|
|
|||
|
|||
Pai ne-am nascut in aceeasi maternitate ,acolo s-au cunoscut mamele noastre
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Ce te face să crezi că ți le-ai pierdut? :) Capacitatea decizională, poate, îmi pari nehotărâtă/confuză. Dar libertatea de alegere e tot acolo.
|
|||
|
|||
Deci ai abandonat practicile pagane? Fara doar si poate ghicitoarea lucreaza cu diavolul. Darul clarviziunii il au numai sfintii si calugarii.
Ca daca n-ai abandonat, poate trebuie sa mori ca sa te nasti din nou. |
|
||||
|
||||
Și pocăiții lucrează cu diavolul când profețesc prin vorbirea în limbi - duhul lui Python.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Liberul arbitru este capacitatea de a alege corect spre mantuire, nu de a alege orice vrea cineva. E practic imposibil sa aleaga cineva mereu corect; este imposibil sa nu-si piarda cineva liberul arbitru, e peste puterile omenesti. Liberul arbitru nu e alegerea conform vointei cuiva, ci alegerea libera de orice influente, dorinte personale, dependinte, posesii ce pericliteaza mantuirea. Conform traditiei, femeia prinsa in adulter trebuia ucisa cu pietre, dar Iisus a salvat-o punand conditia: cel fara de pacat sa arunse primul cu piatra; nimeni nu era fara de pacat, toti au plecat de indata caci toti isi pierdusera liberul arbitru pentru ca prin alegerea lor au pacatuit.
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Slovenia a spus NU | Adriana Cluj | Homosexualitatea | 43 | 01.08.2013 05:54:45 |
Cand vom muri? | Florin-Ionut | Pocainta | 40 | 31.01.2011 16:31:24 |
Ce ai face daca ai afla ca peste 3 zile vei muri? | alexdu | Generalitati | 50 | 31.12.2010 13:14:14 |
ce mi-a spus parintele.... | NiCcoleta | Arta bisericeasca in general | 17 | 20.02.2007 21:13:14 |
Ce mai e de spus? | Iustin | Din Vechiul Testament | 3 | 11.08.2006 22:05:48 |
|