![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Baga-ti, bre, limba-n gura, ce dracu'!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Initial am vrut un profil uman bilingv.Din pacate nu s-a intamplat asa ceva si am fost repartizat la alt profil.Profilul acesta m-a afectat foarte mult,mai ales ca eu eram paralel cu acea specializare. Acum daca as fi dat timpul inapoi as fi ales alt profil... |
|
|
|||
|
|||
|
hehe, tragedia zilelor noastre.
Bine ca tu macar te-ai trezit mai devreme, nu dupa ce ai terminat o facultate si ai devenit casier la kaufland.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Da meseriasi buni sunt tot mai putini. Adevarul ca trebuie sa fi si un meserrias a carui meserie sa fie cautata.La un moment dat stiu pe unii cautau sudori electro si autogen si certificare ISCIR.Si erau putini. Intrr-un orras mic ai sanse sa nu castigi te miri cat, cu unele meserii dinastea, dar cat esti tanar e bine sa fi disponibil si sa poti sa te muti in alt loc. Nu mai spun de meserii dinastea daca esti dispus sa pleci dincolo. Fiecare om are niste daruri primite de la Dumnezeu.Nu trebuie sa ai studii superioare sau bacul dat, Ionut, ca sa te simti implinit profesional. Doamne ajuta!
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|
|