![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu-ti face griji Theo,relax! :) Ieri echipa noastra nord-irlandezo-romano-huno-australiana a luat cupa la construit castele de nisip si baut bere simultan.Selectionata ruso-finlandezo-lituaniana ne-a cerut revansa la football azi dar ii rupem,il avem in atac pe Ian ,,Berbecul"din Belfast,1.97/110 kg si in poarta pe Arpad ,,Obelix" :) Drept imn ne-am ales ,,i wanna be like you"din Cartile Junglei :)) Esti prea incordat :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
D-voastra vorbiti de reconfigurarea lumii materiale ,eu am vorbit de renasterea spirituala a acestui popor ,de unde ne va veni totul . "Cautati Imparatia lui Dumnezeu si dreptatea Lui..." Citat:
In Romania au fost si probabil vor fi multi conducatori hoti din cauza noastra ,a tuturor ,dar daca ar fi mai multa credinta Dumnezeu nu ar ingadui multe. Cum de fapt daca stam si ne gandim ingaduie in Occident ,in special legile favorabile desfraului. Povestea asta cu munca e fumata de mult ,mai multa credinta inseamna si munca ,Dumnezeu nu ingaduie lenea.Si la manastire se munceste ,in unele locuri cam prea mult . Spunea un preot ,nu mai retin cine ,pe crestin locul nu il primeste in tarile din Occident.Nu se simte bine acolo . Ma refer la crestinii cu o viata activa ,nu cei care au plecat si au devenit credinciosi practicanti apoi. Asa si cu aceasta tanara ,bravo ei ca a exprimat ce simte ,chiar daca unii nu cred. Nu mai are voie omul sa scrie si altceva decat ce se scrie in mod obisnuit ? |
|