![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Răspunsul dat lui Dagos arata cat de crestin esti tu. Apoi am zis ca cine a venit la voi la sectă a primit mult si nu primeste nimeni nimic de la voi daca cerșește in fata casei de rugăciune deoarece nu sunteți crestini. Si nu dati decât dacă luați. Asa o fi facut si bogatul cu Lazăr ca voi. Daca nu avea ce să primească de la Lazar nu i-a dat nimic.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai perfecta dreptate. Eu sunt un crestin adevarat.
Si daca vrei sa mergi pe calea credintei, poti calca cu incredere pe urmele mele. Citat:
Sau invatatura ti-o iei de la baba Vanga? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu, biblia nu este o singura carte, este cartea cartilor si numita asa pentru ca e formata din mai multe carti(Vreau aici sa amintesc ca si tu ai spus undeva intr-un comentariu treaba asta dar vad ca te-ai sucit, tipic). Cartile(Scripturile) bibliei asa cum sunt alcatuite acum, e datorita sfintilor parinti, ea formandu-se dupa sfintii apostoli si aprobata canonic. Sunt unele scrieri/carti neaprobate canonic si neintroduse impreuna in biblie cu celelalte, se numesc scrieri apocrife. Vechiul si Noul Testament asa cum sunt astazi formate sunt asa datorita sfintilor parinti ai ortodoxiei, apropo, si aici nu ma refer la diferite editii aparute in ultima suta de ani modificate pasaje cu inteles eretic sectar.
Last edited by hurricane; 08.12.2017 at 17:52:00. |
|