![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu este un termen neaparat fix! Asta dupa cum simtiti si dumneavoastra!
Bine- nici sa fie prea mult, de genul luni de zile! Sa zicem asa aproximativ doua-3 saptamani! Dar intre timp incercati sa aflati ce pasiuni are, ce-i place sa faca in timpul liber, ca sa puteti sa vedeti daca exista preocupari, pasiuni comune! |
|
||||
|
||||
![]()
Perfect. Inceputul e perfect. Obiectiv atins.
Acuma, mingea este, ca sa zic asa, mai degraba in terenul ei. Subscriu la sfatul dlui Florinus. Dati-i un pic de timp ca sa raspunda la pasa oferita. Cam cat timp ? Nu stiu, nu e o reteta fixa. Cam in jur de 2 saptamani. Daca vedeti ca timpul trece si nimic, e vorba fie de un blocaj din cauza timiditatii, fie de o tactica deliberata. In ambele cazuri puteti interveni. Dar, in acest caz, interventia nu trebuie sa fie o intrebare inchisa (=o intrebare la care se raspunde cu "da" sau "nu") de tip "ei ? te-ai mai gandit ?" ci una deschisa, care sa arate ca sunteti implicat. Ceva de genul "astempam niste vesti. Acum doua saptamani mi-am luat inima in dinti si am indraznit. M-am gandit mult si mi-am dorit o incurajare!". Succes mai departe!
|
|||
|
|||
![]()
E genul care umbla cu măsa dupa ia ? (adica umbla cu remorca )
Last edited by Copacel; 13.12.2016 at 19:30:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Defapt ea a zis ca "mai vedem" nu ca se mai gandeste. In sensul ca nu cred ca o sa vina ea la mine.. Nu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
intalnire o intrebi din nou.Daca sovaie, o lasi si cauti alta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In week-end-ul urmator aveti o ocazie formidabila sa ii spuneti toate cele bune de sarbatori, sa intrati in vorba mai mult, sa o intrebati cum urmeaza sa petreaca sarbatorile.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
E o partida excelenta. P.S. Pentru tine nu conteaza ca au amandoi duhovnic, ca merg la biserica si sunt la zi cu spovada, nu-i asa?
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 15.12.2016 at 06:29:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai degraba in urma rugaciunii s-ar putea sa ti se arate ca nu este ea cea pentru tine, deci o solutie la problema ta nu e neaparat o rugaciune de uitare, ci ar trebui sa-ti alegi un sfant protector al casatoriei si sa te rogi sa ti se arate daca e sa fie ea si daca nu, sa te rogi pentru liniste sufleteasca. Pana la urma trebuie sa incepi sa o saluti, daca si duhovnicul iti zice sa incerci macar stii ca nu are prieten, duhovnicii de regula nu se amesteca in a face perechi pentru a nu fi tinuti responsabili daca lucrurile nu merg bine. Citat:
Nu tine suparare daca te respinge si mergi la aceeasi biserica, nu are ce sa ti se intample. In rest nu are rost sa te consumi atata si sa plangi, iti irosesti energie mentala intr-un mod inutil, poate si daca te-ar respinge lucrurile nu sunt atat de grave pe cat le face mintea ta si ai avea in sfarsit liniste si pace sa poti urmari slujbele. Last edited by Iorest; 18.08.2016 at 22:16:04. |
|
||||
|
||||
![]() Citat: