![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Am inteles. Deci Apostolii nu ar fi sfinti, dupa tine.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|
|||
|
|||
|
Nimic nou, intotdeauna intelegi doar ce vrei. Si multi din dreptii Vechiului Testament sunt tot sfinti in ortodoxie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu nu inteleg de ce este gresit sa-i dai unui copil numele unui om sfant din VT. In lumea crestina de la noi, printre altele, se dau nume cum ar fi acesta: Lacramioara.Nu vine de la o sfanta crestina ci de la o floare. Foarte frumos si delicat nume.Doar ca obiceiul de a-ti boteza copii cu nume de flori/elemente ale naturii/animale este nu pagan ci foarte pagan, o ramasita a timpurilor primitive ale umanitatii. Pe langa acel nume se mai adauga, cateodata, si unul crestin. Adica crestinismul si paganismul la un loc, bine merci si nu mai deranjeaza pe nimeni :)
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ce conteaza ca Ezekiel e numele unui profet biblic si inseamna "Dumnezeu sa te intareasca" ? Un ortodox nu poate da asa nume copilului ! Si mai este un aspect. Tot aud despre numele "romanesti" Gheorghe, Pavel, Ioan, Andrei, Mihai etc. Toate acestea sunt fie grecesti, fie evreiesti. Nume romanesc ar fi Basarab, dar de fapt se pare ca este nume cuman. Sau Vlad, dar se pare ca e slav. Sau Dragos - slav. Etc.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 01.02.2016 at 21:03:30. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
- Salut, Noe! Ce faci frate? - Bine merci Matusaleme, p-aci cu Leana si cu amaratul ala de Iezekel. - Da ce-a mai facut, nefericitul? Iar s-a inhaitat cu Zmeurica si cu Iona? - Mai rau, a fost azinoapte in club cu Sirah si l-au batut pe Isus. Cand o auzi fratsu, Moise, mi-e ca-i omoara! - Pai sa ia legatura cu Abel. Sau cu Ieremia. - As, te bagi cu astia... S-au inhaitat cu alde Avraam a lu Caligula si acum fac afaceri cu Nabucodonosor a lu Vetuta. Last edited by ahilpterodactil; 01.02.2016 at 21:41:31. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vine de la ...Ilie...:))) |
|
|
|||
|
|||
|
Asa mai merge :)
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Autoritatile au adus acuzatii mincinoase. Autoritatile nu au prezentat nici o proba din care sa reiasa schinjuirea copiilor de catre parinti. nu sunt urme pe pielea copiilor, nu erau traumatizati nici unul. Acum sunt. Romanii au plecat de acasa pentru ca au foat alungati. De 25 de ani la noi in romania se aplica gluma vesticilor devenita realitate: "Tara frumoasa, pacat ca este populata". |
|
|
|||
|
|||
|
Ar trebuii sa fac cineva lumina, cum decurge la ei un proces, cum/ce dovezi sunt prezentate, poti cere contra-expertize?
Se tot discuta pro si contra sistmeului in cauza dar nu se stie cum functioneaza, in afara numarului enor de copii (cca. 50.000/an) smulsi din randul familiilor. Deci intr-o tara cu un sistem atat de drastic, atat de multe cazuri raportat la marimea populatiei? Ceva e putred in Norvegia.