|
|
||||
|
||||
Așa să ne ajute Dumnezeu !
|
|||
|
|||
Cine are intrebari, curiozitati sau vrea sa se prezinte, o poate face aici.
|
|
||||
|
||||
Mulți au "dispărut" , și chiar din lista mea ! Veilur ( Ștefan ) , cu prima ocazie o urecheală ! La Biserică peste 6 nemotivate ! Curiozitate: mai durează lenevia ?
|
|||
|
|||
Daaa, lenea e cucoana mare!
|
|
||||
|
||||
Pai poate a mers la alta biserica si nu stii tu. Cateodata nu este vorba de lenevie, ci ca nu te mai regasesti intr-o anumita comunitate , ca de exemplu forumul, si mai ai nevie sa schibi aerul.
|
||||
|
||||
Tu ai impresia că sunt dezinformat în legătură cu cei apropiați sufletului meu ? Îi urmăresc din umbră , o umbră "protectoare" . . . !
|
||||
|
||||
Brrrrrr. Ochiul soacrei de la spate....
|
|||
|
|||
Nu am primit inca nici o intrebare de la cei, care cred ca eu ma ascund... mai astept sa vad ce nedumeriri aveti.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Daca, da , astept sa ma vizitezi cand te stabilesti in Romania .
|
|||
|
|||
Si eu as avea o intrebare: Stie cineva cati metri patrati are Gradina lui Dumnezeu?
|
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne cunoastem sfintii romani! | glykys | Diverse Sarbatori | 97 | 27.09.2014 15:26:12 |
Mari romani pe care masonii nu doresc sa-i cunoastem | UNNOOM | Generalitati | 80 | 22.03.2013 03:01:16 |
Sa ne cunoastem credinta de diacon Gheorghe Babut | vidoveczandrei | Resurse ortodoxe on-line | 5 | 03.07.2010 18:04:09 |
De ce Dumnezeu nu ingaduie sa ne cunoastem momentul mortii? | RusuDenisaFelicia | Intrebari utilizatori | 4 | 15.05.2010 22:56:46 |
Haideti sa ne cunoastem reciproc. Bine v-am gasit. | Remus-Emilian | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2007 00:22:02 |
|