, cand ghetarii se vor topi cauzand o crestere masiva a nivelului oceanelor, fapt ce va determina la aparitia unor tsunami-uri devastatoare si la ingroparea la propriu ale unor tari de pe Terra, sub apa. Atunci ma voi uita spre cer si-I voi aminti Dumnezeului nostru de ce a spus El in Geneza 9 : 8 - 17. Va uita oare Dumnezeu de legamantul facut cu noi, oamenii de pe Pamant? Probabil ca da! Urmatorul pas al sfarsitului probabil il va reprezenta gripa porcina care poate fi luata drept ciuma despre care se vorbeste in Biblie. Conform unor calcule efectuate de cercetatorii nostrii ar trebui sa scapam de gripa porcina in vara anului 2011. Subliniez ar trebui! Sa nu uitam de razboaie si de foametea care urmeaza sa se abata peste tot Pamantul, asa cum spune Biblia. Cutremure au inceput sa apara tot mai des in ultimii 10 ani, unele devastatoare - un alt semn din Biblie. Lumea incepe sa se desfraneze si sa incalce legile date de Dumnezeu, spunand: "Nu exista Dumnezeu!", insa daca Dumnezeu nu exista si ai fost la biserica, nu ai pierdut nimic, dar daca Dumnezeu exista si nu ai fost la biserica, ai pierdut totul! Acesta nu este singura cale desfranare. Ce sa mai spunem de violuri, furturi, crime, erezii, superstitiosi (acestia au existat dintotdeauna, insa ei inca exista si de aceea au fost specificati), satanisti care batjocoresc lucrarea lui Dumnezeu si asa mai departe. Am spus ca din 2012 nu va mai exista intuneric. Asta ar trebui sa durezecam 2000 de ani, timp in care Terra va strabate Centura Fotonica. Fluorescenta corpurilor va fi intens amplificata, astfel ca corpurile vor avea lumina fara temperatura dar nu vor mai avea umbra. Ne gandeam noi candva la Antihrist-ul care va urma sa vina pe Pamant.. faceam niste calcule in 2009, cum ca Antihrist ar aparea in 2012, caci conform Bibliei, acesta punea stapanire pe lume timp de 42 de luni. Insa nu prea am gasit "dovezi incriminatorii" caci ar fi trebuit ca Antihrist sa fi aparut anul trecut (adica in 2009) pentru a pune stapanire pe Pamant. Insa aceasta teorie ne-a fost spulberata tot de Biblie, unde Moise spune: "Cã o mie de ani înaintea ochilor Tãi sunt ca ziua de ieri, care a trecut si castraja noptii." iar Sfantul Apostol Petru: "Si aceasta una sã nu vã rãmânã ascunsã, iubitilor, cã o singurã zi, înaintea Domnului, este ca o mie de ani si o mie de ani ca o zi." Dar ne gandim insa ca poate Antihrist a aparut deja.. ehh, sau poate ca nu! Insa, observam destul de bine ca este vorba de sfarsitul anului 2012, mai exact in luna a 12 cu 10 zile inainte de sfarsitul anului, ceea ce inseamna: 2010 - 2011 un an, 2011 - 2012 doi ani, 2012 - 2013 (pentru ca este la sfarsitulanului 2012) trei ani. Deci exact cat s-a scris despre Antihrist; posibil ca acesta sa apara in 2010!!! Nemaiexistand noapte pe Terra, ci doar zi, cele 24 de ore vor deveni automat 0 ore, astfel ca se sfarseste timpul pe Terra; dar nu va fi atunci sfarsitul lumii. Sa fie acesta sfarsitul timpului despre care ne spune Biblia.. ?! Ce legatura are Traian Basescu cu 2012? Simplu: este presedinte! Probabil ultimul nostru presedinte.. oricum, legat de acea intamplare cu acel copil, presedintele nostru a jurat pe Biblie ca nu a dat in el, insa mai apoi, dupa ce s-a re-vazut presedinte, a afirmat ca intr-adevar a lovit acel copil: juramant fals! Vom ajunge in 2012 "mutanti" .."zombii" sau chestii de genu'.. de la radiatiile emise de soare pe pamant din cauza incalzirii globale care slabeste stratul de ozon care protejaza Pamantul de razele ultraviolete ale soarelui, oare vor invia mortii.. exact asa cum se spune in Biblie? In caz ca nu stiati, in Biblie se spune ca la sfarsitul lumii, toti vom fi judecati de Dumnezeu, si mortii vor invia, iar noi vom lua "chipul" lor si tot vom fi la fel, ceea ce inseamna ca-mi voi cunoaste si eu in sfarsit strabunica :)), glumesc :)), ceea ce inseamna defapt ca s-ar putea sa am dreptate, gandind logic ca noi luam "chipul" mortilor din cauza radiatiilor si din cauza modificarii ADN-ului nostru, nu ei vor lua "chipul" nostru. Capacitatile noastre intuitive si mai ales paranormale vor fi amplificate, corpul fizic va fi modificat si el datorita modificarii ADN-ului nostru, fapt ce va determina observarea aurei personale de toate persoanele, nu doar de cele cu anumite abilitati, ceea ce probabil ne va face pe unii dintre noi sa aratam ca Sfintii de prin biserici. Cei cu energii negative vor fi probabil distrusi din cauza energiei emise de Centura Fotonica, cat si de radiatiile electromagnetice de frecventa inalta, deoarece aura negativa are o vibratie slaba, fapt datorat comportamentului egoist, indecent si asa mai departe. Energia noastra se modifica in functie de comportament, sentimente, amintiri, trairi, ganduri, persoanele din jurul nostru, credinta si asa mai departe, astfel ca cei cu aura negativa nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa din Centura Fotonica, care cum spuneam, este una pozitiva datorita energiei luminoase care va fi amplificata. Deci cel mai probabil cred ca ar trebui sa va schimbati atitudinea.. sa nu uitam ca in Biblie se spune ca la sfarsitul lumii, cei drepti vor trai, iar ceilalti vor muri; cei ce vor crede se vor mantui, iar cei ce nu vor crede se vor osandi; oamenii se vor vinde unii pe altii (vor fi atat de orbiti de energia negativa incat vor face acest lucru, fapt ingrijorator deoarece deja se intampla astfel de lucruri) si asa mai departe. Un "satanist" se lauda: "Energia mea negativa este mai mare decat energia ta pozitiva!! \:D/" ..dar nu stia ca "Bine faci, bine gasesti, rau faci, rau gasesti!" - el nu va gasi niciodata acest bine daca va continua asa, si nu noi avem de pierdut. Si totusi ramane aceasta intrebare: 2012 - inceputul sfarsitului? (din cartea "2012 - începutul sfârșitului?") |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
La mulți ani, românia (1 decembrie 2012)! | laurastifter | Generalitati | 23 | 02.12.2013 09:11:15 |
Ce veti face pe 21 decembrie? | Florin-Ionut | Umanitare | 243 | 04.02.2013 23:08:31 |
De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 01:38:20 |
16 - 22 decembrie | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 20.12.2008 04:59:41 |
Decembrie... | silverstar | Generalitati | 10 | 05.12.2006 20:52:57 |
|