![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Cel mai rău ar fi să fii papagal. Părerea mea...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Mai bine popîndău. Duci o viaÈă activă, departe de romantism.
|
|
|||
|
|||
![]()
De obicei, atunci cand un zeu te dezamageste, cel mai bine e sa-L cauti pe Cel adevarat.
|
|||
|
|||
![]()
Ce tot vorbesti acolo, bai baiatule? :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Omul are o inclinatie naturala spre latrie.
Problema apare atunci cand in locul lui Dumnezeu, este plasat un idol. Atunci devine idolatrie si consecintele nu sunt tocmai fericite.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nimeni nu scapa de acest chin. Pana nu il gasim pe Dumnezeu in toate si peste toate, atata vreme cat ne lipim sufletul de ceea ce trece, nu putem scapa de aceasta durere. Va fi recurenta, va fi gata sa-si implante pumnalul in fiecare clipa. Iar frica de a nu pierde ne impinge in multe greseli.
|
|||
|
|||
![]()
Asta e panteism si e "no no" pentru un crestin.
Ar trebui sa stii si tu macar atata lucru.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eventual, lacul ar putea seca, dar cred ca ar fi mai practic daca ai iesi la mal.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ma gandesc la o situatie care am mai intalnit-o uneori,caci vad ca esti foarte afectat si te inteleg.Si e bine sa spui Cuvantul ca oamenii sa stie. Cum spunea Monnis ai sa uiti candva, daca te vei casatori,...copii etc si, treptat vei uita. Poate bat campii, mai jos(ma refer la cazul tau,ca la modul generral zic bine), dar poate am dreptate. Poate iti folosea in urma cu mai multi sa fi auzit pe Pam Stentzel vorbind despre virginitate si de faptul ca cel care o are, e special. Eu as zice mai mult, fie ca esti barbat sau femeie e bine sa o faci daca e posibil doarr cu viitorul sot(sotie) . Avea o vorba miliardarul Richard Branson "Ori ca ai doua zeci de ani, ori ca ai cincizeci de ani, sexul e frumos , dar niciodata nu este ca prima oara!" Am discutat cu diversi ,unii care au avut mai multe femei,toti absolut toti isi aduceau aminte de prima femeie, ca ceva special. Ma rog e simplu sa dai sfaturri,uuups...de pe margine...,dar daca nu se concretizeaza ceva ,cu cineva, ramai cu o amintire fumoasa cu cineva care e departe.La ce iti foloseste???... Nu stii cum sa-i dai erase, si sa faci sa nu te afecteze, ca sa nu traiesti din amintiri. Fie ca esti barbat fie femeie e bine sa pui problema casatoriei!Daca nu stop!!! fiindca poti ramane doar cu amintiri frumoase...prea frumoase. Domnul sa te ajute frate, sa gasesti omul potrivit si poate la un moment dat,sa ne dai niste vesti bune.Dumnezeu sa te binecuvinteze!
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe ea deja ai transformat-o in etalon si orice alta relatie o vei incepe de la comparatia cu ea, adica cu totul defavorabil; vei deveni handicapat emotional. Hotareste-te ce vrei si spune aici barbateste.