Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.12.2011, 20:20:18
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Atunci pedifililor si violatorilor sa li se dea ca pedeapsa inchisoare pe viata, fara castrare chimica. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 08.12.2011, 20:32:36
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Atunci pedifililor si violatorilor sa li se dea ca pedeapsa inchisoare pe viata, fara castrare chimica. Doamne ajuta!
Imi aduc aminte de un user listener, se numea parca. tuna si fulgera, ba mai dadea si cateo ploaia acida, mai acida ca cernobalul iar la sf se semna" multa iubire".
Asa si fratia ta: le-ai dat la pedepse, mai intai i-ai ciuntit, apoi i-ai iertat dar i-ai condamnat pe viata dar la sf mesajelor semnezi"Doamne ajuta".:)
Vechi 08.12.2011, 20:45:22
stefan florin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Imi aduc aminte de un user listener, se numea parca. tuna si fulgera, ba mai dadea si cateo ploaia acida, mai acida ca cernobalul iar la sf se semna" multa iubire".
Asa si fratia ta: le-ai dat la pedepse, mai intai i-ai ciuntit, apoi i-ai iertat dar i-ai condamnat pe viata dar la sf mesajelor semnezi"Doamne ajuta".:)
si ce-ai vrea doamna sa le fac unor astfel de oameni? Merita altceva? Am vazut din poza de la avatar ca esti mama (Dumnezeu sa le dea sanatate copiilor dumneavoastra). Daca la unul din copii li s-ar intampla o astfel de nenorocire (fereasca Dumnezeu si scuza comparatia) ai putea sa ierti posibilul agresor, sa-l lasi sa mearga linistit la casa lui fara nici o pedeapsa? Doamne ajuta!

Last edited by stefan florin; 08.12.2011 at 20:47:45.
Reply With Quote
Vechi 08.12.2011, 21:05:50
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
si ce-ai vrea doamna sa le fac unor astfel de oameni? Merita altceva? Am vazut din poza de la avatar ca esti mama (Dumnezeu sa le dea sanatate copiilor dumneavoastra). Daca la unul din copii li s-ar intampla o astfel de nenorocire (fereasca Dumnezeu si scuza comparatia) ai putea sa ierti posibilul agresor, sa-l lasi sa mearga linistit la casa lui fara nici o pedeapsa? Doamne ajuta!
frate, eu stiu ca omul care vorbeste mult, face putin.
Nu te mai tulbura atat.Sa ne rugam sa nu treaca nimeni niciodata prin asa ceva, si sa ne vedem de oile noatre, de problemele noastre si sa ne agitam sa le gasim acelora rezolvare.
Cred ca asta e prioritar. Nu soarta pedofililor si a cainilor comunitari
Vechi 08.12.2011, 23:17:14
stefan florin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
frate, eu stiu ca omul care vorbeste mult, face putin.
Nu te mai tulbura atat.Sa ne rugam sa nu treaca nimeni niciodata prin asa ceva, si sa ne vedem de oile noatre, de problemele noastre si sa ne agitam sa le gasim acelora rezolvare.
Cred ca asta e prioritar. Nu soarta pedofililor si a cainilor comunitari
Doamna ati evitat sa-mi dati un raspuns la ceea ce v-am intrebat. Stiu...e o intrebare stanjenitoare...daca nu vreti, nu-mi raspundeti.
PS-nepasarea si indiferenta este o crima doamna. Doamne ajuta!

Last edited by stefan florin; 08.12.2011 at 23:20:33.
Reply With Quote
Vechi 09.12.2011, 05:12:19
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit Prudenta!

Tocmai pt ca traim intr-o lume imprevizibila,nu trebuie sa le dam oamenilor fara de lege ocazia de a ataca sau de a fi"oamenii potriviti la locul potrivit".

-Sa rugam pe cineva sa ne insoteasca daca avem de facut un drum noaptea,chiar si pe o distanta scurta(cel mai bine ar fi sa chemam un taxi)

-chiar daca pari necioplit,sa refuzi sa urci in lift cu persoane straine(verisoara mea a fost atacata in lift,din fericire a scapat doar cu o sperietura).

-copile,adolescente,femei singure,neinsotite,fara transportatie proprie=multa decenta in alegerea imbracamintii,mai ales daca nu aveti un scop anume,un eveniment(de exemplu mersul la serviciu sau scoala extrem de provocator).

-sa refuzi ocazia de a fi luat in masina unei persoane straine,nu conteaza pretextul.

Spunand asta ma adresez acelor parinti care sunt cam absenti in educatia si grija pt soarta copiilor,nu-i intereseaza cum se imbraca si cand vin acasa.
Daca ii permiti fiicei de 12 ani sa adopte o infatisare sexy,atunci ori esti cu ea de mana ori ii pui o alarma sau ii dai un bodyguard.Singura nu cred ca va face fata situatiilor!

Bineinteles ca nu agreez agresorii ,doar ca nu vad bine soarta exhibitionistiilor care vor sa umble in chiloti pe strada cu pretentia de a fi invizibili.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 09.12.2011, 09:41:23
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Doamna ati evitat sa-mi dati un raspuns la ceea ce v-am intrebat. Stiu...e o intrebare stanjenitoare...daca nu vreti, nu-mi raspundeti.
PS-nepasarea si indiferenta este o crima doamna. Doamne ajuta!
Dragul meu, pe masura ce trece timpul imi faci impresia ca esti...un tinerel. Poate daca nu in ceea ce priveste nr anilor, dar in privinta modului de a gandi singur.
Un crestin nu traieste in trecut sau in viitor, ci in prezent.
Nu mi se pare normal sa-mi fac proiectii dintre cele mai morbide in viitor. E o strasnica isipta de la diavol. Si cu ce scop? Ca sa imi imaginez ce as face in situatia aia?
Din putina experienta iti spun ca ceea ce ne planuim sa facem intr-o situatie data, nu indeplinim cand suntem in fata indeplinirii ei, de multe ori luand o atitudine spontana si imprevizibila.
Exista multe forme de protest, nu doar sa faci zarva pe un forum.
Imlpica-te real in viata comunitatii si incearca sa faci lucrurile sa se schimbe.
Ca sti tu vorba multa....saracia omului.
Vechi 09.12.2011, 10:04:41
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Păcatul pedofiliei.., păi Iisus când vorbea de copii... că... ''mai bine și-ar lega o piatră de moară de gât și să se arunce în mare tot cel ce va face ceva necurat acelor mici ai Lui''.., se referea la cei credincioși care ascultând de Tata își copilăresc viața, ei erau copilașii. Deci nu e vorba de vârsta fizică în acest abuz ci de păcatul celor răi si necredincioși și vicleni asupra celor credincioși și buni sau păcatul credincioșilor fățarnici și vicleni și răi asupra credincioșilor cinstiți și tainici și drepți...

Dar problema nu se poate rezolva decât foarte simplu: căutați să nu-L mai corupeți pe Iisus, să nu-L mai mituiți mereu cu neiertarea păcătosului ca să-i ucideți păcatul cu el cu tot... și nici cu bunătatea voastră ca având voi mare mila de păcatele lor, de păcatele voastre ca niște medici iscusiți, deci nu-L mai ispitiți privind cu nesaț la frumoasele tinerele despuiate sau la fecioarele împodobite că cică o să vă împreunați cu ele pentru Dumnezoo...

Că de la inima necercuită la învârtoșare vine problema... voi nu sunteți capabili să faceți deosebire intre violul bun și ăla rău, și nici între violul fățarnic și cel cinstit și nici între viol și blândețe, nici io... și nu faceți deosebirea asta fiindcă vă lăsați corupți și mituiți la diferite nivele... și je adică io.

Nu vă mai dați incoruptibili mituindu-l și ispitindu-L pe Domnul ca să vă încerce... căci ce nevoie are El să știe despre lăudăroși care cad mereu în păcatul gramatical al trădării și care nu caută apoi pocăință, nu caută să învețe să nu mai cadă, nu trag nicio învățătură bună din asta ci doar ajung mari oameni de știința gLumii: știu bine să te distrugă prin minciună și mită perversă susținând elucubrațiile fățarnicilor dând lecții prozelmite exact ca ei...

Deci problema nu e numai la violator ci la duhul gLumii din creștin care zice mereu:

-VEZI CĂ ȚI SE VEDE PĂCATUL!

în loc să zică:
-Vezi că iar faci păcatul!.. știu asta fiindcă și eu încă îl mai fac.

Deci încercați să nu vă mai lăudați cu trupurile altora, cu circumcișii care se laudă cu pieile lepădate ''pentru'' Dumnezoo!

Dumnezeu cere cercuirea inimii la fățărnicia vicleanului-păcatului și apoi smerenie tainică în rugăciuni și fapte bune.

Last edited by vsovivi; 09.12.2011 at 10:12:14.
Reply With Quote
Vechi 09.12.2011, 15:49:14
Banned

Implicit

Păcatul omului e, păcatul omului e semeția primului om, e semeția acumulată de 7000 de ani, și dă omul lecții despre asta în loc să se pocăiască de gLumea semeției. Dă lecții ca să se ia alții după orgoliile lui sau ca să-ți ascundă capacitatea de a profita de toți.

Adică vrea să fie apreciat și adulat și slăvit și vorbit de bine și lăudat omul viclean al răutăților de către slabanorexicele frumușele și tinerele, slabanul viclean vrea să fie văzut și apreciat de curviștinele viclene... le visează și le închipuie ademenindu-se spre semeția fățărniciei ca un erou, ca un stăpân în lux... căci vrei, e vrei semeție vicleană, întietate, aprecieri, averi, dansuri de goliciuni, bezele, sărutări, priveliști, rememorări de la curviștinele viclene și tinerele, asta vrei oricât le negi sau le condamni că ele ar fi de vină, asta vrei, să profiți, cu asta te mitui la toate nivelurile și la toate dreptățile și calitățile tale, vrei să fii bărbat celebruscapi numa că mereu contra, adică așa vrei ca dracii, ca demonii, ca oamenii supuși duhului răutății, duhul omului ieșit din omul fățarnic... vrei faima gLumii corupte și incoruptibilă în corupțenia sa perversă.

Cum faci ca să ieși din semeție?

E simplu: Trebuie să accepți că semeția ta e păcatul care e și apoi, după ce iar ai căzut în semeție, ești măgarul dintre oi, trebuie să înveți din asta ca să devi oai și nu piele de oaie, trebuie să te strădui să rămâi cu ceva bun, cu o cale mai dreaptă, ca data viitoare să aplici mai înainte de a cădea iar și iar, că asta înseamnă pocăința, să iei aminte atunci când ești în mocirlă că iată iar ești în mocirlă și nu ca să te apuci s-o colorezi ca să ți se pară gunoiul și neghina și mocirla un fel de nou Eden bine plăcut. Iar dacă ai avea înțelepciunea feciorelnică la duh și la trup ca să rămâi în dragostea curată atunci vei aplica lecția smereniei căci Dragostea pe toate le crede ca să nu cadă.

Mai simplu: viclenia și semeția și luxul și privirilegiile cu păcatelele = păcat.

Deci crede-mă că e-vrei-păcatul cu semețicile viclene ca să-ți meargă zvonul semeției tale prin gLumea semeață, asta e tot ceea ce vrei și-ți place și poftești ca să te ispitească cineva la bărbăția asta trufașe și viceversată să te mituie ca să te înalți și să mitui și tu mai sus, tot mai sus. Eu știu de la Tata.

Și nu te încânta că vei fii bărbat sau vei crește mare, nu visa, nu spera, nu tânji după asta căci nu există niciun bărbat afară de Domnul, restul suntem pedofili sau gerontofili ce iubim cotoroanțe viclene ca să ne lăudăm noi cu vicleniile și răutățile lor că cică suntem vrednici. Vai nouă, vai zece, vai 12, vai 14, vai 144, vai o mie, vai o ție.

E greu, însă formula magică este: semeție = păcat (avere prin furt și silnicie, curvie, plăceri, înălțare, lux, smerenie trufașe, fățărnicie, fariseism, ascundere în sine cu păcat cu tot, adulter, adulter, adulter, vânzare și răzbunare, ură, LĂCOMIE VICLEANĂ ȘI PĂTIMAȘE, toată răutatea și delăsarea și nepăsare căci accepți să-i faci pe plac lumii căci ești sătul de... orice... deci teroare)

Și ca să ieși din iadul semeției și al terrori și necredinței caută să fii primul în iubirea de Dumnezeu prin pocăință în ascultare cu mustrare și să fii ultimul la plată și răsplată de la El pentru muncile depuse de tine, adică primul dintre toți ultimii!.. și așa poate ai noroc să renunți la a te închina la mallah și a sluji lui mamona.

E greu dar Domnul e cu noi însă nu e cu semețiaețiaețiaeția...

Dorelele minți, adică îl faci mincinos pe Dumnezeu pentru semeția ta furata de la fetele morgane, de la cele 500 de fecioare nebune.

Deștept a fost Isaac dacă a priceput cum i-a adus tatăl său soție și înțelept a fost Laban, foarte înțelept a lucrat pentru Iacov, păcat că nu este cine să-l priceapă, din pricina idolilor sau a banilor... nu este. Însă dacă doar ai înțeles nu e suficient, nu e destul.

Last edited by vsovivi; 12.12.2011 at 13:50:09.
Reply With Quote
Vechi 12.12.2011, 14:18:14
Banned

Implicit

În loc să castrăm câinii bagabonți mai bine am da o lege ca să castrăm muștele și țânțarii, nu pe toate, nu pe toți, ci numai pe ăia pedofili, pe ăia mari și foarte urâți... la suflet.

Last edited by vsovivi; 12.12.2011 at 14:26:31.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parada homosexualilor la Brasov. De ce nu si parada pedofililor si a zoofililor? Eugen7 Homosexualitatea 127 27.05.2011 03:57:33