![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Last edited by radu1984; 24.01.2014 at 19:43:12.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Am cerut sa mi se inchida contul caci n-are rost !

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Eu doar am folosit cuvantul "prost", care potrivit DEX-ului este " (Om) lipsit de inteligență, fără judecată, fără minte". Cineva care face afirmatii fara temei este fara judecata si fara minte? Un om care face afirmatii pe care nu le poate proba este lipsit de inteligenta, mai ales cand stie ca se expune unor astfel de intrebari? Si atunci este jignire sau am folosit sensul propriu al cuvantului. Piosenie? Smerenie? Imi cam lipsesc. Dar nu am sustinut niciodata altceva. Nu inseamna ca e bine ca stiu cum sunt si raman in starea in care sunt. Dar nici nu pot fi facut ipocrit. Fariseu? Ce ar fi sa iti argumentezi afirmatia. Si poate imi arati unde am spus cat de destept as fi eu? Dar inainte de a incheia poate dai dovada si de putin bun simt si raspunzi si la intrebarile puse. Alea cu schimbarile Sf Liturghii. Sau la schimbarile Sf Scripturi? Daca stii pe ce s-au bazat? Sau poate doar ai sa confirmi ce am spus eu. 

Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

De curiozitate, ceea ce ai trecut în ghilimele are sens ironic?

Last edited by ovidiu b.; 24.01.2014 at 03:21:39.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

P.S.- din anii 70',80'90' si pana nu de mult liturghierul a fost ok,acum nu mai e ... a fost schimbata conducere nu ?  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Citat: 

Lipsa de interes nu ține loc de scuză și motiv de a-i judeca pe alții (mai ales ierarhi). Dar așa se întâmplă, neștiutorii dau cu parul, altceva neștiind să facă. Last edited by ovidiu b.; 24.01.2014 at 12:46:24.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citesc, citesc, citesc si conchid: "Adevarul este ca... asta-i adevarul, domnule!" Si cand ma gandesc ca amandoi sunteti doi banateni de isprava, care stiti bine ce inseamna, "Doamne, miluieste!"!... 

Pana la urma asta era "faza"!... Nici cu pace, nici in pace, ci "care pe care"!... Sau poate ca asta e noua "pravila zilnica"... Eu cred ca, certandu-va, ajungeti sa lasati cu totul altceva sa se inteleaga!... Voi ce parere aveti? 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Doar mi-am clarificat o bănuială pe care am sesizat-o într-un mod mai agresiv. Și da, ai dreptate că nu am mai multă înțelegere și îngăduință, dar indiferența celui care semnalizează cu un asemenea CV, greu mă lasă să o trec cu vederea. În rest, mulțumesc de gândul bun.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Aș dori să lansez un subiect,dar nu știu cum să procedez!

,,Cu noi este Dumneze, înțelegeți neamuri și vă plecați!”  | 
| 
 |