|
|
|||
|
|||
Nu ati auzit de tigrul tasmanian. Se intreba un destept odata ce parere are un creationist despre tigrul tasmanian. Ca daca-i spunem tigru e clar ca e felina. :)
|
|
|||
|
|||
Citat:
E de vina filosofia. Citat:
Citat:
abstractiunilor si ai vazut ca e cam greu.Stiu.E usor a filosofa , e mai greu a crea realitate din abstractiuni.Acolo chiar ca-ti trebuie creier.Slava Domnului ca nu oricine poate sa faca inginerie. Daca n-ar fi ingineria, n-ai avea tu tastatura aia de pe care scrii tu acum. Ai filosofa la pietre si te-ai intreba toata ziua ce este praful =)) |
|
||||
|
||||
Băbăieți...
Voi nu sunteți în post?
|
|||
|
|||
Pai Mihail cand are o problema, vrea ca si altii s-o aiba.E si asta
o forma de impartasire catre semen a problemelor Last edited by oaie_cugetatoare; 21.11.2014 at 21:53:16. |
|
|||
|
|||
Citat:
Recunosc că nu apreciez literatura ta dadaistă, iar Barbara Liskov nu cred că ar fi fericită să afle ce interpretări și aplicații aberante poate avea principiul ei de substituție în mintea unui ingineraș mediocru dar fudul, în orice caz supărat pe toată lumea pentru că n-are ocupație. În ceea ce mă privește, cred că am dat prea multă apă la moara ta stricată, asta e singura mea problemă. Deci lupul nu e felină, chiar dacă o să bați câmpii din nou ca să-mi demonstrezi că fără ingineri nu răsare soarele!
|
|||
|
|||
Citat:
Nuu....chiar crezi ? Hai mah. O sa fac networking cu ei ? Citat:
Te asigur, ca in domeniul ingineriei, Liskov ar fi ultra-happy. Teoria abstractiunilor in domeniu ingineriei este o bijuterie(daca stii s-o intelegi) si nu dpdv filosofic. Citat:
|
|