![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
@ catre alti cititori Baiatul cu ochii albastrii mi-a facut portretul robot, tipologia de argumentare (negativa) si m-a dat in urmarire generala. Sa-i tot raspund la intrebari? Daca n-o fac si nu ma predau ca sa ma poata aresta am impresia ca e in stare sa ma identifice prin GPS si ma impusca cu bile. Are o patima pentru sfere asa ca idolul sferic, bila, mingea lumii si ca idolul meci ca sa dea gol cu mingea sau sa bage bila la gaura. @gpalama Te rog da-mi voie sa-ti mai raspund inca odata. Nota Bene: e a mia oara cand iti raspund la intrebari. 1. Nu am negat orice ci am negat teoriile globaliste si farfuriste. Am afirmat in schimb si am sustinut teoria PcMan3D-nD, deci minti cu nonsalanta! Esti neserios? 2. Am obosit sa-ti repet si sa-mi dovedesc nevinovatia, tu repeti la nesfarsit intrebari de securist la ca raspund speriat ca in curte sau in beci la ghestapo. Nu-ti pasa ca ma terorizezi. De ce? Nu esti ortodox? Decredibilizarea argumentelor si a persoanei o practici chiar dumneata prin repetarea la infinit a nemultumirilor si pretentiilor tale nejustificate iesite dintro necredinta si o patima bolnava de logica-tehnica-justitiara-de-bila si o arunci in spinarea mea. Nu ti se pare? 3. Dovada la ce, la pamant plat? Nu pricepi ca nu sustine alta teorie a creatiei decat PacMan cu 3 sau N dimensiuni? Te certi cu adeptii teoriei pamantului plat si ignori faptul ca eu nu sustin ce sustin ei. Inseamna ca ai probleme de intelegere a raspunsurilor primite si de credinta. Nu te crezi decat pe tine si bila. 4. De ce ar fi dator cineva sa foloseasca tehnici de argumentare. Nu vreau sa te forteze sau sa te pacalesc sa crezi. Cu asta se ocupa altii. Mereu iti manifesti nemulțumiri! Respecta-ti tu tehnicile de argumentare invatate si da voie altora să argumenteze cum vor ei. Ceea ce-mi ceri mie, tu insuti nu respecti la fel cum cer unii mereu ca altii sa respecte legea in timp ce ei insisi o incalca bine mersi. Nu mi se pare ca am folosit vreo tehnica de argumnetare în raspunsuri. Tehnica pe care o invoci e specifică securistilor, procurorilor, propagandistilor sau celor ce fac comert, inginerii de vanzari. Mie mi se pare ca am scris si am vorbit liber si ti-am raspuns de m-am plictisit si ti-am si demonstrat cu instumentele matematico-fizice pentru ca argumentul sa fie mai credibil. Tu se pare ca ai o singura tehnica, cea a ispitirii-frustrarii-porvocarii strigand mereu ca hotul care vrand sa nu fie cercetat pentru bila striga ca din gura de sarpe: sariti, iata lupul, iata hotii, prindeti hotul si dati foc la teoria lui! Daca nu vezi astea inseamna ca esti orb la minte din pricina patimii pentru forma pamantului bila. Daca nu e sferic ce o sa faci? NASA a sustinut la inceput ca e o sfera, apoi o sfera turtita la poli si apoi o para ca sa poata explica distantele mai lungi aproape de polul sud. Nu esti informat? Oamenii de stiinta si ganditorii lumii au tot schimbat teoriile despre cosmos si despre pamant. N-ai aflat? Cum ar putea deci sustine Ortodoxia un "adevar" aflat intro continua schimbare? Ortodoxia in ceea ce priveste Cosmologia si forma pamantului crede in Facerea si in Evanghelii iar inteleptii cred si in marturisirile sfintilor si in Cuvantul lui Dumnezeu. NB: Ti-am raspuns a mia oara! ![]() 1+1 nu fac 2 decat in conventia matematica a adunarii asa ca in matematica lumii. Adam: Omul si Femeia vor forma un singur trup, deci =1 Domnul Hristos "acolo unde se aduna 2 credinciosi in Numele Meu acolo sunt si Eu", deci =3. Credinciosii: formeaza impreuna o biserica si o unitate de Credinta, deci 1+1+..+1+....+1=1 Nici 1+1=1+1 nu e valabil in realitate darmite asa un 2 ca o lebada pe ape. Pai daca ai doua mere intro parte sunt ele egale cu doua pere sau cu doua alte mere la vreun moment? Formeaza ele un mar asa mai mare numit 2? In practica avem o negociere si o intelegere la taraba, la cantar. Doua mere pot sa coste 2 lei sau alte 2 mere sau 3 prune sau 5 nuci. Numerele nu sunt idoli si dispar si ele. Doar Dumnezeu poate tine prin Duhul Sau neshimbabilitatea in vesnicie a ceva si deci nu omul poate sa sustina ca 1+1=2 ci doar Dumnezeu. Esti cumva Dumnezeu, fiule ratacitor?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 26.01.2021 at 15:41:54. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acest lucru se vede la Eclipsa de Luna. Soarele mergand spre vest mai repede ca Luna, pe deasupra pamantului si marilor, lumineaza Luna si se vede cum Lumina de pe suprafata ei dispare treptat si reapare identic din partea opusa. 20."Făcut-ai luna spre vremi, soarele și-a cunoscut apusul său." Psalmul 103,
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
||||
|
||||
![]()
Deci tu traiesti intr-un joc... :)
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Habar nu ai ce vorbesti !!!
![]() ![]() ![]() Nu ai adus nici o davada FACTUALA !!! Daca este asa de folositor filmul tau cum de nu aduce nici o dovada factuala ??? Teoreticianul fara dovezi !!!! ABUREL cel mare !!! Zero dovezi !!! Citat:
E tare chestia pe care o fumezi... esti foarte convins de ce vezi... nu se schimba forma cand schimbi fumurile ??? Sau culoarea ? Nu apar si Stan si Bran in poveste ? Mai este cineva pe forum care fumeaza aceleasi lucruri precum Moroco ???? Dar esti convins vad de tot de chestia asta, e grava halucinatia. Este de mult timp? De multi timp vezi pamantul plat? Doar cand fumezi sau este permanent ? Sunt singurul caruia i se pare ca deja vorbim despre filme SF si un scenariu de film?? Tu citesti un scenariu de film SF sau chiar crezi aburelile de mai sus? ?? Esti pe bune ??? Citat:
Si sunt puisori mici de Soare si Luna. Si dau si caldurica iarna... pacat ca nu avem calorifele conectate la caldura de la stelele cilindrice plate, puisorii de soare. Si vezi des puisorii astia ? Am inteles, tu faci misto de forum... sau iti cauti adepti pe forum. Va intalniti o data pe saptamana undeva cand fumati asta si atunci aveti vedenii si faceti scenariile astea??? Sau cum produceti scenariile astae... halucinatiile astea... Este foarte multa imaginatie aici.. foarte multa. Greu de inchipuit monede, cilindre, puisori, cum toate zboara in cer si asigura caldura la calorifer sau frigulet vara. Nu stiu cum cilindrii se inteleg cu monedele, poate le dau puiii in cap si stau la locul lor. Este momentul sa implicam ajutor specializat, parca aveam pe cnieva pe partea de neuro-psihiatrie pe aici poate se seiseaza cienva, este un caz deosebit. Last edited by gpalama; 26.01.2021 at 16:39:59. |
|
||||
|
||||
![]()
Jocul este folosit pentru o exprimare mai plastica, sugestiva, intuitiva.
Cum ai ajuns la concluzia ca m-am incarnat sub forma unei inteligente artificiale intrun joc al anilor 80. Au trecut 40 de ani. PacMan a fost dezvoltat de compania Namco. A fost lansat în 1980, si a devenit imediat un hit. Poate dau si eu lovitura cu teoria mea. Cui? Teoriilor false ale lumii cundusa de satanisti. ![]()
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Interesantă teoria PacMan. Mi se pare cea mai valabilă scripturistic. Teoriile Pământului plat, glob geocentric sau heliocentric, teoria bigbangului și a miliardelor de ani, a spațiilor infinite sunt niste teorii false și absurde în ciuda faptului că le cred milioane sau miliarde de oameni. Prin asta se dovedește cât de mic, de orb, de naiv-păcălit și prostuț e omul mândru fără Dumnezeu și culmea, iată-i predându-și unii altora toate aberațiile astea în cele mai mari universități ale lumii vrând ei prin Muskaelectrică să populeze Marte.
Ce eșec sufletesc și ce durere vor avea atunci când vor cunoaște adevărul Adevărat pe care Scriptura L-a mărturisit de la început. Nu poți susține o teorie a echilibrului instabil că cică planetele se rotesc în jurul soarelui inclusiv ”planeta”-pământ și ca Luna se rotește în jurul pământului fiind menținute în acest echilibru lipsit de legături doar de forța gravitațională învinsă-egalată de forța centrifugă. Nu există nicio sfoară. În lipsa unei legături fizice palpabile, forțele respective fiind de sensuri contrare, fac ca ”echilibrul” să fie la maxim de instabil încât orice eveniment ce ar scoate corpurile din traiectoria ideală, perfectă ar duce fie la prăbușire și ciocnire fie la depărtare. Nu poți susține și crede o teorie ce are la bază echilibrul instabil. E ca și cum ai crede că drobul de sare aflat pe dulap nu cade pe copil dacă miști dulapul sau că bila de oțel din vâr de ac nu cade de acolo dacă se pune pe ea un fir de praf. Teoriile aste sunt niște batjocuri la adresa oricărei minți deși au pretenție că la baza lor stau multe calcule foarte precise. Dacă legi un bondar sau cărăbuș de picior cu o sfoară și el se învârte în jurul mâinii tale și la un momentdat tai sfoara ce crezi că se va întâmpla? Păoate cineva să creadă că bondarul va continua să se învârtă în jurul mâinii tale la fel ca mai înainte de tăiere? Între soare, ”planete”, lună și pământ nu există nicio sfoară deci ”echilibrul” este la maxim de instabil și dacă ar fi așa în realitate ca în teorie atunci la cea mai mică bucățică de gheață, de meteorit de gheață care ar lovi echilibrul s-ar ieși rapid din traiectoria ciclică, din echilibru căci forțele care se exercită sunt contrare și foarte mari astfel că la cea mai mică deviație s-ar intra într-o mișcare accelerată cu consecințe nefaste. Un elev de gimnaziu ar pricepe că teoria e falsă. Li s-a arătat în școală globul de carton cu harta lumii pe el și copiii au crezut și s-au răspândit minciunile prin universități și televizoare și oamenii cred orbește. Cred că americanii au ajuns pe Lună, cred că Pământul e planetă și se rotește în jurul Soarelui sau că Soarele se rotește în jurul pământului glob fix, că planetele sunt din pământuri când ele sunt din gaze sau lichide înghețate și că stelele sunt la miliarde de ani lumină distanță și că rotirea lor în jurul polilor poate fi posibilă așa cum susțin ei. Se cred mari și capabili în ciuda faptului că orice copil dacă ar vrea ar putea pricepe cât de absurde și false sunt teoriile lor. Iar teoria Pământului plat așa ca o farfurie-planetă e și mai absurdă. Au fost expediții în Antarctica și e la fel ca la polul nord, poți trece peste Antarctica cu Avionul însă e adevărat că suprafața pământului e plată.
”-Simone, fiu al lui Iona, Mă iubești tu pe Mine? -Da Doamne........te iubesc. -........” Last edited by Petru7; 04.01.2021 at 16:25:49. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 04.01.2021 at 17:40:40. |
|
||||
|
||||
![]()
Cand o imagine face cat 1000 de cuvinte.
Si un film cat o poveste intreaga: https://www.youtube.com/watch?v=3y0nHhFGXDo Vezi linkul de mai sus in care o camera gopro este ridicata de la paman si iese in spatiu. |
|