![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De fapt, poate ca te pocaiesti, te micsorezi ca Ioan Botezatorul, ceea ce nu-mi vine a crede, pentru ca esti, asa cum bine zici, oala sparta... Citat:
In mod sigur tu vrei sa trambitzezi, dar tastatura nu-i trambitza si te musca de degete. Si aici (unde te-am boldat) dai cu bâta în baltă.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 08.07.2022 at 17:57:15. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
In schimb, valori materiale, lumesti, trupesti se adopta cu bucurie ca o sansa nesperata, ca un bun ce ni se cuvine, fiindca suntem "corupti" de trup, predispusi din simpatie trupesca. Citat:
https://www.crestinortodox.ro/forum/...iberul+arbitru si apoi reformuleaza textul daca vrei. Citat:
"Omul a avut uÈa Raiului deschisă, a păÈit în afara ei din curiozitate, ignoranÈă, iresponsabilitate, nerecunoÈtinÈă, necredinÈă, amăgire. Dacă Adam ar fi ascultat⊠si eu te-am intrebat daca Dumnezeu i-a creat pe Adam si Eva in Rai cu trup si cu sex diferit, stiind ca acolo nu exista diferente de sex pentru ca nu este trup si deci nici inmultire trupesca. Cum erau ei in Rai cu trup de barbat si de femeie? Intrebarea este retorica, pentru a te pune in incuractura fiindca âinghitiâ pe nemestecate texte de neinteles predicate "regulamentar si oficial". Citat:
Bine ai spus ca am nevoie de Duhul Sfant, dar eu niciodata nu sunt conditionat de El, ci numai de mine. Niciodata nu depinde de El mantuirea mea, ci doar de mine, pentru ca El nu e schimbator, ci eu. Citat:
Pacatul este fapta savarsita din necredinta. Dupa spovada si impartasire, credinta este verificata daca a depasit necredinta. Cum? Tot prin fapta, care dovedeste credinta, sau da de gol necredinta. Din gura, credinta este strigata cu putere, dar numai fapta o poate certifica, astfel ca se cer fapte, nu strigate. Nu citesc despre lucifer fiindca ma impiedica sa ma uit la mine.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 12.07.2022 at 06:54:35. |
|