![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Stiti cum se zice, ceea ce vedem în ceilalti este o reflectie a noastră însine.
Yasmina, eu nu i-am găsit încântători, ci oameni normali. :) Si când se roagă în public, nu cred că o fac din mândrie, ca să vadă altii, ci pur si simplu urmează 'a la carte' prescriptiile lor religioase. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multumesc pt complimentele indirecte ca as rea si intoleranta cu altii natii.Se vede ca suntem prietene virtuale. Mai draga,ai citit tot ce ti-am scris astazi pe FB in privat? Pai daca ai citit,tot mai ai curajul sa-mi spui ca este o reflectie a mea? Really? Gata,eu am terminat cu subiectul asta ,va rog nu ma mai citati!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 12.07.2015 at 10:20:43. |
|