Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.03.2011, 23:35:32
mirelat
Guest

Implicit

Alin, nu cred ca noi aici pe forum cunoastem toate detaliile acestei povesti.
Cred ca mama Ioanei are o perceptie mai aproape de realitate.
Reply With Quote
Vechi 27.03.2011, 00:32:31
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
Alin, nu cred ca noi aici pe forum cunoastem toate detaliile acestei povesti.
Cred ca mama Ioanei are o perceptie mai aproape de realitate.
De unde? O fi cumva o perceptie paranormala?

Apropo Ioana, poate mi-a scapat.
L-a invitat vreodata acasa? A stat de vorba cu el?
Reply With Quote
Vechi 27.03.2011, 00:59:42
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai logic...nu ar fi mai aproape de realitate decat noi cei din spatiul virtual?

Oricum ar fi, in locul Ioanei i-as multumi mamei pentru rugaciunile si pomelnicele in vederea casatoriei ei, ...sau daca nu i-as multumi, atunci macar as astepta sa vad cum evolueaza lucrurile/relatia cu prietenul...dar si cu ea. Mie mi-ar place sa cred ca mama ei nu e chiar atat de malefica pe cat e de portretizata, si ca doar s-a speriat ca orice mama de decizia fetei de a se casatori cu un barbat cu antecedente...si se roaga( asa cum e si indicat sa faca orice mama) lui Dumnezeu sa ii ajute pe toti sa procedeze asa cum e mai bine pentru fiecare.
Reply With Quote
Vechi 27.03.2011, 01:05:25
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Pai logic...nu ar fi mai aproape de realitate decat noi cei din spatiul virtual?
paradoxal, s-ar putea sa fim noi mai aproape.

Nu stiu daca mama ei s-a obosit vreodata sa o intrebe pe Ioana toate lucrurile care am intrebat-o noi despre el.
Reply With Quote
Vechi 27.03.2011, 01:18:54
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
paradoxal, s-ar putea sa fim noi mai aproape.

Nu stiu daca mama ei s-a obosit vreodata sa o intrebe pe Ioana toate lucrurile care am intrebat-o noi despre el.
Paradoxal...nu se stie intr-adevar care si ce stie, sunt doar puncte de vedere diferite.

Nu prea inteleg ce relevanta ar avea numarul intrebarilor, de moment ce ele sunt adresate tocmai pentru a afla raspunsuri...in timp ce altii le-or fi primit fara sa mai fie nevoie sa intrebe.
Reply With Quote
Vechi 27.03.2011, 15:21:11
ioanacluj ioanacluj is offline
Member

Data înregistrării: 22.03.2011
Implicit

Citat:

Apropo Ioana, poate mi-a scapat.
L-a invitat vreodata acasa? A stat de vorba cu el?
Una dintre "greseli" a fost sa-l ducacasa prima data si dupa aceea sa le spun de trecutul lui. Cata vreme nu a stiut e trecut chiar il placea mult. Inca ma mai " certa " pe mine cateodata ca sunt prea rea cu el.
Dupa ce le-amspus de trecut a inceput scandalul. De aici incolo nu a mai vrut sa vorbeasca cu el.
Reply With Quote
Vechi 27.03.2011, 19:37:25
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Ioana,

asa ma gandeam si eu.

Andrusca, Mirela, sper ca v-ati lamurit, macar acum.
Reply With Quote
Vechi 27.03.2011, 23:44:10
mirelat
Guest

Implicit

Iertare ca intervin din nou, si scuze ca poate sunt prea directa.
Intr-o casatorie, e recomandabil ca macar unul sa fie stabil din toate punctele de vedere.
Un barbat care cedeaza nervos dupa 2 ani de casnicie si il lasa nevasta, nu cred ca e recomandabil pentru inca o casatorie, cu o persoana care si ea face vizite la psiholog. Cred ca asta este ceea ce o preocupa pe mama Ioanei, nu orgoliul ei personal.
Reply With Quote
Vechi 28.03.2011, 11:13:42
ioanacluj ioanacluj is offline
Member

Data înregistrării: 22.03.2011
Implicit

Citat:
Intr-o casatorie, e recomandabil ca macar unul sa fie stabil din toate punctele de vedere.
Un barbat care cedeaza nervos dupa 2 ani de casnicie si il lasa nevasta, nu cred ca e recomandabil pentru inca o casatorie, cu o persoana care si ea face vizite la psiholog. Cred ca asta este ceea ce o preocupa pe mama Ioanei, nu orgoliul ei personal.
Stabilitate psihica...........e greu s-o aiba cineva. Nici un nebun nu va recunoaste ca este nebun. Primul semn spre o vindecare e sa recunosti ca ai probleme. Nu stiu daca problemele mele psihice sunt mai mari sau mai mici decat normalul, dar am simtit nevoia sa vorbesc cu cineva specializat pentru a-mi explica starile mele emotive. In principal de ce plang de fiecare data fara sa ma pot stapani. Si am primit si explicatia: nu e depresie sunt atacuri de panica. Si nu sunt legate de mine ci de familia mea.
Reply With Quote
Vechi 28.03.2011, 13:16:00
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Un barbat care cedeaza nervos dupa 2 ani de casnicie si il lasa nevasta, nu cred ca e recomandabil pentru inca o casatorie, cu o persoana care si ea face vizite la psiholog.
Poate ar trebui sa te intrebi daca nu cumva acea femeie a facut ceva de a ajuns omul sa faca ceea ce a facut si putea sa faca si mai rau.
De ce problema trebuie privita unilateral?

Nimeni nu e "stabil din toate punctele de vedere" sau ma rog, nu stiu ce intelegi tu prin treaba asta dar in mod evident, cred, nimeni nu e perfect si gata "din toate punctele de vedere" sa-l duca nonstop neconditionat in spate pe celalalt.

Ideea, e alta, oamenii sa se sprijine, sa se completeze, etc.

Citat:
Cred ca asta este ceea ce o preocupa pe mama Ioanei, nu orgoliul ei personal.
Iti place sa crezi, nu stii.
Mama ei nu e asa sofisticata ca tine, ea gandeste simplu: "ce o sa zica lumea, daca..".
Adica gura lumii este sistemul ei de valori in chestiunea asta.

Sa ma corecteze Ioana daca gresesc.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Se poate ierta un astfel de pacat ? marianmarian Generalitati 22 05.10.2013 09:45:59
Poate mama participa la botezul propriului copil? georgeval Botezul 50 17.05.2011 14:52:08
ce se intimpla cind o persoana nu poate ierta un rau care i s-a facut? patinina34 Generalitati 135 30.06.2009 22:37:03