![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
repet : anatema si cu achimovjan si cu vsovi si cu dragomirna ... nu exista mai multe cai de mantuire : numai aceea a sf parinti , care au dat anatemei pe eretici ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Emanuel 2007, cred ca treci printr-o stare de surescitare. Incearca sa o depasesti.
|
|
|||
|
|||
![]()
repet : anatema si cu adrian si cu vsovi si cu dragomirna si cu achimovjan ... :D
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
??? ??? ??? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Emanuel 2007, poate maine sau poimaine iti vei reveni, te vei calma si iti vei da seama cat de important este sa nu-i judeci pe ceilalti ci, dimpotriva, sa-i ajuti cu un cuvant bun. Cat despre anatema, sa stii ca nu este o jucarie cu care te joci in nisip. Eu nu m-am suparat pentru anatema, te iert din toata inima si-L rog pe bunul Dumnezeu sa te ierte si El.
Pentru toti participantii la aceasta discutie, daca v-am suparat incercand sa fac pace, va rog sa ma iertati. |
|
|||
|
|||
![]()
apoi daca anatema nu este o jucarie nu te mai juca tu cu ea , caci eu nu am facut altceva decat sa repet ceea ce au spus sf parinti : anatema ereticilor ... eu nu am judecat pe nimeni ci am dat anatema pe eretici alaturandu-ma astfel sf parinti , caci eu am repetat cuvant cu cuvant ceea ce au spus ei ... nu am sa imi " revin " absolut niciodata ci te dau anatemei in vecii vecilor nesfarsiti ...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
:D ... sa fii anatema ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Of, Emanuel, Emanuel, de ce ma consideri eretic?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evanghelia zilei | maria-luisa | Generalitati | 7 | 03.08.2015 11:59:56 |
Evanghelia lui Iuda | ben_gal | Iudaismul | 7 | 15.04.2010 17:43:32 |
Copil nascut cu un verset scris pe picior | adelin | Stiri, actualitati, anunturi | 22 | 07.02.2010 10:14:31 |
Un verset cunoscut | Florin-Ionut | Generalitati | 1 | 08.08.2008 09:49:46 |
|