![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Poate esti tu amabila sa ne lamuresti ca directoare wannabe a campaniei lui electorale: din ce castiga dl. Capsali bani acum sa-si intretina cei 9 copii +nevasta?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Apoi nu știu ce vrei să-mi spui de fapt.... că Iulian Capsali își antrenează colții discursului cu niște bieți contraopinenți, foarte civilizați de altfel, pentru a se confrunta mai forțos cu "ceea ce ni se pregateste, venind năvalnic din vest si sprijinit puternic de unii din țară" ? Și-a întreținut familia cumva, în mod sigur, dar cred că omul vrea acum să să se meargă la alt nivel, chiar și financiar. Salariul unui europarlamentar plus facilitățile auxiliare, nu sunt tocmai de lepădat în vremurile astea grele! Sistemul a fost întotdeauna generos cu slujitorii săi, inclusiv cu cei mai obraznici și plângăcioși care vor să pară că i se opun. Francis Fukuyama, celebrul politolog american, a spus foarte bine că eșafodajul gobal postcapitalist va avea nevoie de competitori ca să-și atingă optimul de eficiență, chiar dacă va trebui să-i inventeze cumva prin eforturi proprii. Tot așa și Uniunea Europeană are nevoie de oponenți plasați strategic în ograda proprie pentru a face posibil jocul dialectic necesar în vederea "progresului".
|
|||
|
|||
|
La atâta inverșunare si răutăți căte a reușit sa scoată la iveală din unii acest subiect, mă autocitez:
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Tanti, nu te-ai obosit sa pricepi nimic din ce s-a scris aici si ce anume au sa-i reproseze omului, ca nu e vorba de ochi bulbucati si camasa iesita din pantaloni.
Pentru tine, o poza cu cativa calugari e suficient, pentru altii, mai maturi, se pare ca nu. Un mic sfat: nu lasa anii aia sa treaca degeaba, ca la capitolul asta nu e ca in politica: "in turul doi" sau "la alegerile urmatoare".
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 12:40:55. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca nu-i securist batran ca basescu sau securist tanar ca ponta nu trebuie sa candideze. In plus are si o gramada de copii, lasa ca in Biblie scrie ca Dumnezeu l-a binecuvantat pe X sau Y cu o gramada de copii, noi traim in vremea planning-ului familial.
|
|
|
|||
|
|||
|
Invatati-va, oameni buni, ca atunci cand faceti o afirmatie, sa o si argumentati, ca afirmatia sa nu fie doar apa de ploaie.
|
|
|