|
|
|||
|
|||
Unde te-am facut eu nebun?
|
|
|||
|
|||
Incearca tu la un ginecolog.
Domnule Preot.. dupa cum m-ati luat, necrezand ceea ce afirm fara sa fii va documentat despre asta.. e clar ca ma credeti putin nebun. |
|
|||
|
|||
Citat:
Nu te mai pripi. |
|
|||
|
|||
Te-ai uitat la acele documentare? Doar esti preot ar trebuii sa fii interesant inainte sa ma faci naiv/nebun.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Hai sa incheiem acest dialog. Nu mai are rost sa consumam trafic trimitand mesaje pe topicul asta si piedem si timpul aiurea cand am putea face ceva util. |
|
|||
|
|||
Se vede ca esti preot la 26 de ani..
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Citat:
Nici una din postarile tale nu "instiga" la dragoste, la traire crestina, la iertare, pace, armonie. Nu. Toate instiga la revolta. Nu asa se vor mantui ceilati, identificand "conspiratiile dusmanului". Diavolul se poate face si inger de lumina si poate parea ca te indruma spere Dumnezeu, cand de fapt te duce spre pierzare. Crezi ca daca ai dreptate in ceea ce crezi si raspunzi cu ura si violenta (daca imi spui ca rapul nu este o muzica violenta....) esti pe calea cea buna?
|
||||
|
||||
Citat:
Asazic si vrajitoarele la anunturile de la mica publicitate, c-au venit cu vraji din Spania :)
|
||||
|
||||
Citat:
Doar ca si dovezile lor si ale tale sunt de aceeasi factura.