![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Toata slava apartine lui Dumnezeu, divinul creator al lumii, cel mai milostiv, cel care ne-a creat si s-a jertfit pentru noi, doar pe El trebuie sa Il slavim si doar lui sa Ii multumim pentru tot ce avem. Eu sunt un copil, si pe langa asta, un pacatos, dar asa de jos cum sunt eu in comparatie cu El, in mod umil, tot incerc sa ii multumesc pentru toate, si bune, si rele, si ma caiesc ca nu am facut-o toata viata, deoarece am avut perioade de indoiala. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa e cand scartie limba engleza.. Si din pacate nu doar limba engleza. Daca erai oleaca mai istet si informat, realizai ca BigBang -ul este congruent cu ideea de Creator iar cea cu "Univers mau have had no beginning" cu "materialismul dialectic". Deci din lac, in putz. Cei ca tine sau Igor-Daniel ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa traga concluzii fara a avea dotarea intelectuala necesara pentru a face in prealabil o demonstratie consistenta.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 18.03.2015 at 09:20:10. |
|