![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Deci cine greșește aici în mod evident? Cei ce i-au exclus sau cei ce au fost excluși? Nu prea contează căci nu vrem să judecăm pe nimeni, dar cei ce i-au exclus ținîndu-se pe sus, defapt s-au exclus pe ei înșiși de la a crede și de la a citi un Cuvînt atît de frumos și de minunat ca al Lui Dumnezeu. Deci loruși și-au făcut singuri rău căci ei sunt cei ce s-au privat de bunătatea și de mîngîierea Duhului Sfînt care Luminează prin Cuvîntul lui Dumnezeu din cărțile de la Noul ierusalim. continuarea mai jos. Last edited by vsovi; 28.07.2016 at 17:15:26. |
|
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
urmăm biserica în măsura în care ea prin reprezentanții și conducătorii ei urmează lui Hristos... altfel, dacă se apucă să ne învețe să facem toate ereziile și sectarismele și păgînismele și păcatele și colaboraționismele cu regimurile satanice spre pierzarea Credinței porporului atunci sigur că dacă nu vom asculta aceste Hotărîri ci vom asculta Domnului atunci vom face bine... iar dacă vom sta cu supunere oarbă sub Hotărîrile ei atunci moi vom răspunde mai puțin decît mai marii care au hotărît peste noi ceva contrar voii lui Dumnezeu... dar și noi vom răspunde dacă acceptăm să fim nedrepți și să propagăm minciuna și diversiunea și provocările ordinare în stil comunist sau satanist. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Păi nu tu ești cel ce vrei să-mi dovedești mereu că Iisus și Cuvîntul lui Dumnezeu defapt nu e Iisus?.. și că cele 7 Trîmbițe nu sunt decît niște eretici sectanți demonizați? Nu tu vrei mereu să-mi dovedești că nu sunt bune toate credințele mele și că sunt foarte bune toate necredințele și silniciile tale? Și nu știu de ce tot insiști ca să fac eu mirean din BOR sau ei, poporul lui Dumnezeu, ceea ce ai vrea tu? De ce? Pentru ce? Pentru interesele ascunse ale cui? Liniștește-te și spune după mine așa cum am fost învățați ca ortodocși: ''Doamne facă-se voia Ta precum Tu voiești să se facă și nu precum voiesc eu în contra Ta!'' Eu nu fac altceva decît îmi mărturisesc liber Dreapta Credință... răbdînd părerile tale și ale altora de pe forum încercînd să nu fac pe victima. Last edited by vsovi; 28.07.2016 at 17:49:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Misto topic, Godzilla vs King Kong
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar poate tu vrei să reiei toată discuția. Ok. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu se poate. S-a intors diliul pucios! Si alalalt ciudat, care se crede viitor popa (God forbid!) ii vorbeste si il incurajeaza.
Imi bag ceva in trimbitele cuiva si in extraterestrul blestemat care vorbeste prin ele. Let's ban the fuckin' ip! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mai bine bagă-ți mințile în cap și dacă nu reușești nici cum atunci: Bannează-te singur... hai că poți! Aici ne aflăm pe un forum Creștin Ortodox și nu pe un forum teribilist! OK? Respectă libertatea de opinie conform Constituției și nu fii intolerant și exclusivist! Nimeni nu te obligă să citești ce scriu sau să-ți dai cu părerea... ești liber să-ți aplici auto-cenzura și auto-bannarea dacă nu ești capabil să dialoghezi normal și frumos. Last edited by vsovi; 27.07.2016 at 15:54:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cu alte cuvinte Trimisul deja se crede mantuit si vrea cu orice pret sa-i "mantuiasca" pe altii dupa "invatatura sa" (sectara) iar tu deja te crezi un fel de mesia care vrea sa-l mantuiasca pe el, care deja se crede mantuit, si vrea sa-i mantuiasca pe altii la rand, inclusiv pe tine care te crezi un mesia care vrea sa-l mantuiasca. Eu cred ca amandoi aveti nevoie de psihiatru.Poate acelasi psihiatru. Citat:
asta e, il pomnesc pe nush ce rus numit Igor) Citat:
Last edited by Copacel; 27.07.2016 at 16:02:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Fiecare cu cine se crede și cu ce se încrede... oricum mă bucur că tu faci muncă de trimitere... ne rezolvi... adică tot un fel de mesia te crezi dar unul mai mic și care nu mai crede în Hristos ci în medicul la care s-a tratat de ultima lui depresie. Dacă nu crezi în Dumnezeu ce cauți tu la sf. maslu? De ce nu dai acatiste la medicul ăla de care avem nevoie? Fiecare recomandă ceea ce crede în funcție de ce crede, ce se crede, cine se crede și în cine crede. Deci Copăcele... tu de ce te crezi copăcel? Fiindcă doar faci umbră pămîntului? Last edited by vsovi; 27.07.2016 at 16:09:38. |
|
|
||||
|
||||
|
Frățiorul meu drag, vreau să-mi răspunzi la ultimele 7 postări din topicul acesta, alineat cu alineat (un alineat e un mini bloc din-ăla)...
Te rog, fă "quote", și răspunde la fiecare, iar dacă ai credință și dragoste cu adevărat, dacă ai smerenie și ascultare, nu vei mai răspunde, că nu vei mai avea ce, ci te vei trezi, și vei alerga cu dor, la Sfânta Spovedanie, să mărturisești că ai stat câteva luni, sau câțiva ani, în rătăcirea de la pucioasa și apoi vei fi iertat și vei putea primi Sfânta Spovedanie, în câteva luni... Dumnezeu să-ți ajute să reușești să te trezești și să te vindeci. Pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Sale și ale tuturor Sfinților Săi.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deci acolo nu e o rătăcire dragă fiule risipitor, dragă frate creștin-ortodox așa ca mine ci acolo e casa oricărui suflet de om care își aduce aminte cu dor de Dumnezeu căutînd scăpare.... acolo e Cetatea Cuvîntului. Last edited by vsovi; 27.07.2016 at 16:34:16. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 15:53:11 |
| Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 16:00:47 |
| BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 07:07:57 |
|
|