![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci tot la securitate ajungem. De cine naiba ne temem ca singurii hoti sunt astia cu lanturile de farmacii, cu bancile si guvernantii. Uite-te in jur, peste tot vezi doar farmacii si banci.
|
|
|||
|
|||
![]()
Varianta asta am auzit-o mai întâi cu mulți ani în urmă la catolici. Nu știam că folosiți argumentele expirate ale unora care sunt considerați eretici și schismatici din punctul de vedere al Bisericii dumneavoastră. Am auzit că sunt ortodocși care fac jocurile catolicilor, dar nici chiar așa ...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt pe felie dar sunt aprape sigur ca talmesbalmesul de idei fara legatura dar care sunt servite ca argument unele pentru altele e o problema care in manuale de psihologie are un nume specific.
|
|||
|
|||
![]()
Sigur ca nu, va avea un dracusor legat cu lanturi digitale de cipul din el.
|
|||
|
|||
![]()
Bun progres, de exemplu cardul bancar. Adica ii dai altuia banii sa ti-i tina. Deocamdata mai sunt si bani normali in circulatie dar cand va fi totul electronic numai de progres nu poate fi vorba.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa zicem ca esti un panicat din ala, cu boala pe CNP si nu ai buletin. Cum poti face rost de bani? Muncind cu ziua, la negru, la limita dintre saracie si mor de inanitie, mai ales daca ai si o familie. Insa doar atat timp cat nu se da o lege drastica care sa interzica angajarea la negru care sa pedepseasca cu inchisoarea nu doar angajatorul ci si angajatul. Cu sau fara bani in circulatie, tot ai incurcat-o.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sau cipuiesti doar bunicuta si o pui sa faca bani sa intretina familia ortodox-cipofoba.
Ea oricum are zilele numarate si mintea slaba.. Solutie de la fanii lui Saccsiv, colegul vostru de echipa.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 03.01.2014 at 00:45:37. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca am citit vreodata un singur articol pe site-ul respectiv si nici nu m-a interesat sa aflu cine-i persoana. Vorbesti prostii...ca de obicei.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|