|
|
|||
|
|||
Conform lui AlinB, inseamna ca nu a crezut in Dumnezeu. Daca ar fi crezut in Dumnezeu bunicul si tatal, putea sa aiba 15 copii, nu 9, si totul era armonie in casa lor, si banii necesari cresterii inca unui copil apareau prin minune in momentul conceptiei ..
|
|
|||
|
|||
Citat:
Eu subscriu la ideea duhovnicului, mergeti la el si discutati ce si cum. Prin el va vorbeste Dumnezeu, aveti incredere! |
|
|||||
|
|||||
Citat:
Citat:
Mai ales migrarea spre o societate industrializata in exces. Citat:
In general nu prea am auzit de familii cu mai mult de 10-12 copii si astea nu cred ca sunt decat exceptii. Citat:
Citat:
La sat, numarul copiilor este limitat de capacitatea familiei de a hrani care depinde de mediul natural. La oras, nu exista aceasta limitare, exista programe de asistenta, strategii, resurse comunitare dar limitate, etc, lucrurile trebuiesc fortate ca sa incadreze in anumite limite, nu stiu daca m-ati inteles.. |
|
|||
|
|||
Nu a putut ramane la tara pentru ca nu ar fi avut din ce trai, paamantul era prea putin sa sustina atatea guri.
|
|
|||
|
|||
Ma bucur pentr voi!
Pentru cuvantul lui windorin si a loredanei, in ceea ce priveste experienta vietii de familie, va cred. Totusi nu ma pot abtine sa nu spun ca sunteti cazuri rare si, cu atat mai mult, sa dam slava lui Dumnezeu si eu personal ma bucur pentru credinta voastra cea tare si pentru fericitele casnicii pe care le aveti si ma rog bunului Dumnezeu sa va ajute si in continuare sa va bucurati de cat mai multi copii in sanatate si pace.
|
|
|||
|
|||
Salutare
Am si eu o nedumerire: sotia mea tocmai a născut de curând prin cezariană si i sa spus ca un an de zile de acum înainte nu trebuie să rămână însărcinată. Eu am deja nouă luni de când nu am mai făcut dragoste cu ea, în cazul meu ar fi îngăduit sa folosesc prezervative sau ar trebui să mai stau un an cu sământa pe stoc?
Eu nu ma feresc de a face copii doar ca un an nu trebuie să rămână sotia însărcinată din conditii medicale. Va multumesc! Last edited by Mucegai; 18.01.2021 at 05:23:34. |
|
|||
|
|||
Citat:
Din termenii pe care-i amintesti in mesajul tau deduc ca ati "postit" serios de mult timp si asta m-a impresionat foarte mult si va felicit fiindca astfel s-a nascut un copil de-a dreptul binecuvantat si cu mult har, astfel ca va incurajez sa "postiti" in continuare deoarece copilul va primi in continuare har peste har de la "asceza" voastra neobisnuita, devenind el insusi cu totul neobisnuit de bun. Ca sa nu apara probleme grave din cauza acumularilor din stoc te sfatuiesc foarte foarte serios sa nu te gandesti absolut deloc la acest aspect fiindca din minte se da prin ganduri comanda la supliment inutil de stoc, care atfel se diminueaza fara oprire (si productia si stocul). In plus, gandurile, pe langa faptul ca duduie instalatia de productie degeaba, mai si incarca negativ contorul emotiv duhovnicesc in defavoarea tuturor.
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
este un pacat sa emigrezi? | bmadalin | Generalitati | 308 | 28.09.2017 21:53:03 |
Incinerarea este un pacat? | rainer_ligia | Eutanasia | 108 | 06.03.2013 21:01:52 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 22:50:31 |
Este iluzionismul pacat? | Bunl | Generalitati | 2 | 05.09.2008 01:47:01 |
|