|
|
|||
|
|||
Foarte frumos. Da, postul si rugaciunea fac minuni.
|
|
|||
|
|||
E posibil ca unii sa se fi convertit la ortoodxie tocmai datorita acelor poze, ceea ce e un lucru bun. Multi nu cred in conspiratia rabinilor ce falsifica poze ca sa arate ca ortodoxia e adevarata credinta.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Deci mai usor cu sfaturile |
|
|||
|
|||
Citat:
Ca sa nu mai vorbim de calitatea indoielnica a actului imagiantiv. Adica sa te convertesti la ortodoxie de la o poza, foarte posibil trucata voluntar sau involuntar. Pai cu asa motive de convertire, asa si convertitii. Citat:
|
|||
|
|||
Citat:
Tu nu poti sa intelegi ca postul negru nu este neaparat o chestiune de fudulie spirituala si nu este neaparat legat de cine stie ce inaltimi duhovnicesti.
|
||||
|
||||
Citat:
Nu te oprește nimeni să ceri binecuvîntarea duhovnicului. Dar nu știu cîți dintre preoți înțeleg despre ce e vorba, avînd în vedere că informațiile despre avantajele postului negru s-au pierdut demult în negura istoriei... Duhovnicul meu mi-a zis că făcea și el din astea cînd era mai tînăr... dar nu mi-a dat detalii, ci doar sfatul să nu exagerez.
|
|||
|
|||
Touche!.............
|
|