Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.02.2014, 19:26:46
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Nuuu, îi vor da, periodic, prime de încurajare pentru a susține mai motivat opoziția la ideologia dominantă și drept compensație pentru ridicolul la care se expune.
Ma gandesc daca cei ca ei nu cumva ajuta, practic, sistemul sa creze iluzia unei alegeri democratice.

Pentru ca sunt singur ca atunci cand sistemului nu-i place rezultatul democratic, va chema alegeri iar si iar, pana iese.

Ca irlandezii si tratul de la Lisabona.
Vechi 03.02.2014, 19:15:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Și-a întreținut familia cumva,
Cumva -ul asta ridica multe semne de intrebare..

As vrea sa aflu si eu secretul, cum un om fara o meserie anume poate intretine 9 copii si nevasta, fara cersetorie, fara compromisuri.

Ne-ar putea fi tuturor util.

Serios.

Citat:
Sistemul a fost întotdeauna generos cu slujitorii săi, inclusiv cu cei mai obraznici și plângăcioși care vor să pară că i se opun. Francis Fukuyama, celebrul politolog american, a spus foarte bine că eșafodajul gobal postcapitalist va avea nevoie de competitori ca să-și atingă optimul de eficiență, chiar dacă va trebui să-i inventeze cumva prin eforturi proprii. Tot așa și Uniunea Europeană are nevoie de oponenți plasați strategic în ograda proprie pentru a face posibil jocul dialectic necesar în vederea "progresului".
Ma tem ca de asta a si pierdut doar in prima runda, "raportul Estrela", pentru a crea iluzia unei alegeri, ca exista oppzitie, ca totul se desfasoara democratic, etc.

Mai ales ca au votat contra unii care nu ii vezi sa aiba treaba cu valorile crestine.

In faza a doua, va trece, sub alta denumire, in alte circumstante iar cei ca si Capsali (daca vor fi acolo) vir crea iluzia ca cei care sustin valorile traditionale sunt o minoritate sociala si noul trend este pe deplin justificat.
Vechi 03.02.2014, 19:26:46
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cumva -ul asta ridica multe semne de intrebare..

As vrea sa aflu si eu secretul, cum un om fara o meserie anume poate intretine 9 copii si nevasta, fara cersetorie, fara compromisuri.

Ne-ar putea fi tuturor util.

Serios.
Asta aduce a "discutie" intre vecinele de la parter, dupa ce a iesit vecina de la etajul III cu pantofi noi in picioare :))))))))))))))
Imi cer scuze, acum trebuie sa ies de pe forum, mai am si alte treburi pe-acasa.
O seara buna.
Vechi 03.02.2014, 19:28:13
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Asta aduce a "discutie" intre vecinele de la parter, dupa ce a iesit vecina de la etajul III cu pantofi noi in picioare :))))))))))))))
Cu diferenta majora ca vecina de la etajul III nu cere votul de incredere a zeci de mii de oameni, desi fara doar si poate ca se va gasi vecina de la IV sa-i ofere incredere neconditionata pentru ca are agatzata o iconita de parasolarul de la masina.
Vechi 04.02.2014, 00:14:21
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cu diferenta majora ca vecina de la etajul III nu cere votul de incredere a zeci de mii de oameni, desi fara doar si poate ca se va gasi vecina de la IV sa-i ofere incredere neconditionata pentru ca are agatzata o iconita de parasolarul de la masina.
Probabil ca aici e partea cea mai delicata: nu atat propunerea, cat insistenta pentru candidatura unui personaj anume. Timpul ne va lamuri cu privire la el... O fi bun, o fi rau... stie Dumnezeu! Dar e destul de jenant... Ajungem sa credem cine stie ce... Si nu-i adevarat, nu-i asa? E o pura simpatie si doar atat!
Asta cu poza la Sf. Munte trebuie sa recunoastem ca ne umple de lacrimi!... Dar pe cele ale lui Basescu nu le-ati gasit prin arhiva? Nici pe cele ale mafiotilor care tot mai cred ca, vizitand Muntele, isi mai spala pacatele? Eu as prefera sa aud din gura catorva monahi recunoscuti din Romania, despre activitatea religioasa a domnului "catindat"... Ca la pozat ne pricepem toti. Iar regizorii... cu atat mai mult. Altfel mi se pare si jenanta si suspecta, aceasta insistenta. Daca e inafara bisericii, puteti sustine pe oricine si e liber la... politica. Dar, ca reprezentant al ortodoxiei romanesti... nu mai fiti atat de naivi, oameni buni!

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Subiect închis