Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.01.2012, 18:47:11
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lucian008 Vezi mesajul
un adevarat eminescu. Oricum ma bucur pentru tine pentru ca o sa ti se indeplineasca dorinta: Il vei avea pe antonescu presedinte. Atunci va curge lapte si miere in tara.
ba io il vreu pa motanu felix !!!

Numa voiculescu face ordine in tara !
Vechi 16.01.2012, 19:00:11
candles in the wind candles in the wind is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.10.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
oare cei care dau cu pietre in jandarmi nu se gandesc ca poate au familii acasa jandarmii??? poate copii si sotiile se uita la televizor si plang vazand cum zboara pietrele spre capetele tatilor lor????
Nu pentru ca cei ce arunca nu mai sunt oameni din multe puncte de vedere,sunt niste animale primare cu creierul aburind de alcool si droguri,niste lepre care precis stau pe capul parintilor nemuncind singurul lucru pe care-l fac fiind ragaitul berii. Ei fac ce fac doar din dorinta si din placerea de a distruge.ATAT. Ce rost are sa ne treaca prin cap ce aceia arputea sa gandeasca ceva..orice..
PS:amintitiva de grupurile de huligani puse intentionat pt a discredita protestatarii cinstiti de la revolutie si poate veti veti vedea perdeaua portocalie ce acopera constient si perfid huliganii de azi.
Vechi 16.01.2012, 19:05:30
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Cei care au dat cu pietre/au dat foc sunt inselatzi de duhuri rele de prin galeria echipei Steaua /galeria echipei Dinamo.
Ei lucreaza mana-n-mana cu dnii de la PDL si dl Basescu si vor sa faca manifestantzii pasnici sa para niste golani etc.
Da s-a vazut prin toata Europa,la posturile de televiziune de acolo,batrani si bolnavi care au iesit pe strada sa protesteze si carora li s-a facut rau,se vede ce genocid inseala dracii pe dnii de la PDL si pe dl Basescu sa faca cu populatzia Romaniei de aci.
Prea putzin imi pasa de ultra-natzionalismul unora de ii inseala dracii din Romania de au cap pe dl Basescu,de au stricat relatziile cu fratzii nostri crestini ortodocsi rusi,au stricat relatziile cu fratzi nostri crestini ortodocsi sarbi (cu care mai suntem si acelasi popor,chiar daca vorbim limbi diferite) etc.
A ,am uitat, cine sa fie presedinte?
Orice om care nu incepe cu absurditzatzi ultra-natzionaliste,cu absurdtzitatzi pro-sioniste etc.
Se vor face alegeri prezedintiale anticipate,normal.

Last edited by mihailt; 16.01.2012 at 19:09:30.
Vechi 16.01.2012, 19:07:53
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Pentru mine e clar, asta nu e un protest impotriva sistemului, nici impotriva UE, nici a intereselor comerciale straine, nici a clasei politice care ne conduce de la revolutie incoace. Au fost nenumarate ocazii in acesti ani in care populatia ar fi putut protesta vehement impotriva celor ce mai sus. Ce vedem acum este un protest impotriva masurilor de austeritate. Sigur, nici derapajele actualei puteri (care sunt destule) nu ajuta, ele punand de fapt paie pe foc, dar constatam cat se poate de clar ca romanii sunt prea prosti, lasi si indolenti ca sa protesteze impotriva unor probleme care implica mai mult decat marimea feliei de paine de la masa. Si-acum s-a ajuns sa se discute exact despre marimea acesteia. Abia acum a fost atinsa coarda sensibila a romanului, intr-atat de mult e dispus sa indure. Si va rog sa ma credeti, ca daca vine cineva si restabileste diametrul feliei de paine, romanul o sa uite la fel de repede de restul problemelor, asa cum a facut-o pana acum.

Eu raman un sustinator ferm al masurilor economice de austeritate adoptate de actualul guvern ca raspuns in fata crizei, apreciez curajul lor de a lua aceste masuri stiind foarte bine cat de nepopulare urmau a se dovedi si cred ca putine alte guverne de care a avut parte tara noastra dupa 1989 ar fi ales aceasta cale, mergand in schimb pe populisme iefine, doar ca sa stea bine in sondaje.

Departe de mine a considera ca actualul guvern e unul performant. Nu este cu nimic mai eficient decat au fost cele ce l-au precedat si se distinge strict prin disponibilitatea de a lua aceste masuri. Inca sunt in dubii daca le-au luat din proprie initiativa, stiind ca nu se putea altfel, sau doar la presiunea organismelor internationale din care tara noastra face parte.

In incheiere, consider ca nu se poate face politica cu bata si nici la presiunea strazii. Daca as fi in locul actualei puteri, as avea convingerea ca am facut in mare ce trebuia facut atunci cand s-a taiat in carnea vie a bugetarilor si a altor categorii de cetateni. Dar in momentul in care protestele ar degenera in violente, in momentul in care ar fi scosi nu doar raniti, ci si (Doamne-fereste!) morti din mijlocul multimilor, as demisiona. As pleca, ca sa arat altora ca nu ma intereseaza ciolanul, ca imi pasa mai mult de oameni decat de putere, ca viata oamenilor e mai importanta decat forma socio-economica pe care eu, ca organism conducator, doresc sa le-o impun. Si as lasa op
ozitia, care nu e cu nimic mai buna decat mine, insa careia ii lipseste curajul de care tocmai am dat dovada, sa conduca tara.

In concluzie: sunt un sustinator al unor masuri luate de actuala putere, dar totul pana in momentul in care vom auzi de prima victima.
Esti sustinator pt ca probabil ai ce manca..poate nu iti inchipui cum cum e sa mananci ciorba din coji de cartofi..recent am intalnit pe cineva care altceva nu avea de mancare..si totusi..nu sunt chiar atat de impotriva masurilor cat ma intriga faptul ca "prostii mor de foame"(citat din cuvintele unei sotii de pdlist)iar ei fac fraude de ZECI DE MILIOANE DE EUROOOOO!sustine-i in continuare si vei fi partas moral la acest genocid.
Vechi 16.01.2012, 19:13:15
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
....sa ni se dea inapoi pensiile de revolutionar de 25 de milioane !!!
....sa ni se dea imapoi taierile din pensiile militare,de 40-50 de miloane !!!
....noi medicii,nu vrem sa lucram la patron,vrem in continuare sa stam...la stat,ca sa putem lua zece piei de spaga de pe un beteag !!!
....noi politistii, vrem sa ni se dea salarii grase ,ca sa putem dormi linistiti prin birouri si lua spagi...nederanjati !
....noi ultrasii,vrem sa primim ajutoare sociale,si sa ne tina statu gratis in scoli pana in clasa a 12-a .,desi nu vrem sa invatam nimica la scoala,decat sa spargem seminte in fata blocului
....si in general, vrem sa vina iara tata nastase...pe vremea lui toate mergeau ca ..unse !!!
Traiasca Basescu, presedintele nostru iubit! Ar trebui sa ii aduceti osanale ca si lui Ceasescu, cred ca v-ati pricepe foarte bine!

In rest hai sa jignim categorii intregi de oameni din populatia acestei tari! Nu este o atitudine prea normala, nu vi se pare? Cand va permiteti sa catalogati atatia oameni in felul in care faceti, se pare ca aveti o problema, la fel ca presedintele nostru!

Ati avea tupeul sa va duceti sa va prezentati aceste poezii in fata multimilor care protesteaza in Bucuresti? Ia sa vedeti cum ar reactiona?
Vechi 16.01.2012, 19:23:21
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
bun,dupa legile economiei de piata mori de foame oricum fara loc de munca.faza e ca nu o duci prea bine nici cu el.
Cu siguranta citatul asta se refera la faptul ca cine NU VREA sa munceasca..la lene se refera..
Vechi 16.01.2012, 19:23:55
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
si apoi, vine sfarsitul lumii in 2012 ...ha,ha,ha !!!
Asta au zis la televizor?
Vechi 16.01.2012, 19:24:28
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
desigur,auto-flagelarea si propaganda portocalie ca ,,nu fiindca sistemul e ineficient si am facut praf economia vanzand-o pe 2 centi,e fiindca voi suntei niste lenesi care nu vreti sa munciti si nu produceti''.si ma uit in jur si ma intreb:,,ce?''
Subscriu in totalitate!
Vechi 16.01.2012, 19:30:51
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Implicit

Aiurea,inselatzii de draci de la PDL au marit pensiile speciale,spre exemplu cineva avea pensie speciala (fiind de la MAPN sau MAI) 1600 ron net inainte,acum i-au facut 3100 ron net.
Foarte probabil si la SRI si celalte servicii speciale ale Romaniei au marit salariile.
Ce nu isi dau seama acesti inselatzi de draci,e ca daca omoara cu infometarea,frigul etc populatzia Romaniei de munceste,iar o alta mare parte o sa plece de aci de frica sa nu moara de foame/frig,o sa inceapa sa plece si firmele straine de aci si dansii din ce o sa mai traiasca?
Ca daca nu o sa mai fie cine sa munceasca nici taxe nici salarii de parlamentar etc.
Si sa vina straini sa munceasca aci,nu vine nimeni,dupa ce au inselat dracii pe unii de au facut cu unii muncitori straini etc.
Vechi 16.01.2012, 19:31:39
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Problema e ca putini sunt cei care mai vor sa faca ceva si la tara. M-am crucit anul trecut de Paste cand imi spune o femeie de la tara (trecuta de 60 de ani) ca se duce la buticul din sat sa cumpere un blat pentru tort. Na, ce sa ne mai miram de piti de prin orase ca nu fac nimic prin bucatarie! Eu nu pot sa zic ca mi s-au miscorat veniturile dar fac tot ceea ce imi sta in putinta sa reduc costul cumparaturilor....de un an fac painea in casa incerc sa nu mai cumpar mezeluri ca sunt si scumpe si nesanatoase nici dulciuri nu mai cumpar le prepar in casa. Eu una ma pregatesc pentru ceea ce e mai rau, ca la bine mai putin ne putea astepta de acum incolo
Probabil primea bani din afara si isi putea permite sa cumpere! Nu vad de ce am judeca-o neaparat, poate nu stia sa gateasca, sau era bolnava si nu putea. Nu trebuie sa raportam totul la propria persoana.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor maria32 Generalitati 7 23.01.2012 01:52:10
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi Mirela0110 Generalitati 15 11.11.2011 15:45:57
Despre pedeapsa capitala ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 14 20.03.2011 01:47:38
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 21.01.2011 23:14:24
Apropo de conspiratii The_Fallen Generalitati 44 22.06.2010 00:42:13