Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.04.2014, 09:37:54
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Hai sa nu ne impotmolim in prepozitii!
Hai sa da... o prepozitie poate schimba total datele problemei, ca si in cazul asta.
Am mai zis si-am am sa repet... voi astia anticip, nu inteleg ce aveti cu cipurile din moment ce folositi zilnic, aproape non stop aparatura cu cip prin care da, surpriza, poti fi monitorizat de catre aproape oricine care se pricepe cat de cat si de catre cei care vor monitoriza si buletinele cu cip. Cand renuntati voi la telefoane si calculatoare o sa va cred, ca credeti, ca cipul e prepecete sau pecete. Pana atunci nici o sansa, e prea ipocrit sa zici ca esti anti ceva si sa folosesti acel ceva...
Vechi 09.04.2014, 09:36:57
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Am afirmat ca cipul implantat in corpul uman intruneste toate conditiile pentru a constitui pecetea. Este un semn, are un numar in loc de nume, al carui semn este 666, este pus pe mana dreapta sau pe frunte, fara el nu se poate vinde sau cumpara.Cipul din documentele electronice reprezinta o pre-pecete in masura sa ne deprinda cu ,,beneficiile'' sistemului antihristic. Tocmai am terminat de citit o carte ,,Minuni din vremea noastra. Viata dupa moarte'' in care se prezinta marturiile unui om care a avut niste experiente deosebite, reusind sa vada Raiul si Iadul. Chinurile Iadului sunt reale si ingrozitoare. Nu putem face experimente cu propriul suflet, din pacate. Daca in Apocalipsa, capitolele 13-15, scrie sa nu ne insemnam cu 666, e bine sa facem ascultare, daca dorim mantuirea.

Pana cand apare Antihrist, totul se pregateste, tehnologic si ideologic, astfel incat sa cada cat mai multi, chiar si cei alesi, dupa cum este scris. La timpul potrivit, il vom cunoaste pe Antihrist. Unii spun ca s-ar fi nascut deja si ca ar avea 15 ani, ca este frumos si inteligent, doar ca are gheare. Pot fi speculatii, poate fi adevar. Dumnezeu stie. Daca Sfantul Lavrentie de Cernigov le-a spus contemporanilor ca unii vor apuca acele vremuri in care va veni Antihrist, inseamna ca e posibil sa se fi nascut, intr-adevar.

Ce sa mai spun? Sa ne rugam si sa ne pocaim, ca nu cumva pacatele personale sa ne fie pecetea. Dar refuzarea simbolurilor antihristice reprezinta o marturisire a credintei, o marturisire a lui Hristos.

,,Nici Mahomed nu si-a facut cruce, nici eu, crestinul, nu accept insemnarea cu simboluri anticrestinesti." - asa trebuie sa ne spunem.

Prin rugaciune, s-ar putea amana venirea lui Antihrist. Insa promovarea pacatului se face in mod foarte agresiv, astfel incat multi dintre noi cadem ca frunzele si nu mai avem nevoie de vreo pecete pentru a ne desparti de Dumnezeu. Asadar, nici prorocirile nu ne mai ingrijoreaza... Doamne, ai mila de noi!
sa le luam pe rand:
1. Biblia nu spune de o pre-pecete si de o pre-lepadare. Daca tu afirmi asa ceva, imi pui si un verset biblic?
2. Daca cipul intruneste toate conditiile sa fie pecetea 666 atunci cand este implantat, iar acum antihristul ar avea doar 15 ani (deci NU este conducatorul lumii), cand acesta ca avea 33 de an si va conduce lumeai, va exista o a doua pecete? Atunci care va mai fi numarul demonic: 222, 555 sau 888?
Chestia asta ca unii contemporani vor apuca acele vremuri, e o pura speculatie. Am mai citit despre astfel de "profetii" si in cartea "Staretii despre vremurile din urma", cum un astfel de sfant a spus aceste lucruri si contemporanilor sai (asta se intampla in anii de dupa revolutia bolsevica deci prin 1921) si uite ca nu a fost asa. Daca insusi Hristos a spus csa NIMENI nu stie ceasul cand se vor intampla aceste lucruri, cum pot unii stareti sa speculeze ca unii contemporani il vor vedea pe antihrist?
Vechi 09.04.2014, 13:08:41
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
sa le luam pe rand:
1. Biblia nu spune de o pre-pecete si de o pre-lepadare. Daca tu afirmi asa ceva, imi pui si un verset biblic?
2. Daca cipul intruneste toate conditiile sa fie pecetea 666 atunci cand este implantat, iar acum antihristul ar avea doar 15 ani (deci NU este conducatorul lumii), cand acesta ca avea 33 de an si va conduce lumeai, va exista o a doua pecete? Atunci care va mai fi numarul demonic: 222, 555 sau 888?
Chestia asta ca unii contemporani vor apuca acele vremuri, e o pura speculatie. Am mai citit despre astfel de "profetii" si in cartea "Staretii despre vremurile din urma", cum un astfel de sfant a spus aceste lucruri si contemporanilor sai (asta se intampla in anii de dupa revolutia bolsevica deci prin 1921) si uite ca nu a fost asa. Daca insusi Hristos a spus csa NIMENI nu stie ceasul cand se vor intampla aceste lucruri, cum pot unii stareti sa speculeze ca unii contemporani il vor vedea pe antihrist?
1 Biblia ne atrage atentia asupra unei lucrari viclene, iar unii sfinti ne-au spus cum sa procedam pentru ca , la timpul potrivit, sa putem refuza si pecetea. Alegerea iti apartine. Iata cateva citate la care e bine sa meditam:

http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=13

6.Și am văzut apoi alt înger, care zbura prin mijlocul cerului, având să binevestească Evanghelia veșnică celor ce locuiesc pe pământ și la tot neamul și seminția și limba și poporul,
7. Zicând cu glas puternic: Temeți-vă de Dumnezeu și dați Lui slavă, că a venit ceasul judecății Lui, și vă închinați Celui ce a făcut cerul și pământul și marea și izvoarele apelor.
8. Și un al doilea înger a venit, zicând: A căzut, a căzut Babilonul, cetatea cea mare, care a adăpat toate neamurile din vinul furiei desfrânării sale.
9. Și al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei și chipului ei și primește semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
10. Va bea și el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, și se va chinui în foc și în pucioasă, înaintea sfinților îngeri și înaintea Mielului.
11. Și fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Și nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei și chipului ei și oricine primește semnul numelui ei.
12. Aici este răbdarea sfinților, care păzesc poruncile lui Dumnezeu și credința lui Iisus." (Apocalipsa14)

. ,,1.Am văzut, apoi, în cer, alt semn, mare și minunat: șapte îngeri având șapte pedepse - cele de pe urmă - căci cu ele s-a sfârșit mânia lui Dumnezeu.
2. Și am văzut ca o mare de cristal, amestecată cu foc, și pe biruitorii fiarei și ai chipului ei și ai numărului numelui ei, stând în picioare pe marea de cristal și având alăutele lui Dumnezeu.
3. Și ei cântau cântarea lui Moise, robul lui Dumnezeu, și cântarea Mielului, zicând: Mari și minunate sunt lucrurile Tale, Doamne Dumnezeule, Atotțiitorule! Drepte și adevărate sunt căile Tale, Împărate al neamurilor!
4. Cine nu se va teme de Tine, Doamne, și nu va slăvi numele Tău? Că tu singur ești sfânt și toate neamurile vor veni și se vor închina înaintea Ta, pentru că judecățile Tale s-au făcut cunoscute."( Apocalipsa 15)

1.,,Și am auzit glas mare, din templu, zicând celor șapte îngeri: Duceți-vă și vărsați pe pământ cele șapte cupe ale mâniei lui Dumnezeu.
2. Și s-a dus cel dintâi și a vărsat cupa lui pe pământ. Și o bubă rea și ucigătoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei și care se închinau chipului fiarei. (cancerul, dupa parerea mea)
3. Și al doilea înger a vărsat cupa lui în mare, și marea s-a prefăcut în sânge ca de mort, și orice suflare de viață a murit, din cele ce sunt în mare.
4. Iar cel de al treilea a vărsat cupa lui în râuri și în izvoarele apelor și s-au prefăcut în sânge.'' ( Apocalipsa 16)

11.,,Cine e nedrept, să nedreptățească înainte. Cine e spurcat, să se spurce încă. Cine este drept, să facă dreptate mai departe. C.ine este sfânt, să se sfințească încă.
12. Iată, vin curând și plata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia, după cum este fapta lui.
13. Eu sunt Alfa și Omega, cel dintâi și cel de pe urmă, începutul și sfârșitul.
14. Fericiți cei ce spală veșmintele lor ca să aibă stăpânire peste pomul vieții și prin porți să intre în cetate!
15. Afară câinii și vrăjitorii și desfrânații și ucigașii și închinătorii de idoli și toți cei ce lucrează și iubesc minciuna!
16. Eu, Iisus, am trimis pe îngerul Meu ca să mărturisească vouă acestea, cu privire la Biserici. Eu sunt rădăcina și odrasla lui David, steaua care strălucește dimineața.
17. Și Duhul și mireasa zic: Vino. Și cel ce aude să zică: Vino. Și cel însetat să vină, cel ce dorește să ia în dar apa vieții.
18. Și eu mărturisesc oricui ascultă cuvintele proorociei acestei cărți: De va mai adăuga cineva ceva la ele, Dumnezeu va trimite asupra lui pedepsele ce sunt scrise în cartea aceasta;
19. Iar de va scoate cineva din cuvintele cărții acestei proorocii, Dumnezeu va scoate partea lui din pomul vieții și din cetatea sfântă și de la cele scrise în cartea aceasta." (Apocalipsa 22)

Last edited by antoniap; 09.04.2014 at 13:46:43.
Vechi 09.04.2014, 13:17:16
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Implicit

Citat:
Cine se închină fiarei și chipului ei și primește semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,.
Pai si cum face legatura cu un plastic care contine niste circuite ?
Vechi 09.04.2014, 13:25:17
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Parintele Ilie Cleopa despre 666 si antihrist

http://vladherman.blogspot.ro/2012/1...l#.U0UeQvl_tBk

Ce ne puteți spune despre pecetea lui Antihrist, 666, despre care se vorbește în Apocalipsă?

"Frate, tu crezi că se ia așa după slovă, 666? Acești trei de șase simbolizează trei patimi cumplite care vor stăpâni lumea în vremea din urmă, și anume: poftă fără de minte, adică desfrâu și beție cum n-a mai fost niciodată pe pământ; închipuire pripită sau imaginație pripită, care duce la secte, dezbinări de tot felul, boli sufletești, vrăjitorie, deznădejde și sinucidere; și al treilea șase înseamnă mânie fără judecată, adică ură între oameni, războaie, răzbunare, crime de tot felul, ceartă și tulburare între creștini, între părinți și copii, așa cum scrie la Sfânta Evanghelie.

Toate aceste patimi, care sunt simbolizate prin cifrele 666, stăpânesc astăzi tot pământul, până când va veni sfârșitul lumii și judecata de apoi. Atunci fiecare va lua după faptele sale."
Ne vorbește părintele Cleopa, vol. 3

Arhim. Arsenie Papacioc Despre Sfarsitul lumii (666).
https://www.youtube.com/watch?v=VSaqEPsKy98
Vechi 08.04.2014, 21:20:49
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
A Am incredere in sursele de informare existente.
Poate de dezinformare.