![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu ocservi?...... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Insa din pacate se pare ca trebuie sa asteptam aratarea Lui, dupa cum spune Pavel : "8. De acum mi s-a gătit cununa dreptății, pe care Domnul îmi va da-o în ziua aceea, El, Dreptul Judecător, și nu numai mie, ci și tuturor celor ce au iubit arătarea Lui." Mi-a placut spiritul dvs de observatie si m-a bucurat, aveti momente cand iesiti din doctrina si pasiti in revelatie. In aceste conditii o sa aveti un sfarsit de veac amar in pantece dar dulce in "cantece"... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Și aceasta este viața veșnică: Să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, și pe Iisus Hristos pe Care L-ai trimis." Aici era vorba despre nemurirea sufletului, atentie la confuzii si mai lucreaza la corelatii.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si daca este asa de ce mai este nevoie sa il cunoasca pe Iisus ca sa aiba viata vesnica , din moment ce el este nemuritor? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si nu vad la ce te-ar ajuta. Textul ala e o fantezie stiintifica, sunt sigur ca n-ai inteles mare lucru din el, la ce ti-ar folosi in definitiv?
|
||||
|
||||
|
Nu m-ai citit sau nu m-ai inteles:eu NU vreau sa demonstrez nimic! Era o intrebare , ca urmare a mirarii ce m-a cuprins citind acel articol! De folosit poate mi-ar folosi, poate m-ar ajuta sa pricep unele chestii, cat despre altele nu ma pronunt...
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In astfel de situatii ar fi bine ca cineva sa il traga de maneca pe preotul respectiv si sa il intrebe pe ce isi bazeaza convingerea? Unde se regaseste asa ceva in Sfanta Scriptura sau in Sfanta Traditie?
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
ps. sa nu crezi ca n-am prins ideea cu reintregirea...redevenim cu adevarat "intregi" cand reusim sa ajungem "acasa" cum bine zicea Pelerinul. Last edited by Noiembrie; 03.02.2013 at 09:50:10. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|