![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
la o conferinta a lui, era un rand intreg plin de maicute de la o manstire. Desi poate pe undeva, s-ar putea sa lipseasca substanta dar rareori se poate vedea asta. Eu am avut suspiciuni vizavi de asta, partial confirmate de o scapare a "maestrului". :)
|
|||
|
|||
|
Privind maimutareala tipului, cred ca e o metafora interesanta pentru calitatea argumentelor din care se hraneste mintea ateului/agnostic-ignorantului/anti-teului (indiferent de categoria unde se plaseaza, de fapt e o combinatie intre chestii de genul asta).
Ca si fiul cel risipitor, nu i-a mai placut hrana de acasa, o ajuns sa se hraneasca cu rosocovele de la porci. Fie si cu inima mare.
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Ce ciudat ..acelasi sentiment il am si eu cand ma indrumi catre calea pe care tu o consideri dreapta, macar eu reusesc sa gasesc ceva amuzant in ambele situatii ..
|
|
|
||||
|
||||
|
Ești la fel de ignorant ca și majoritatea de pe acest forum. În primul rând sunt ateu deci nu îndrum pe nimeni pe nici o „cale dreaptă”, și în al doilea rând repet, nu ai să rezolvi nimic cu astfel de postări/atitudine.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu își pierde timpul că este careva bătut în cap, își pierde timpul că postează material de comedie și se așteaptă să fie luat în serios, doar atât.
|
|||
|
|||
|
Tu il numesti material de comedie, eu il numesc cu toata sinceritatea material didactic.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Drum bun. |
|
|