Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.02.2014, 18:35:22
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Mare pezevenghi domnul Capsali, cum si-o fi intretinut copiii pana acum fara sprijinul UE??? :) (Zambeste Mihailc)
Da, buna intrebare, si eu ma intreb acelasi lucru.

Poate esti tu amabila sa ne lamuresti ca directoare wannabe a campaniei lui electorale: din ce castiga dl. Capsali bani acum sa-si intretina cei 9 copii +nevasta?
Vechi 03.02.2014, 18:42:05
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
Pentru ceea ce ni se pregateste, venind năvalnic din vest si sprijinit puternic de unii din țară (urmariti filmul postat mai sus), limbajul ”mediu” e o masură blândă.

:))))))))))
Mare pezevenghi domnul Capsali, cum si-o fi intretinut copiii pana acum fara sprijinul UE??? :) (Zambeste Mihailc)
Acuma probabil tu ai înțeles că eu laud și recomand "limbajul mediu".... Dacă mai citești o dată, și încă o dată dacă e cazul, poate îți dai seama că era vorba despre un reper minimal.

Apoi nu știu ce vrei să-mi spui de fapt.... că Iulian Capsali își antrenează colții discursului cu niște bieți contraopinenți, foarte civilizați de altfel, pentru a se confrunta mai forțos cu "ceea ce ni se pregateste, venind năvalnic din vest si sprijinit puternic de unii din țară" ?

Și-a întreținut familia cumva, în mod sigur, dar cred că omul vrea acum să să se meargă la alt nivel, chiar și financiar. Salariul unui europarlamentar plus facilitățile auxiliare, nu sunt tocmai de lepădat în vremurile astea grele! Sistemul a fost întotdeauna generos cu slujitorii săi, inclusiv cu cei mai obraznici și plângăcioși care vor să pară că i se opun. Francis Fukuyama, celebrul politolog american, a spus foarte bine că eșafodajul gobal postcapitalist va avea nevoie de competitori ca să-și atingă optimul de eficiență, chiar dacă va trebui să-i inventeze cumva prin eforturi proprii. Tot așa și Uniunea Europeană are nevoie de oponenți plasați strategic în ograda proprie pentru a face posibil jocul dialectic necesar în vederea "progresului".
Vechi 04.02.2014, 12:28:31
Adriana Cluj
Guest

Implicit

La atâta inverșunare si răutăți căte a reușit sa scoată la iveală din unii acest subiect, mă autocitez:

Citat:
Cred ca si daca as fi scris ca cel care vrea sa candideze e Ioan Alexandru, s-ar fi gasit binevoitori care sa zica ”ala-i merit ca are 10 copii?? cine stie cati mai are pe langa” :))))) ori ”ala-i ortodox? voi nu vedeti ca e imatur si pervers?? ” :))))))). Ba chiar si ”voi nu vedeti ca are camasa scoasa din pantaloni?? uite, cand se agita i se bulbuca ochii” :))))))))))))))

Citind multe dintre postari (sincer, unele nici nu ma obosesc sa le mai citesc) nu pot decat sa fiu profund dezamagita si amuzata, deodata amandoua :) de câte noduri in papură sunt unii in stare să caute. Câtă risipa de timp si energie :) .....

Dar, daca asa va place.... dati-i inainte :)

Aici un articol din ”familia ortodoxa” scris de dansul:
http://www.familiaortodoxa.ro/2013/0...i-constitutia/
Vechi 04.02.2014, 12:35:09
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Tanti, nu te-ai obosit sa pricepi nimic din ce s-a scris aici si ce anume au sa-i reproseze omului, ca nu e vorba de ochi bulbucati si camasa iesita din pantaloni.

Pentru tine, o poza cu cativa calugari e suficient, pentru altii, mai maturi, se pare ca nu.

Un mic sfat: nu lasa anii aia sa treaca degeaba, ca la capitolul asta nu e ca in politica: "in turul doi" sau "la alegerile urmatoare".

Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 12:40:55.
Vechi 04.02.2014, 12:45:28
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de alinb Vezi mesajul
tanti, nu te-ai obosit sa pricepi nimic din ce s-a scris aici si ce anume au sa-i reproseze omului, ca nu e vorba de ochi bulbucati si camasa iesita din pantaloni.

Pentru tine, o poza cu cativa calugari e suficient, pentru altii, mai maturi, se pare ca nu.

Un mic sfat: Nu lasa anii aia sa treaca degeaba, ca la capitolul asta nu e ca in politica: "in turul doi" sau "la alegerile urmatoare".
q.e.d. .....
Vechi 04.02.2014, 12:55:03
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
q.e.d. .....
Daca nu-i securist batran ca basescu sau securist tanar ca ponta nu trebuie sa candideze. In plus are si o gramada de copii, lasa ca in Biblie scrie ca Dumnezeu l-a binecuvantat pe X sau Y cu o gramada de copii, noi traim in vremea planning-ului familial.
Vechi 04.02.2014, 01:56:15
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Greșești fundamental în ambele direcții.
Invatati-va, oameni buni, ca atunci cand faceti o afirmatie, sa o si argumentati, ca afirmatia sa nu fie doar apa de ploaie.
Subiect închis