![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Alin, nu cred ca noi aici pe forum cunoastem toate detaliile acestei povesti.
Cred ca mama Ioanei are o perceptie mai aproape de realitate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apropo Ioana, poate mi-a scapat. L-a invitat vreodata acasa? A stat de vorba cu el? |
|
||||
|
||||
![]()
Pai logic...nu ar fi mai aproape de realitate decat noi cei din spatiul virtual?
Oricum ar fi, in locul Ioanei i-as multumi mamei pentru rugaciunile si pomelnicele in vederea casatoriei ei, ...sau daca nu i-as multumi, atunci macar as astepta sa vad cum evolueaza lucrurile/relatia cu prietenul...dar si cu ea. Mie mi-ar place sa cred ca mama ei nu e chiar atat de malefica pe cat e de portretizata, si ca doar s-a speriat ca orice mama de decizia fetei de a se casatori cu un barbat cu antecedente...si se roaga( asa cum e si indicat sa faca orice mama) lui Dumnezeu sa ii ajute pe toti sa procedeze asa cum e mai bine pentru fiecare. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu daca mama ei s-a obosit vreodata sa o intrebe pe Ioana toate lucrurile care am intrebat-o noi despre el. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu prea inteleg ce relevanta ar avea numarul intrebarilor, de moment ce ele sunt adresate tocmai pentru a afla raspunsuri...in timp ce altii le-or fi primit fara sa mai fie nevoie sa intrebe. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa ce le-amspus de trecut a inceput scandalul. De aici incolo nu a mai vrut sa vorbeasca cu el. |
|
|||
|
|||
![]()
Ioana,
asa ma gandeam si eu. Andrusca, Mirela, sper ca v-ati lamurit, macar acum. |
|
|||
|
|||
![]()
Iertare ca intervin din nou, si scuze ca poate sunt prea directa.
Intr-o casatorie, e recomandabil ca macar unul sa fie stabil din toate punctele de vedere. Un barbat care cedeaza nervos dupa 2 ani de casnicie si il lasa nevasta, nu cred ca e recomandabil pentru inca o casatorie, cu o persoana care si ea face vizite la psiholog. Cred ca asta este ceea ce o preocupa pe mama Ioanei, nu orgoliul ei personal. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce problema trebuie privita unilateral? Nimeni nu e "stabil din toate punctele de vedere" sau ma rog, nu stiu ce intelegi tu prin treaba asta dar in mod evident, cred, nimeni nu e perfect si gata "din toate punctele de vedere" sa-l duca nonstop neconditionat in spate pe celalalt. Ideea, e alta, oamenii sa se sprijine, sa se completeze, etc. Citat:
Mama ei nu e asa sofisticata ca tine, ea gandeste simplu: "ce o sa zica lumea, daca..". Adica gura lumii este sistemul ei de valori in chestiunea asta. Sa ma corecteze Ioana daca gresesc. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se poate ierta un astfel de pacat ? | marianmarian | Generalitati | 22 | 05.10.2013 09:45:59 |
Poate mama participa la botezul propriului copil? | georgeval | Botezul | 50 | 17.05.2011 14:52:08 |
ce se intimpla cind o persoana nu poate ierta un rau care i s-a facut? | patinina34 | Generalitati | 135 | 30.06.2009 22:37:03 |
|