![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Frate draga , un sfarsit va fi pentru fiecare , indiferent de cat am vrea noi sa-l amanam , si spun cu toata convingerea , mai ales ca am trecut si trec prin multe cumpane si incercari . Nu de moarte sa ne fie frica , ci de felul in care ne va gasi ea , caci moartea in sine e doar o trecere spre viata vesnica , spre Adevarata Viata . Te rog sa fi tare si mai ales optimist , caci fiecaruia in parte Dumnezeu i-a pregatit un Dar numai de El stiut , un Dar ce ni se va descoperi la timpul potrivit . Esti un om minunat , cel putin din cele pe care le-am citit din postarile tale ! Personal am lasat in mare parte sa vorbeasca doar scrierile Sfintilor Parinti , spre disperarea "unora " . . . ! Daca "confruntarile de aici iti dauneaza , renunta pentru o perioada la acest forum , sau aplica metoda mea ca un mic "protest " folositor pana la urma ! Esti cu adevarat un OM BUN si meriti tot respectul si dragostea noastra , si macar doar pentru aceasta te rog sa rezisi , sa lupti si sa te protejezi cat poti . Cu Dumnezeu inainte !
|
||||
|
||||
|
Sanatate, MihailC!
Sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste asta si sa te intareasca! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Hmm, delia, delia, inima mea știu că e de piatră și totuși mesajul tău a reușit să o străpungă. Probabil e o fisură pe undeva .. Mihailc, Domnul să te aibe în paza Sa, să-ți dea sănătate și pace sufletească, să te poți bucura în liniște împreună cu toți prietenii tăi! Delia31, Domnul se-ndură de-o inimă bună! Mă bucur că exiști.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|
||||
|
||||
|
Să-i dea Domnul sănătate și spor în toate cele de folos !
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by fallen; 18.05.2014 at 08:48:19. |
|
|
|||
|
|||
|
Am ciuntit si inghesuit citatul, am maltratat limba romana, si ttot n-am reusit sa scriu tot ce voiam :). Mai voiam sa zic ca e ok ce a zis dr, in sensul ca sa nu te agiti si sa-ti faci griji si probleme inutile pt toata lumea, si sa fii egoist in ce priveste integritatea ta fizica si psihica si spirituala (bine, nu cum au facut altii de-ai nostri, sa considere ca bolnavi fiind au numai drepturi si nici o obligatie si sa traga pe ai lor :), insa probabil cei care fac asta cred ca li se cuvine oricum, si cand nu sunt bolnavi :)). Scuze de paranteza. Multa sanatate si pace sufleteasca sa-ti dea Dumnezeu, si ai grija de tine! Doamne ajuta!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://ortodoxiacopiilor.blogspot.ro...-la-carma.html Iertarea din inima a celor care ne-au gresit e un alt medicament pe care si eu l-am gasit mentionat intr-o carte scrisa de un medic. Se inlatura astfel tensiunile interioare. Last edited by antoniap; 18.05.2014 at 23:06:37. |
|
|
|||
|
|||
|
Eu ma bucur (sper) ca in necazurile pe care le-ai avut ai avut taria sa nu te superi pe Dumnezeu si sa-ti pierzi increderea... Dar cum nu e cazul, la nici unul dintre dvs, cei de aici, poate nu avem de ce ne teme... Am observat ca de obicei la oamenii cu credinta putina sau slaba ghinioanele se tin lant
, si parca nu se mai termina... Cei care n-au credinta mai deloc, in fata necazurilor zic "stiam io ca suntem singuri, de izbeliste, nu exista niciun...", iar cei cu putina credinta totusi zic "pana cand, Doamne, le mai dai satisfactie necredinciosilor?". In privinta esecurilor sentimentale, aici vad cel putin 2 atitudini divergente, care nu stiu daca au legatura cu credinta. Cei care aproape si-au pierdut viata si sufletul, si au luptat din greu sa-si recapete sanatatea, echilibrul si credinta, de obicei nu au curaj si nu isi permit sa mai riste. Altii mai curajosi, sau mai nesabuiti, sau care poate n-au fost in asa mare pericol, gandesc ca daca viata, soarta, Dumnezeu sau diavolul le-a luat ce aveau mai de pret - sotie, copil, casa, cariera, sanatate, etc- sunt datori sa lupte pt a le recastiga, sa joace tot ce le-a mai ramas pe ultima carte... Cum spuneam insa, nu imi dau seama exact daca si cata credinta se gaseste in aceste atitudini, si care din ele ar fi mai corecta. Desigur singura corecta 100% e "Domnul mi-a dat...", insa raspunderea noastra, ulterior, este ce facem cu ce ne-a dat, sau cu ce ne-a ramas, sa nu pierdem din propria vina si nebagare de seama...
Last edited by fallen; 19.05.2014 at 13:55:57. |
|
|