![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Nu atribui niciodată maliției ceea ce poate fi la fel de bine explicat prin stupiditate." eu cred ca in romania sunt valabile ambele variante, asa ca nu exista vindecare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Munca este munca si la job sunt platit pentru softul pe care-l creeaz pentru angajator si parerile mele personale sunt ale mele personale.Ce treaba are una cu alta ? |
|
|||
|
|||
![]()
LIKE, bah! Sintem pe aceeasi wavelength.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De-asta cred că are legătură, pentru că între opinii și ceea ce faci în viață trebuie să fie concordanță.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A scris CristianR, colegul nostru care ii vede pe tefelisti si stapinii lor imperialisti apuseni un grup de buni samariteni vesnic neintelesi: "multinationale antirominesti"?! Fratilor, si daca as lucra la o multi din asta, tot as scrie ce vreau. E o gindire tipic capitalista ca pina si opinia personala apartine cui te plateste. Mintea nu mi-a dat-o multinationala, ci Ha-Shem.
|
|||
|
|||
![]()
Pe urma si Tolontan a scris de rau despre varan. Si nu stiu ca nu am citit dar sunt sigur ca si Tapalaga sau Moise Guran au scris la un moment dat ceva de rau despre SRI.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Hai mă... Dacă ăla nu era beat atunci, eu mă autobanez.
|
||||
|
||||
![]()
Nu mi-a trecut prin minte. Dar poate că și eu par beat uneori...
|
||||
|
||||
![]()
Hai că ai fost tare aici , chiar m-ai făcut să râd :)))
Tu pari băiat cuminte :)
|
|||
|
|||
![]()
Eu aveam senzatia ca face pe el. Ceea ce tot la betie duce.