Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox
 
 


Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde
 
Thread Tools Moduri de afișare
  #1  
Vechi 21.04.2024, 22:13:21
Iorest Iorest is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Mesaje: 3.074
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Eu consider, în virtutea argumentelor pe care le-am adus, și ar mai fi și altele, că așa-zisul „părinte” Neculă, „nababul în sutană”, ar trebui caterisit și deci nu știu despre ce „pastorație” ar mai putea fi vorba într-un astfel de scenariu.
Nababul în sutană e porecla dată de cățeii PNL, site-ul ziariștii.com, cicâzanu alias ciocănaru și carteanu.

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
este de-a dreptul înflăcărat în admirația lui pentru „mișcările geopolitice” ale monstrului megaloman, împotriva românilor și a României, în problema „ucraineană”, și Doamne ferește să nu cumva să ne bage și în război cu Federația Rusiei, că „asta ne-ar mai lipsi”.)
Nu cred că popa Costi sau altcineva întreg la minte și-ar dori război atomic sau cu niște arme extrem de distrugătoare.

În altă ordine de idei Paște Fericit să ai, lasă ura și pasiunea asta de a urâ că te vei îmbolnăvi pe termen lung.
Tu-ți tragi seva și motivația de a trăi din ură, în loc să faci ceva constructiv.
__________________
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2.
Reply With Quote
  #2  
Vechi 27.04.2024, 12:25:08
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 26.01.2019
Mesaje: 303
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
(...), în loc să faci ceva constructiv.
Despre ce construcție vorbești, nene?

În România s-au comis peste 23 de milioane de avorturi, și mă refer doar la cele din statistici oficiale (dintre care peste 8 milioane după lovitura de stat din 1989), sînt destui care spun că ar fi încă alte multe, necuantificate, în definitiv a fost și este vorba despre o adevărată „hecatombă” genocidară.

Din România au fost izgoniți românii și oamenii în general cu milioanele, unii oameni din zona intelectuală a istoricilor spun că ar fi în jur de 7 milioane de oameni efectiv izgoniți de către și prin intermediul asasinilor economici, sociali și morali care au condus și conduc această țară, chiar dacă PULPANISTUL Neculă se preface că nu știe despre ce este vorba în general și despre slugăreala lui incalificabilă față de megalomanul „șparanghel-vodă”. (Dintr-o anumită perspectivă, inclusiv parte din aceste „cifre statistice” se poate include într-un anumit sens în „hecatombă”..., mărindu-i dimensiunile, evident...)

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Au apărut date oficiale date de prefectura județului Sibiu cu privire la numărul de preșcolari și elevi care învață în limba germană la nivelul județului. Este vorba despre contraperformanța politrucilor locali și a lui IPS Streza, anume este vorba despre 6445 de copii la nivelul județului. Cred că înțelege oricine că o populație de 2700 de inși, mulți dintre ei bătrâni nu are cum să cuprindă aproape 6500 de copii.

Dacă îi adăugăm și pe cei din orașul (doar) Brașov menționați în linkul de la început, deja depășim 10000 de copii. Plus câți or mai fi în alte localități, s-ar putea să ajungă poate și spre 12000. Oricum este clar că peste 10.000 de copii, și poate chiar mai mulți, la nivelul Episcopiei Sibiului, marea majoritate care nu aparțin minorității germane au ajuns să facă școală, într-un mod absurd pe teritoriul statului național România, în limba germană, sub atenta „păstorire” a politrucilor și evident a lui IPS Streza. Este absolut incalificabil și strigător la Cer ce a ajuns să se întîmple și să se poată întîmpla, în vremuri de pace și în cadrul unui stat pretins național, suveran și independent.

https://www.tribuna.ro/stiri/evenime...um-170507.html

(Anul școlar 2022-2023)
Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Oricum, avînd în vedere că tot m-ai provocat, am căutat puțin pe saitul central de titularizare și pe saituri ale inspectoratelor școlare județene, și am ajuns la informația că sînt aproximativ 57 de clase în județul Sibiu și 68 de clase în județul Brașov la care se face religia luterană la ora de religie. Deci ar veni un total aproximativ de 125 de clase de elevi la nivelul Episcopiei Sibiului. Ăstea sînt cele care au fost publicate, nu este exclus să fie și altele nepublicate, dar oricum să zicem despre aproximativ 125 de clase de elevi. Datele sînt publice și le poate găsi oricine pe saiturile respective. Fac precizarea că sînt datele care se referă la anul școlar 2023-2024, cine știe în ceilalți ani care or fi fost cifrele dezastrului.

Pentru orice om de un minim bun simț, această stare de lucruri ESTE PUȚIN SPUS STRIGĂTOARE LA CERURILE CERURILOR. Personajul ăsta sinistru, IPS Streza, efectiv distruge, surpă din interior Biserica Ortodoxă!

(...)
Și acestea sînt doar câteva spețe ale DEZASTRULUI POST-„REVOLUȚIONAR”.

(Și mai jos voi arăta cum, în astfel de condiții, PULPANISTUL Neculă se împăunează cu tot soiul de titluri, de la oameni, lumești, că așa se întîmplă când îți cauți și îți primești slavă de la „pietoni”, nu de la Dumnezeu.)
Reply With Quote
  #3  
Vechi 27.04.2024, 13:59:19
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 26.01.2019
Mesaje: 303
Implicit PULPANISTUL Neculă depășește noi limite ale impertinenței și nesimțirii

Și ca să întregesc puțin postarea anterioară, nu fac decât să trimit la un link cu o recentă împăunare a „nababului în sutană”, ocazie cu care impostorul PULPANIST a și ținut un discurs, în anumite aspecte de toată jena (mă refer la cazul în care personajul ar și avea vreo (suficientă) jenă, însă nu e cazul la „dumnealui”, că pentru ca să îți poată „crăpa obrazul”, ar trebui în prealabil și să ai (suficient) „obraz”), un discurs aproape suprarealist în unele părți, spre exemplu considerându-se mai nou „academic militar”, apoi pomenind despre o așa-zisă „revoluție din decembrie 1989” (și se pot vedea mai sus numai câteva spețe din dezastrul care a survenit după „revoluție”, și ca efecte, consecințe de fapt ale evenimentelor percepute ca „revoluție” în țeasta „de grotă” a „nababului” pulpanist), și într-un final terminând cu declarații patriotarde veștejite, a căror valoare se poate vedea prin spre exemplu raportările acestui impostor la cele menționate mai sus, menționând âncă o dată că sînt doar câteva exemple ale dezastrului post-„revoluționar”.

https://sibiu100.ro/educatie/pr-cons...elor-terestre/

Măcar atâta lucru bun au făcut cei cu fițuica respectivă, că n-au publicat în ediția scrisă și discursul cvasi-suprarealist al așa-zisului „Părinte” Neculă, fiind vorba despre o fițuică în care din când în când i se face un soi de „cult” al „personalității” acestui personaj, umflându-i, gonflându-i tot mai mult imaginea, falsă de altfel în bună măsură (și am adus argumente în acest sens), cu care acest impostor se iluzionează că va rămâne „în istorie” (poate doar în ipoteza în care românii ar fi „fraieri” pe termen nelimitat, o ipoteză în care eu n-aș miza în locul acestui nemernic, despre care se poate înțelege, dincolo de aparențe, că preocuparea lui majoră nu a fost în niciun caz „să facă istorie”, ci să fie el acolo în „centrul atenției”, și dacă s-ar putea să fie doar el, să „dea el din copite” prin sfinte altare și dacă s-ar putea „să dea doar el, „dumnealui”” (că el crede că ăștia de speța lui, adică de-ăștia „cu copite”, cu țeste „de grotă”, ar avea un soi de ascendență, de așa-zis privilegiu în fața altora), a se vedea și agitația lui extremă din care se poate deduce autoînchipuirea lui drept „patriarh informal” al BOR, „jolly joker” cu „jurisdicție nelimitată”, „mare preot al neamului” și așa mai departe).
Reply With Quote
  #4  
Vechi 27.04.2024, 16:38:24
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 28.02.2015
Mesaje: 1.644
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Despre ce construcție vorbești, nene?

În România s-au comis peste 23 de milioane de avorturi, și mă refer doar la cele din statistici oficiale (dintre care peste 8 milioane după lovitura de stat din 1989), sînt destui care spun că ar fi încă alte multe, necuantificate, în definitiv a fost și este vorba despre o adevărată „hecatombă” genocidară.

Din România au fost izgoniți românii și oamenii în general cu milioanele, unii oameni din zona intelectuală a istoricilor spun că ar fi în jur de 7 milioane de oameni efectiv izgoniți de către și prin intermediul asasinilor economici, sociali și morali care au condus și conduc această țară, chiar dacă PULPANISTUL Neculă se preface
Păi și ce a făcut popa ăsta al vostru, a încurajat avorturile sau a izgonit el personal 7milioane de oameni din România?

Sau care-i șpilul?

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
impostorul PULPANIST a și ținut un discurs, în anumite aspecte de toată jena (mă refer la cazul în care personajul ar și avea vreo (suficientă) jenă, însă nu e cazul la „dumnealui”, că pentru ca să îți poată „crăpa obrazul”, ar trebui în prealabil și să ai (suficient) „obraz”), un discurs aproape suprarealist în unele părți, spre exemplu
- considerându-se mai nou „academic militar”, apoi
- pomenind despre o așa-zisă „revoluție din decembrie 1989” (

o ipoteză în care eu n-aș miza în locul acestui nemernic, despre care se poate înțelege, dincolo de aparențe, că preocuparea lui majoră nu a fost în niciun caz „să facă istorie”, ci să fie el acolo în „centrul atenției”, și dacă s-ar putea să fie doar el, să „dea el din copite” prin sfinte altare și dacă s-ar putea „să dea doar el, „dumnealui”” (că el crede că ăștia de speța lui, adică de-ăștia „cu copite”, cu țeste „de grotă”,
Impostor, nemernic, copite, teasta de grota...

Mey colegu, vezi să nu te ineci cu propria-ți vomă până vei ajunge să-ți spovedești tonele de hatereală.
Ce-i cu halul ăsta de invidie și ură la tine, ești vreun popă de țară cu dorințe de mărire și ăștia-s mai cunoscuți ca tine?
Reply With Quote
  #5  
Vechi 27.04.2024, 16:45:52
cozia cozia is online now
Senior Member
 
Data înregistrării: 20.01.2007
Mesaje: 2.628
Implicit

"https://sibiu100.ro/educatie/pr-cons...elor-terestre/"

Nu se intelege din articol daca el are si un grad in armata. Este cumva si general?
__________________
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal.
Reply With Quote
  #6  
Vechi 09.05.2024, 18:23:38
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 26.01.2019
Mesaje: 303
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Este cumva si general?
Este și el un „general” de tipul „Sică Mandolină”, cunoscut și drept „cine este generalul?”.

„Sică Mandolină”, „patriotul” pulpanist al „generalului” megaloman Iohannis

„DE LA "GENERALUL" IOHANNIS LA "CINE E ORBAN?"_Stiri B1_12 oct 2021”
Reply With Quote
  #7  
Vechi 09.05.2024, 19:16:58
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 26.01.2019
Mesaje: 303
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Este cumva si general?
Mai nou se crede „ofițer de stat major” al Bisericii „lui”, că vedem că nici Hristos „pare” să nu mai „aibă loc” de o așa „personalitate” „colosală”, care probabil că se crede vreun „santo subito”, în ciuda aparențelor de smerenie și înaltă duhovnicie pe care și le afișează, relevându-se din nou ceea ce demonstram mai sus, anume impostura acestui personaj, că el nu întrunește criteriile pentru persoană din punct de vedere teologic, anume numește ceea ce puteți citi mai jos drept „moară” a Duhului Sfînt, așa cum menționează acest eretic. Până la urmă nu cred că-i așa de mirare, că de la un impostor ca așa-zisul „Părinte” Neculă te poți aștepta oricând la astfel de ieșiri în decor.

„Moara” Duhului lui Hristos, potrivit așa-zisului „Preacucernic” „Părinte” Neculă

„Necula (Omul Anului) @Premiile Radar de Media 2023”

Altfel, poate să îl tot cânte acum pe cel pe care îl prezintă acolo ca fiind mai nou un „mitropolit universal”, așa cum se crede și pe sine drept „preot al națiunii „lui” românești, ortodoxe și nu numai” (că la el știm că totul e pe personajul lui fizic, înrudit până la urmă, după cum îl pomenește repetat și Becali, cu megalomanul care vorbea despre „guvernul meu”, „rumânii mei” și așa mai departe cu lista de „accesorii” ale „preamăreței personalități”), anume mă refer la IPS STREZA (Liviu), după ce l-a „belit” bine de tot încât opinia mea este ca Streza să renunțe la visările „dumnealui” mai mult sau mai puțin pomenite la canonizare. Bineînțeles că Dumnezeu este suveran și vede mai bine decât oricine, însă asta rămâne opinia mea, fundamentată, justificată inclusiv teologic, și în definitiv când cineva se lasă condus de un belitor de beregate ca așa-zisul „Părinte” Neculă, s-ar fi cuvenit să se aștepte să nu aibă pretenții, chiar și nemărturisite, la a fi, cum se autointitula impostorul Neculă, „coleg de sinaxare”.

(Iar în caz că ar fi cineva care să conteste o astfel de ipoteză precum cea de mai sus referitoare la IPS STREZA (Liviu), cred că n-ar fi rău să se gândească mai bine referitor la un adevărat cult al „personalității” înflorit, extrem de bizar de altfel, în jurul celui care mai nou se crede „Apostol” sau poate chiar „întocmai cu Apostolii lui Hristos Dumnezeu”.)
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare