Citat:
În prealabil postat de catalin_sem
Un membru avea dreptate...tipic visarionistilor...ia spunem tu mie daca acsta Visarion Iugulescu este un ,,sfant" de ce ii ameninta pe cei care fac parte din aceasta miscare ca daca parasesc grupul nu se vor mantui si mor fi dusi direct in iad sau cum poate el sa afirme ca va stii can e sfarsitul lumii ca sa va anunte cand Mantuitorul zice ca doar Dumnezeu Tatal stie can va fi sfarsitul...Si un crestin care ii slujeste lui Dumnezeu nu reactioneaza asa de aspru.Ai grija ca nu esti pe calea cea buna...si mai citeste ce au scris marii teologi ramani despre acesti visrionistii..sa vezi ca nu e omul lui Dumnezeu
|
Unde ai auzit frate, asa ceva? EU nu am auzit. Chiar parintele i-a spus unei crestine care era suparata ca o prietena de-a ei nu mai vine la biserica si s-a apucat de altele (de-ale tineretii valuri) ca "nu e dintre oile mele" - fara nici o suparare, si fara sa spuna ca o mananca iadul, apoi a adaugat ca va ajunge mai tirziu, dupa niste necazuri la alt parinte, pentru ca este din oile lui... Dupa cum vezi intre parintii duhovnicesti nu e concurenta ca la servici, ci spun si ei vorbele Domnului "secerisul e mult si seceratorii sunt putini!"