Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.07.2008, 20:06:15
emanuel2007
Guest

Implicit

repet : anatema si cu achimovjan si cu vsovi si cu dragomirna ... nu exista mai multe cai de mantuire : numai aceea a sf parinti , care au dat anatemei pe eretici ...
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 20:07:27
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Emanuel 2007, cred ca treci printr-o stare de surescitare. Incearca sa o depasesti.
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 20:10:10
emanuel2007
Guest

Implicit

repet : anatema si cu adrian si cu vsovi si cu dragomirna si cu achimovjan ... :D
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 20:14:27
dragomirna dragomirna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adrian010155
Emanuel 2007, cred ca treci printr-o stare de surescitare. Incearca sa o depasesti.
Subscriu... :D
??? ??? ???
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 20:18:25
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007
ce ai spus mai sus mai traditie se refera la cele care pot foarte bine sa nu fie erezii ... nu te mai rataci degeaba ... deci atunci cand un crestin sau preot nu este sigur daca cineva face si propovaduieste o erezie sau un pacat , din cauza ca nu stie daca chestia respectiva este pacat sau erezie , atunci dator este sa o lase in seama episcopului sau a sinodului ; deci numai in aceasta situatie este gresit sa nu exprimi o anatema dupa capul tau ci sa lasi pe cei competenti sa hotarasca ... insa in ceea ce priveste pacatele de care esti sigur ca sunt pacate , sau ereziile de care esti sigur ca sunt erezii , iti spun : erezie este sa nu dai anatema erezia de care stii sigur ca este erezie , si pacat este sa sa nu recunosti ca pacat pacatul de care stii sigur ca este pacat ... deci lasa-ma ca nu ma poti tu pacali asa usor ...
oare tu mai traditie nu ai zis niciodata ca catolicii sau sectantii sunt anatema ??!!??!! wai frate , da mult te mai inseli ...
sau nu ai citit niciodata in unele rugaciuni expresii de genul " diavolul cel de trei ori blestemat " sau " arie cel de trei ori blestemat " ? citeste mai des acatistul sf nicolae si apoi sa mai vorbesti minciunele de astea ... auzi , cica este pacat sa dai anatemei pe eretici de care stii sigur ca sunt eretici ... ma faci sa rad cu gura pana la urechi de invataturile tale " blande " ...
iar vsovi a aratat din plin ca se da dupa cum bate vantu : pe mine nu ma mai pacaleste ... eu il dau anatemei ca pe un mincinos si atata ... sa fie multumit , ca nu se poate sa te dai cand cu diavolul cand cu Dumnezeu ... pentru mantuire iti trebuie pocainta sincera nu minciunele de astea ; ca afirmatii de astea ca se pocaieste poate sa faca si un betiv de pe strada si apoi sa isi rada de prostia celui care a crezut ...
nu draga, nu ma dau dupa cum bate vantul shi bine ar fi daca ash face asha ca cei in Duhul asha sunt... dar dumneata fara nici un argument ii faci pe totzio eretici shi catolici shi sectantzi... fara nici o rushine... ca shi cum te pacaleshte cineva... poi eu am zis mult mai conform canoanelor decat domnia ta... deci nu am cum sa nu fiu consecvent dar consecventza nu se pune in a zice ci in a shi face shi acolo sunt corijent rau de tot...??? (vezi ca te pacalesc ca sa te inhaitez cu ereticii) domnule te linishteshte ca te-am iertat shi nu sunt eretic... nci nu o scald ci ma intristeaza comportamentul stilist al domniei tale... vezi tzi-am zis eu ca pomul rau, adic stilismul nu poate face roade bune, ca iata ca au facut din tine un inchizitor... scutara-te domnule ca eu te-am scuturat mult shi inca n-am reushit sa termin tot praful de pe hainele tale... dar trebuie sa plec... deci mai discutam maine... sa fi sanatos shi nu uita la noapte ca eu sigur te-am iertat! deci sigur te-am iertat dar shi te-am binecuvantat... sa nu uitzi asta :)
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 20:36:20
Senior Member

Implicit

Emanuel 2007, poate maine sau poimaine iti vei reveni, te vei calma si iti vei da seama cat de important este sa nu-i judeci pe ceilalti ci, dimpotriva, sa-i ajuti cu un cuvant bun. Cat despre anatema, sa stii ca nu este o jucarie cu care te joci in nisip. Eu nu m-am suparat pentru anatema, te iert din toata inima si-L rog pe bunul Dumnezeu sa te ierte si El.
Pentru toti participantii la aceasta discutie, daca v-am suparat incercand sa fac pace, va rog sa ma iertati.
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 21:05:31
emanuel2007
Guest

Implicit

apoi daca anatema nu este o jucarie nu te mai juca tu cu ea , caci eu nu am facut altceva decat sa repet ceea ce au spus sf parinti : anatema ereticilor ... eu nu am judecat pe nimeni ci am dat anatema pe eretici alaturandu-ma astfel sf parinti , caci eu am repetat cuvant cu cuvant ceea ce au spus ei ... nu am sa imi " revin " absolut niciodata ci te dau anatemei in vecii vecilor nesfarsiti ...
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 21:10:30
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007
apoi daca anatema nu este o jucarie nu te mai juca tu cu ea , caci eu nu am facut altceva decat sa repet ceea ce au spus sf parinti : anatema ereticilor ... eu nu am judecat pe nimeni ci am dat anatema pe eretici alaturandu-ma astfel sf parinti , caci eu am repetat cuvant cu cuvant ceea ce au spus ei ... nu am sa imi " revin " absolut niciodata ci te dau anatemei in vecii vecilor nesfarsiti ...
Bravo,sluga lui Antihrist.da-i inainte cu blestemele.
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 21:11:22
emanuel2007
Guest

Implicit

:D ... sa fii anatema ...
Reply With Quote
Vechi 14.07.2008, 21:17:49
Senior Member

Implicit

Of, Emanuel, Emanuel, de ce ma consideri eretic?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Evanghelia zilei maria-luisa Generalitati 7 03.08.2015 11:59:56
Evanghelia lui Iuda ben_gal Iudaismul 7 15.04.2010 17:43:32
Copil nascut cu un verset scris pe picior adelin Stiri, actualitati, anunturi 22 07.02.2010 10:14:31
Un verset cunoscut Florin-Ionut Generalitati 1 08.08.2008 09:49:46