![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Iorest, fac asa o mica paranteză, în care vreau sa subliniez un aspect...
Fiecare verset trebuie interpretat și înțeles în contextul său. Deci nu prea are relevanță sa explicăm, confirmam, infirmam un verset prin valentele altuia...
|
|||
|
|||
|
Citat:
Adică sunt episcopi numiți îngeri, creștini și episcopi numiți sfinți și tu vii și faci teorie pe aici așa preluând versete, făcând tehnica postărilor culisante prin flux de postări care să ascundă ce am scris atunci când ți se vădește poziționarea greșită, că de ce aur, dar de fapt nu e aur e suflătură, că de ce preasfințiți ca și cum nu știi că se sfințesc administrând taine ba chiar taine pe care preotul nu le poate face hirotonia întru diacon, preot, întru alt arhiereu de către alți 3 episcopi. Lasă să rămână aici ca să nu mai poți să te dezvinovățești dacă vii iar și iar cu textele și interpretările pe care le dai.
|
|||
|
|||
|
Pai singurul Învățător, Mijlocitor și Cap al Bisericii este Hristos.
Asta e, dacă m-am făcut de râs mărturisind-L pe Hristos, nu sunt primul nici ultimul. Eu nu am lovit în nimeni, ți-am prezentat cuvintele Bibliei, dar se pare ca Biserica Ortodoxă are alergie la Biblie... Nu înțeleg de ce te ofensezi, nu am făcut altceva decât să-ți prezint niște opinii bazate pe Scripturi... Da, am dat copy paste de pe biblia online, preferai sa scriu fiecare verset in parte? Cuvântul Lui Dumnezeu același este indiferent de sursă. Eu îl marturisesc pe Hristos, și Biserica vie...
|
|||
|
|||
|
Păi și eu am citat Biblia tu se pare că te-ai oprit la Evangheliile sinoptice, n-ai trecut mai departe la Fapte, Epistole, Apocalipsă, dar e deranjant ca un fost teolog să vină cu texte de haștagieni, pe care le văd pe facebook făcute special pentru a da în Biserica Ortodoxă.