Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.05.2015, 02:26:55
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Cuvintele sfintilor nu ar valora nimic daca prin ele nu s-ar vedea sufletul.
Și eu, frate, care credeam că valoarea lor vine din faptul că
prin ele Se-întrevede Dumnezeu...:)
Reply With Quote
Vechi 19.05.2015, 23:25:52
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alin.D.Zaharia Vezi mesajul
Prea multe lucruri care nu se raportează la percepia actuală a realităii i societăii în care trăim.
Concret, te rog frumos.

Citat:
În prealabil postat de Alin.D.Zaharia Vezi mesajul
Amuzant cum întodeauna când cineva face o afirmaie despre dogma lor pe acest forum, imediat eti întrebat de aprofundarea care ai făcuto, însă când se discută un subiect tiinific toi sunt experi dei în realitate marea majoritate nu au deschis o carte în viaa lor despre ce se vorbete.
Îți dovedesc, dacă ne întâlnim, că am citit mai multe cărți științifice decât tine.
Să-mi fie cu iertare.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Reply With Quote
Răspunde